115

2.2K 107 29
                                    

'Goedemorgen Fleur, ga zitten' zegt John. 'Heey' zeg ik en ga tegenover hem zitten. 'Alles goed?' vraagt hij. 'Super, met jou ook?' vraagt hij. 'Ja hoor' zegt hij. 'Ik heb nieuws' zegt hij en kijkt me aan. 'Eigenlijk eerder een vraag' zegt hij. Ik kijk hem vragend aan. 'Waarschijnlijk ken je Comic Relief wel, een goed doel die zich inzet voor mensen in arme landen die veel armoede hebben' zegt hij. 'Ja, dat kan ik' zeg ik. 'Zoals je weet vraagt Comic Relief elk jaar een beroemdheid om een leidje te coveren of zelf te schrijven en om een arm land te bezoeken. Je gaat dan zien hoe het daar is en hoe de mensen leven. Uiteindelijk komt er ook een videoclip bij het liedje en wordt het uitgebracht. En alle opbrengsten gaan dan naar de mensen die je hebt bezocht, om ze te helpen. Maar het is aan jou de vraag, wil je hier aan mee doen?' vraagt John. 'Wow ja, zeker. Ik voel me vereerd' zeg ik blij. 'Ik ben zoveel mooie en emotionele verhalen gehoord van Niall toen hij daar met One Direction is geweest en ook van Perrie, want zij is daar met Little Mix geweest. En het lijkt me echt geweldig om die mensen te helpen' zeg ik. 'Ik ben blij dat je wil deelnemen hieraan, ik had ook niets anders van je verwacht' zegt hij en glimlacht. 'Maar dan geef ik door dat je akkoord gaat' zegt hij en ik glimlach.

Ik loop naar binnen doe mijn jas uit. 'Niall, I'm home' roep ik. 'Hey baby, I'm here' roept hij vanuit de woonkamer. Ik glimlach en loop de woonkamer in. Hij zit op de bank en staat op als hij mij ziet. Ik geef hem een kus en hij omhelst me. 'En hoe was het bij MusicStar?' vraagt hij. 'Super' zeg ik terwijl we gaan zitten. 'Ik ga meedoen met Comic Relief' zeg ik. 'Echt? Wat goed! Ik ben trots op je princess' zegt hij en slaat zijn arm om mijn schouder. Ik glimlach en pak zijn hand die op mijn been ligt. 'Ik ben zo blij dat ik de mogelijkheid om die mensen daar te helpen' zeg ik. Niall glimlacht en geeft me een kus op mijn wang. 'Je gaat het super doen, dat weet ik zeker' zegt hij. Ik glimlach en geef hem een knuffel. 

'Kijk, of Mario en Peach' zeg ik. Niall en ik zijn op internet aan het zoeken voor halloween costumes, want morgen is halloween! Ik klik op de costumes. Het Peach costuum is een jurkje. En Mario is een rode tuinbroek net zoals Mario. 'Die moeten we pakken!' zegt Niall. Ik klik onze maten aan en klik op bestellen. Ze komen morgenvroeg binnen' zeg ik klap mijn laptop dicht. 'Okee' zegt hij. 'Ik heb echt zin in morgen, ik heb nog nooit halloween gevierd' zeg ik. 'Nog nooit?' vraagt Niall. 'Nee, in Nederland hebben we geen halloween, alleen sint maarten' zeg ik. 'Wat is dat?' vraagt Niall. 'Dan ga je met lampionnen langs de deur en vraag je om snoep maar dan ga je niet verkleed ofzo. Dus mij lijkt halloween veel leuker. Ook al gaan we niet langs de deuren ofzo maar gewoon naar de club' zeg ik. Niall glimlacht en trekt me op zijn schoot. 'Het wordt super' zegt hij. 'Ja' zeg ik met een glimlach en kijk hem aan. Hij geeft me een kus.

______________________________

Sorry dat het zo lang duurde! School is weer sinds een week begonnen en ik had direct 1000 toetsen ofzo. Hebben jullie kaarten voor 1D in Belgie? Ik wel! :D Ik ben zooo blij. Schrijf een reactie als je kaarten hebt of niet xx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu