61

4.6K 132 3
                                    

Ik doe m'n ogen open. Ik zie dat er niemand naast me ligt. Ik kijk om me heen. Ik zie een dienblad met eten op m'n nachtkastje staan. Ik glimlach en pak het eraf. Ik pak het briefje dat erbij ligt.

'Happy Valentine's Day!'

Ik kreeg gisteravond nog een smsje toen je al lag te slapen. Ik moet vandaag naar Simon moet met de jongens. Ik wou dat ik vandaag bij je kon zijn. Tot vanavond princess xxx'

Ik leg het briefje terug en eet het ontbijtje op. Hij is zo lief.

Ik zit op de bank en speel wat gitaar. Ik probeer het liedje van Niall te spelen. Het is zo mooi. Ik hoor een ringtone. Ik loop naar de tafel. Ik krijg een smsje. Ik pak m'n telefoon.

'Kom je even langs, ik heb nieuws. Gr. John'. Ik loop naar boven en pak m'n tas. Ik doe m'n jas aan en loop richting MusicStarz.

Ik klop op de deur van John's kantoor en loop naar binnen. 'Hallo' zegt hij. 'Heey' zeg ik en ik hang m'n jas op. 'Ga zitten' zegt hij. Ik ga in de stoel zitten aan de andere kant van het bureau. 'Ik heb nieuws!' zegt hij. 'Leuk, vertel' zeg ik. 'Ken je 'SpringFestival'?' vraagt John. 'Thuurlijk, het is het leukste festival van het jaar' zeg ik. Het SpringFestival is een muziekfestival om te vieren dat de lente begint. Het is altijd in London en er komen super veel mensen. 'Jij mag er optreden' zegt John. 'Echt?! Op het SpringFestival?' vraag ik. 'Jep' zegt John. 'Wow!' zeg ik blij. 'Ik mail je nog met informatie, het is over twee weken' zegt hij. Ik krijg in een keer een idee. 'Oke, is goed. Ik moet wat regelen. Is het goed dat ik ga?' vraag ik. 'Thuurlijk' zegt John. 'Oke, doei' zeg ik. 'Doei' zegt John.

Ik loop richting Jade's huis. Ik heb een geweldig idee gekregen. Ik loop haar straat in en loop naar haar huis. Ik bel aan. Na een minuutje gaat de deur open. 'Heey Fleur! Ik wist niet dat je zou komen' zegt Jade blij en ze geeft me een knuffel. 'Ik heb een idee, en het heeft met jou te maken' zeg ik en ik wijs naar haar. 'Oehh kom binnen' zegt ze. Ik stap naar binnen en hang m'n jas op. We gaan zitten. 'Vertel vertel vertel' zegt ze. Ik lach. 'Ik heb net gehoren gekregen dat ik op SpringFestival mag optreden' zeg ik. 'Wat?! Supercool!' zegt ze. Ik knik. 'Ja' zeg ik. 'Ik ga natuurlijk 'Made in the USA' zingen en ik wil 'Really don't care' voor het eerst gaan zingen' zeg ik. Jade glimlacht. 'Maar omdat ik weet dat ongeveer iedereen uit London naar SpringFestival gaat en Dave dus ook. Misschien kunnen we het liedje samen zingen en dan kan Dave het horen plus de media weet wie je bent dus dat is handig voor het begin van je carriere' zeg ik. 'OMG, Fleur je bent geweldig!' zegt Jade en omhelst me. 'Dus wil je?' vraag ik. 'Thuurlijk, ik kan niet wachten' zegt Jade. En ze omhelst me nog een keer.

Ik doe de deur open en loop naar binnen. 'Hallo?' roep ik. Geen antwoord. Ik zie wel lichten uit de keuken komen. 'Niall?' roep ik nog een keer terwijl ik m'n jas ophang. Ik loop richting de keuken. Ik zie een mooi gedekte tafel met kaarsjes erop. 'Happy Valentine's Day' hoor ik Niall's stem. Ik draai me om en Niall staat voor me met een roosje in z'n handen. Ik vlieg hem om zijn hals. 'Fijne Valentijnsdag' zeg ik. Ik trek me een beetje terug en Niall drukt zijn lippen op de mijne. Ik glimlach en kus hem terug. Ik laat hem na een tijdje los. Ik pak z'n roosje. 'Dankjewel Niall' zeg ik en glimlach. We lopen samen naar het tafeltje. Niall schuift m'n stoel naar achter en ik ga zitten. Niall loopt naar de keuken en komt terug met een grote pan spagetti. Hij zit het op de tafel. Ik kijk in de pan. 'Spagetti!' zeg ik blij. 'Heb jij dat gekookt?!' vraag ik. 'Jep, de eerste keer dat ik helemaal alleen heb gekookt' zegt Niall trots. 'Ik ben trots op je' zeg ik en lach. Niall lacht en gaat tegenover me zitten. 'Champagne?' vraagt hij als hij een fles pakt. 'Graag' zeg ik. Ik geef m'n glaasje aan hem en hij schud het in. Hij geeft het glaasje terug. Hij schudt zijn eigen glas ook in en we proosten. 'Op ons' zegt Niall. 'Op ons' zeg ik. Ik buig voorover en geef hem een kus. Ik ga weer zitten en glimlach.

'Ik heb goed nieuws' zeg ik als ik de laatste sliert spagetti in m'n mond doe. 'Ik ook! En wat slechter nieuws' zegt Niall. 'Vertel jij maar eerst' zegt Niall. 'Ik mag optreden op SpringFestival!' zeg ik. 'Wow, super!!' zegt Niall. 'Jaa, ik kan niet wachten' zeg ik. 'En wat is jou nieuws?' vraag ik. 'Het goede nieuws is dat we een nieuwe videoclip krijgen!' zegt Niall. 'Cool! Welk liedje?' vraag ik. 'Midnight Memories' zegt Niall. 'Superleuk!' zeg ik. 'En het slechtere nieuws' vraag ik. 'Ik moet voor een maand weg. Ik ga met de jongens naar Amerika. We gaan Midnight Memories promoten met interviews, optredens en in tvshows enzo' zegt hij. 'Leuk' zeg ik en slik. Niall staat op en loopt naar me toe. Hij slaat z'n armen om me heen. 'Ik weet dat het een teleurstelling is, ik vind het ook niet leuk. Hoe dol ik ook ben op dit werk. Ik kan niet zonder jou' zegt Niall. Ik kijk hem aan. Ik glimlach en geef hem een kus. 'I love you' zeg ik. 'I Love you to' zegt Niall en drukt zijn lippen op de mijne.

_______________________________

Sorry dat deze update zo lang duurde, dit is niet z'n super lang hoofdstuk maar ik wou toch iets publiceren. Het volgende hoofdstuk probeer ik sneller te plaatsen :) x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt