2

9.3K 247 9
                                    

*Beepbeep**beepbeep* 'Uhmmm' kreun ik. Ohh ik ben zo moe. Wacht ik ga vandaag naar Londen. Ik schiet onder de dekens uit en doe mijn sloffen aan. Eerst maar iets gaan eten.

Beneden snij ik een broodje met nutella. Ik ben echt verslaafd aan nutella. Mijn moeder komt de kamer in. 'Hoi schat' zegt. Goedemorgen mompel ik met een volle mond. 'Waar is pap' vraag ik. Die licht nog op bed die staat zo op. Ik knikte. Toen jik mijn broodje op had ging ik weer naar mijn kamer.

Ik ga me eerst omkleden. Ik doe een zwarte skinny jeans aan met een groene i love one direction hoodie. Ik pak mijn vans uit mijn koffer en trek ze aan. Ik doe nog een beetje mascara op. Nu hoef ik alleen nog maar mijn haren te kammen.

'Hi we're One Direction'. Mijn ringtone schalde door de kamer. Ik ren vlug naar mijn mobiel en kijk van wie ik een berichtje heb gekregen.

Bericht:

Jessy

Kom snel op Skype! Je moet me helpen xx

Wat zou er nou weer zijn?Als er maar niets ergs is. Ik start mijn laptop op en log me in op skype. Nog geen 2 seconden later belt Jessy me.

'Heeyy' roep ik. 'Hoi, je moet me helpen! Hoeveel t-shirtjes neem jij mee?' vraagt ze. 'Uhmm 4 volgensmij, hoezo?' vraag ik. 'Ik kan niet kiezen wat ik wel en niet mee moet meenemen'! zegt ze. Ze trekt een heel dramatisch gezicht. 'Haha, dramaqueen' giechel. 'Nee! Dit is niet om te lachen. Het is echt erg hoor.' Maar zelf moest ze toch een beetje lachen. Toen ik even later klaar was met Jessy te helpen, sloot ik mijn laptop af en ging ik verder met me klaarmaken.

Ik besluit om mijn tas klaar te maken. ik doe zakdoekjes, zonnebrand, oortjes en een flesje water in mijn tas. Mijn mobiel doe ik in mijn broekzak. Ik keek op de klok. 05.25 ik ging naar onder. Jessy zal hier over 5 minuten zijn. Ik strompel met mijn zware koffer de trap af. Daar staan pap en mam al. 'ohh schat ik ga je zo missen!' zegt mijn moeder. 'Ik jou ook mam' en ik geef haar een knuffel. Ik geef pap ook een knuffel. 'Veel plezier meid, doe verzichtig'. Ik knik.

*Tring**Tring* Dat zal Jessy wel zijn. Ik ren naar de voordeur en doe hem open. 'Hey Mrs Horan, are you ready? zegt ze. 'af course Mrs Styles' zeg ik en ik omhels haar. Ik pak mijn koffer en loop de deur uit en roep nog een keer 'doei!'. 'Doei schat' hoor ik me moeder nog roepen en ik trek de deur dicht.

Op het vliegveld:

'Nog maar een uurtje en dan gaan we eindelijk!' roept Jessy. Iedereen kijkt om naar ons. 'Haha Jessy gek iedereen kijkt ons aan' giechel ik. 'Waar zullen we naartoe gaan? we hebben nog een uurtje' zegt Jessy. 'Uhmmm' zeg ik en kijk rond naar de winkeltjes. 'Wat denk je van de Mc Donalds?' zeg ik. 'Jhaa' zegt Jessy.

*Vlucht 12 naar Londen vertrekt over 5 minuten* 'Shit!' zeg ik rn we rennen samen de Mc Donalds uit. We waren gelukkig net klaar met eten. We rennen snel naar de balie.'Kom maar binnen dames' zegt de man. We rennen snel naar binnen.

*Maak uw riemen vast we gaan stijgen* 'Phoee we zijn echt net op tijd' zeg ik. 'Jhaa zeg dat wel' zegt Jessy. Ik kijk uit het raam en ik zie Nederland langzaam verdwijnen onder de wolken. Als ik weer naar Jessy kijk zie ik dat ze slaapt. 'Slaapkop' mompel ik. Ik doe mijn oortjes in en val langzaam weer in slaap het is ook pas half 7.

_____________________________
Vinden jullie het nog leuk? Ik hoop het wel :) Ik ga proberen elke dag een hoofdstuk te publiceren xx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now