87

3.7K 108 6
                                    

*pieppiep* Ik zucht. *pieppiep* Ik leg mijn kussen op m'n hoofd. Ik haat de wekker! M'n ogen schieten als ik me realiseer dat ik vandaag naar Nederland ga! Ik ga vandaag en Niall zien en m'n ouders zien! Er verschijnt een glimlach op m'n gezicht. Ik druk de wekker uit en stap uit bed. Ik loop naar de badkamer en zet de warme douche aan. Ik doe m'n pyama uit en stap erin. Ik neurie vrolijk en na een kwartiertje stap ik uit. Ik fohn m'n haren en loop naar onder. Ik bak een eitje en eet hem op. Ik zie dat ik een smsje heb.

''4 hours till I see you :) Can't wait! x''

Er verschijnt een glimlach op m'n gezicht. Ik loop naar boven en poets m'n tanden. Ik loop naar m'n kast en ik doe hem open. Ik pak een leuk zwart rokje met een spijker topje. Je ziet een heel klein stukje van m'n buik. Ik heb het vorige week met Jessy in Liverpool gekocht.

Ik hoor de deurbel. Ik ren snel na onder. Ik doe de deur open en zie Jessy staan. 'Heeey!' zeg ik en omhels haar. Jessy gaat met me naar Nederland. We hebben over een half uur ons vliegtuig. 'Alles goed?' vraagt ze als ze me loslaat. 'Super, met jou?' vraag ik. 'Ook, ik kan niet wachten om Harry en m'n ouders te zien' zegt ze. 'Ik ook' zeg ik en glimlach. 'OMG, dat jurkje is super!' zegt ze. Ik lach. 'Zal ik iets voor je dragen?' vraagt Jessy. 'Uhm, m'n tas?' zeg ik. 'Thuurlijk' zegt ze en pakt m'n tas. Ik pak m'n koffer en we lopen naar Jessy's auto. Ik leg m'n koffer achterin en we stappen in. 'Op naar het vliegveld' zegt ze. 'Whoehoe!' zeg ik.

*Vlucht 305 naar Amsterdam, Nederland vertrekt over 10 minuten* Jessy en ik staan op. We lopen naar de ingang voor het vliegtuig in te gaan. 'Fijne vlucht' zegt de man. 'Dankje' zegt Jessy en ik glimlach. We lopen naar binnen en gaan op onze plaatsen zitten. 'Holland here we come!' zegt Jessy. 'Yeaah!' zeg ik en lach. We lachen. Na 2 uur landen we. 'Oh my god, ik kan niet wachten om Harry te zien' zegt Jessy. Niall en Harry komen ons ophalen. 'Ik ook' zeg ik. Ik krijg kriebels in m'n buik als ik me realiseer dat Niall nog maar een paar meter van me af is. We lopen het vliegtuig uit. We lopen naar de bagageband en pakken onze koffers eraf. We lopen naar de schuifdeur, daarachter staan Niall en Harry achter. Ik glimlach. De deur gaat automatisch voor ons open. Ik zie een massa mensen staan die mensen zijn het opwachten die ook van dit vliegtuig afkomen. Ik ga op m'n tenen staan en kijk door de massa om Niall te zien. Ik zie een jongen staan met een capuchontrui aan. Zijn capuchon zit over z'n hoofd. Hij heeft een babgy broek aan met sneakers. Er naast staat een jongen met ook een capuchontrui aan met een strakke broek, hij is groter. Niall en Harry. Ik glimlach. 'Daar zijn ze!' zeg ik tegen Jessy die is rond het kijken. Ik ren naar Niall, hij ziet me aankomen rennen en er verschijnt een grote glimlach op z'n gezicht. 'Princess!' zegt hij. Ik vlieg om z'n hals. Hij houdt me stevig vast. Ik trek na een tijdje terug en hij geeft me een lange zoen. 'Ik heb je gemist' zegt hij. Ik lach. 'Ik jou ook Niall' zeg ik en ik leg m'n hand op z'n wang. Hij glimlacht en ik geef hem een kus. Na een tijdje laat ik hem los. Ik omhels Harry ook. 'Ik ben zo blij dat jullie er weer zijn' zegt Harry en slaat een arm om Jessy. Ik lach. 'Ik ook' zeg ik. 'Sorry dat we er een beetje raar uitzien maar we wouden niet dat fans of paparazzi ons zou herkennen anders zou het hele vliegtuig binnen no time vol staan met gillende fans' zegt Niall. 'Fans en paparazzi lopen al de hele dag rond in Amsterdam opzoek naar ons' zegt Harry. 'Maar het is ons gelukt' zegt Niall en lacht. We lachen. Niall pakt m'n hand en we lopen het vliegveld af. We lopen snel naar Harry's auto. We stappen in. Jessy gaat naast Harry zitten en Niall en ik achterin. Niall speelt met m'n vingers. Ik glimlach en kijk hem aan. Hij doet z'n capuchon af. Hij geeft me een zoen. 'Ik hou van je' fluistert hij in m'n oor. Ik voel z'n warme adem tintelen op m'n huid. M'n buik begint te gloeien. 'Ik ook van jou' fluister ik terug en ik geef hem een kus.

We zitten in de backstage kamer, bij de Amsterdam ArenA. De jongens moeten over 2 uur optreden. Mijn en Jessy's ouders kunnen elk moment binnenkomen. Ik heb ze zo erg gemist. Ik heb ze al een half jaar niet meer gezien. Ik kijk naar de jongens, ze zitten allemaal in de visagie. 'Zayn, stil zitten' zegt Lou. Ik lach, Lou heeft het toch zwaar met de jongens. Jessy zit naast me. 'Ze hadden hier 5 minuten geleden al moeten zijn' zegt ze en kijkt op haar telefoon. 'Ze komen zo wel' zeg ik. Net op dat moment gaat de deur open. Ik zie m'n ouders en de oiders van Jessy staan. 'Pap! Mam!' zeg ik en ik spring op. Ik ren naar mam een geef haar een lange knuffel. 'Ohh lieverd' zegt ze. Ik glimlach en er rolt een traan over m'n wang. Ze geeft me een zoen op m'n wang. Ik laat haar los en m'n vader geeft me een knuffel. 'Wat ben ik blij om je weer te zien' zegt hij. Ik lach. 'Ik jou ook pap' zeg ik. Ik laat hem los. Ik glimlach. Ik geef de ouders van Jessy ook een knuffel. Niall komt naar me toegelopen. Hij omhelst m'n ouders. 'Fijn om je te zien, Niall' zegt m'n moeder. 'Jij ook' zegt hij. De rest van de jongens begroetten ook mijn en Jessy's ouders. 'Ik heb jullie zo gemist' zeg ik en ik geef m'n ouders weer tegelijk een knuffel.

Ik sta met pap en mam en Jessy en haar ouders in het vak waar alleen familie en vrienden van de jongens staan. Alle fans hebben oranje aan. 'Het is zo raar dat dit de Ajax ArenA is, je herkent het niet terug' zeg ik tegen m'n vader. M'n vader knikt en lacht. Na een tijdje komt het voorfilmpje en de jongens komen het poduim op. Ik zie Niall blij om zich heen kijken. Ik glimlach en begin samen met Jessy mee te zingen met Midnight Memories. 'How are you Holland?' roept Niall. Alle fans gillen. 'You are very Orange today!' zegt Harry. Jessy en ik lachen. 'This is 'Don't Forget Where You Belong' for you!' zegt Liam en de jongens beginnen te zingen en de fans zingen hard mee. Ik begin ook mee te zingen. Niall en ik maken oogcontact. Ik glimlach en hij geeft me een knipoog.

______________________________

Sorry dat het wat lang duurde tot het nieuwe hoofdstuk, hoop dat jullie het leuk vinden :) x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum