Ik doe de kast open en pak m'n bikini en handoek eruit. Niall en ik gaan in de jaquizzi die in de tuin staat. Ik kam m'n haar door en doe het in een knot. Ik doe m'n bikini aan en loop naar onder. Ik loop naar buiten. Ik zie Niall al in de jaquzzi zitten. Hij kijkt me aan en glimlacht. Ik leg m'n handoek op de stoel. Ik loop naar de jaquzzi en stap erin. Ik ga tegenover Niall zitten. Het water is zo lekker warm. Ik doe m'n ogen dicht. Ik leg m'n hoofd op de rand en geniet van de warmte. Ik hoor Niall bewegen in het water en nog geen seconde later voel ik water in m'n gezicht. Ik doe m'n ogen open. Niall zit met een grijns op z'n gezicht voor me. Ik lach en spetter water terug. Niall spettert weer terug en blijft doorgaan. Ik gil en probeer en doe m'n handen voor m'n gezicht in de hoop om het water tegen te houden, wat natuurlijk niet helpt. Niall lacht. Ik lach en probeer terug te spetteren. 'Oke, ik geef op. Jij wint!' roep ik lachend na een tijdje. Niall lacht en stopt ook. Hij trek me op zijn schoot op. Ik leg een arm in zijn nek. Hij geeft me een kus op m'n wang. Ik glimlach en spetter stieken weer water naar hem. Hij pakt m'n hand. 'Ey, je hebt opgegeven!' zegt hij. 'Oke oke, ik stop' zeg ik lachend. Niall lacht en geeft me een lange zoen.

Ik scheur het plastic open en begin het gehakt te kneden. Ik ga spaghetti maken voor vanavond. Ik zet de pan aan en na een tijdje doe ik alles erin. Ik loop naar de radio en zet hem aan. Ik hoor dat 'You're The One That I Want' erop is van Grease. Ik hou van dit liedje, ook al is het van de jaren 70. Ik zing blij mee en ik begin de komkommer te snijden. 'If you're filled with affection. You're too shy to convey. Meditate my direction, feel your way' zing ik. 'I better shape up' hoor ik Niall's stem. Ik draai me om en lach. 'Cause you need a man' zingt Niall. 'I need a man. Who can keep me satisfied' zing ik. 'I better shape up, if I'm gonna prove' zingt Niall. 'You better prove, that my fate is justified' zing ik. Niall loopt naar me toe. 'Are you sure?' zingt hij. 'Yes, I'm sure down deep inside' zing ik en ik leg m'n armen in Niall's nek. Niall lacht en geeft me een kus. 'Your voice is amazing' zegt hij. Ik glimlach en pak een stukje komkommer en duw het in z'n mond. Hij lacht en eet het op. Ik lach en geef hem een kus op z'n wang. Ik loop naar de pan en ga verder met koken. 'Wat krijgen we voor eten' vraagt hij. 'Zelfgemaakte spaghetti' zeg ik. Hij gaat achter me staan. 'Hmmm' zegt hij en slaat z'n armen om m'n middel. Hij legt z'n hoofd op m'n schouder. Hij geeft me een kusje in m'n nek. Ik lach en roer door de pan. 'Ik hou van je zelfgemaakte spagetthi' zegt hij. Ik glimlach en zet het gas uit. Niall dekt de tafel en ik zet de pan op de tafel. Ik schud wat spaghetti op. 'Hoelaat moet je gaan?' vraag ik. '8 uur' zegt Niall. 'I'm gonna miss you' zegt hij en legt z'n hand op die van mij. 'Ik jou ook Nialler' zeg ik. 'Gelukkig is het voor maar een halve dag' zegt Niall. Ik glimlach. 'Ja' zeg ik. 'Ik kan niet geloven dat het morgen eindelijk zover is' zeg ik. 'Ik ook niet' zegt hij. Morgen gaan Niall en ik trouwen! Niall moet vanavond weg omdat we vanacht niet bij elkaar slapen omdat we elkaar morgenvroeg elkaar niet mogen zien voor de bruiloft.

Niall loopt met zijn tas naar onder. Hij gaat naar z'n ouders. Niall stopt met lopen en zet zijn tas neer. Ik loop naar hem toe en hij trekt me in een knuffel. Hij geeft me een lange zoen. Na een tijdje trekt hij terug. 'The next time I kiss you. You're my wife' zegt hij. Ik voel kriebels in m'n boek. Er verschijnt een glimlach op m'n gezicht. 'I love you so much Niall' zeg ik. 'I love you to princess' zegt hij en ik geef hem weer een kus. Na 10 minuten geeft hij zijn laatste kus. Ik laat hem los. Hij pakt zijn tas en loopt naar de deur. 'Tot morgen princess' zegt hij. 'Tot morgen Nialler' zeg ik. Hij knipoogt en loopt de deur uit. Dit was de laatste keer dat ik hem zag als mijn vriendje.

______________________________

Ohmygod ik heb bijna 2 weken niet meer ge-update! Sorry sorry sorry. Ik had het super druk. Het volgende hoofdstuk is de bruiloft! :D

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now