99

3.3K 123 7
                                    

Ik doe mijn ogen open. Ik doe ze snel weer dicht door het felle licht. 'Goodmorning my wife' hoor ik Niall zeggen. ik glimlach en doe mijn ogen open. Ik kijk Niall aan en ik krijg direct flashbacks van de bruiloft, het feest, vannacht. 'Hello my husband' zeg ik. Niall lacht en ik geef hem een kus. Hij pakt mijn hand vast en onze vingers vlechten in elkaar. Met de andere hand veegt Niall een pluk haar achter mijn oor. 'Je bent zo mooi princess' zeg ik. 'Nee jij' zeg ik. 'Nee jij' zegt Niall. 'Nee j-' voor ik mijn zin kan afmakken drukt hij zijn lippen op de mijne. Ik kus hem terug en na een tijdje trek ik terug. 'Jij gemeenerd' zeg ik lachend. Niall lacht. 'Ik weet het' zegt Niall en geeft me een kus op mijn neus.

Ik sta in de keuken tosti's te maken. 'Princess, waar ben je?' hoor ik Niall roepen. 'Keuken' roep ik. Ik hoor Niall de keuken inlopen. 'Oehh wat ben je aan het maken' zegt Niall. Hij zet de laptop op de tafel en komt achter me staan. 'Tosti's' zeg ik. 'Hhmm, ik heb zo'n honger' zegt Niall en loopt terug naar de laptop. 'Ze hoeven nog maar 3 minuten' zeg ik. 'Ik heb hier een site met de top 5 leukste huwelijksreizen' zegt hij. Ik loop naar hem toe en ga naast hem staan. 'Op 5 staat Rome, 4 Barcelona, 3 Zuid-Afrika, 2 Parijs en 1 Hawaii' leest Niall voor. 'Welke vind jij het leukste?' vraagt Niall. 'Mij lijkt Hawaii echt cool, maar wat had jij in gedachten?' vraag ik. 'Ook Hawaii' zegt Niall lachend. Ik ga op het keukenblad zitten. 'Ben je al ooit in Hawaii geweest?' vraag ik. 'Nee, jij?' vraagt Niall. ik schud mijn hoofd. 'Zie je het al voor je palmbomen, het witte strand en de heldere blauwe zee' zeg ik. Niall glimlacht en gaat tussen mijn benen staan. 'Wanneer vertrekken we?' vraag ik. 'Overmorgen' zegt Niall. 'I can't wait' zeg ik en Niall geeft me een kus.

Ik zit in Niall's sweater op de bank, we gaan vanavond movienight houden. Ik lig onder een zacht laken te wachten op Niall. 'Ik heb Paranomaly Activity 4, Scream en Hangover. Welke eerst?' vraagt Niall. 'Aww waarom heb je zoveel horrorfilms meegenomen' zeg ik. 'Omdat ze vet zijn' zegt Niall. 'Nee, ze zijn eng' zeg ik. 'Aww princess' zegt Niall. 'Zullen we dan maar eerst Scream kijken, dan ben je daar vanaf' zeg ik. Ik zucht en knik als gebaar dat het goed is. Niall loopt naar de tv en stopt de cd erin. Hij zet hem aan en loopt naar me toe. Hij doet het deken omhoog en gaat naast me liggen. Ik kruip direct zo dicht mogelijk tegen hem aan. 'Princess, het is niet zo eng als je denkt' zegt Niall en slaat zijn arm om me heen. 'Het is allemaal fake' zegt hij. 'Maar het is nog steeds eng' mompel ik terwijl ik naar de tv kijk. Ineens komt er een man vol bloed op zijn gezicht in beeld. Ik gil en verstop mijn gezicht in Niall's nek. 'Sshht' zegt Niall en aait zachtjes door mijn haar. 'Is hij w-weg?' vraag ik. 'Ja' zegt Niall. Ik zucht en kijk weer voorzichtig naar het scherm. Na 2 uur is de film afgelopen en komt de aftiteling op het scherm. 'Thank god' zeg ik. Niall lacht. 'Zo erg was het toch ook weer niet' zegt hij. 'Het was vreselijk' zeg ik. 'Aww kom op princess' zegt hij. 'Smile' zegt hij en doet mijn mondhoeken omhoog. 'Please' zegt Niall. Ik blijf hem normaal aankijken. 'Niet boos zijn' zegt hij. Ik probeer niet te lachen. 'Ik weet wel een manier om je weer aan het lachen te krijgen' zegt Niall en begint me te kietelen. Ik schiet hard in de lach en probeer zijn handen weg te trekken. 'S-Stop' lach ik. Er komen tranen in mijn ogen van het lachen. 'P-Pleas-se' lach ik. Niall lacht en stopt. 'Nu lach je weer' zegt hij met een grijns. 'Ben je niet boos?' vraagt Niall. 'Ik was nooit boos gekkie' zeg ik. 'Je was me voor de gek aan het houden' zegt Niall met een grijns. 'Ik wou je ff terugpakken' zeg ik. Niall lacht en drukt zijn lippen op de mijne.

___________________

Super bedankt voor alle lieve reacties op de bruiloft! Jullie zijn super!! ♥

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu