11

9.2K 207 32
                                    

'Doei' roepen we en ik sla de autodeur dicht. 'Het was echt gezellig' zegt Jessy. 'Ja inderdaad!' zeg ik. We lopen het hotel binnen. Een man knikt vriendelijk naar ons. We lopen de lift in. 'Vind je het nog steeds eng?' vraagt Jessy. 'Wat, de lift? Ja' zeg ik. We lopen de lift uit en we gaan naar onze hotelkamer. Ik doe de sleutel in het slot en ik gooi de deur open. We lopen naar binnen en we hangen onze jassen op. Ik plof op de bank en ik doe de lamp aan. 'Wil je wat drinken?' vraagt Jessy. 'Cappuccino' zeg ik. Na 5 minuten komt ze terug met een dienblad met 2 glazen cappuccino en een doos met koekjes. Ze gaat zitten en ze geeft me een glas cappuccino aan. Daarna pakt ze een glas voor zichzelf. 'Nog gefeliciteerd met Harry' zeg ik. 'Dankje' zegt ze en ze bloost. 'Hoelang hebben jullie het al samen?' vraag ik. 'Sinds gisternacht. We konden niet allebei niet slapen en iedereen was al aan het slapen. Ik ging tegen Harry aanliggen. En we keken elkaar aan en toen we kusten we' zegt Jessy. 'Awwh wat lief!' zeg ik. 'Jij lag trouwens heel schattig bij Niall' zegt Jessy. Ik voel dat ik rood wordt. 'Vind je hem leuk?' vraagt Jessy. 'I-Ik denk weet niet' stotter ik. Ik weet niet wat ik moet zeggen. 'Kom op Fleur, ik zie het wel. Je bent verliefd' zegt Jessy. Zal het waar zijn? Zal ik echt verliefd zijn op Niall. Niall van One Direction. Ik wordt knal rood. 'Ik denk het' zeg ik. Ik kijk naar mijn cappuccino. 'Ik kan wedden dat hij je ook leuk vindt' zegt Jessy. 'Echt?! Denk je' zeg ik. Jessy knikt. 'Maar dat kan toch niet. Het is Niall Horan van One Direction die valt toch echt niet op een simpel Hollands meisje zoals ik' zeg ik. 'Eyy kijk mij, ik ben toch ook een simpel Hollands meisje en nu ben ik ook het vriendinnetje van Harry' zegt ze. Daar heeft ze gelijk in. Ik drink mijn cappuccino op. Ik loop naar de tv en zet hem aan. We kijken naar CSI. Mijn mobiel begint te trillen. Ik kijk op mijn scherm. Mijn hart begint te bonsen. Niall heeft me een berichtje gestuurd.

Whatsapp

Niall: Hello :)

Fleur: Heeey!

Niall: Heb je zin om morgenavond met mij naar Nando's te gaan? Ik heb het je beloofd ;)

Fleur: Jaa is goed. Leukk :)

Niall: Okay, ik kom je morgen om 7 uur ophalen.

Fleur: Is goed, ik heb er zin in!

'Ik ga morgenavond met Niall naar Nando's' zeg ik. 'Je hebt een date met Niall!' gilt Jessy. 'Nee ja ik' zeg ik. 'Dan moeten we morgen gaan schoppen!' zegt ze. Ik moet lachen, dat is ook het eerste waar Jessy aan denkt. 'Ik heb nog een paar heel leuke winkeltjes hier gezien in Londen' zegt Jessy blij.

'Weltrusten' zeg ik en ik doe de lamp uit. 'Weltrusten' zegt Jessy. Ik draai me om en ik nestel me helemaal in mijn laken. Ik kijk voor me uit en ik denk aan Niall. Ik sluit mijn ogen en ik val in slaap

'Goedemorgen' zegt Jessy. Ik kijk voor me uit en ik wrijf in mijn ogen. 'Goodmorning' mompel ik. Ik sla het deken van me af. 'Ik ga ff douchen' zeg ik en ik loop naar de kast en ik pak wat kleren. 'Oke' zegt Jessy. Ik loop de badkamer in. Ik trek mijn pyama uit en ik spring onder de douche. Na een tijdje zet ik de kraan uit en ik loop onder de douche uit. Ik trek mijn kleren aan ik kam mijn haar door. Ik doe een beetje mascara op en ik loop de badkamer uit. 'Zullen we onder in de eetzaal gaan eten?' vraagt Jessy. 'Oke' zeg ik. We lopen de kamer uit en ik doe deur op slot.

'Mag ik jou laatste donut? vraag ik smekend aan Jessy. 'Pak je er zelf een' zegt ze. Ik kijk naar het eten en de lange rij die erachter staat. 'Maar ik heb geen zin om weer in die super lange rij te staan' zeg ik. 'Alsjeblieft mag ik je donut' zeg ik en ik trek een pruillipje. Ik weet dat Jessy daar niet tegen kan. 'Owkee' zegt Jessy en ze legt haar donut op mijn bord. 'Yeah dankje Jess' zeg ik. Ik ben echt verslaafd aan donuts. Ik eet mijn donut op en Jessy de rest van haar eten. We pakken onze tassen en we lopen de eetzaal uit. 'Shoppen!' gilt Jessy en ze rent blij het hotel uit. Ik schud lachend mijn hoofd en loop achter haar aan.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu