Ik kijk op mijn telefoon en check nog voor de laatste keer het adres dat Jessy me heeft doorgestuurd. Ik kijk op het straatbordje. 'Longwayhill' Yes ik zit goed. Sinds een week zijn Louis en Eleanor, Liam en Sophia, Zayn en Perrie en Jessy en Harry allemaal samen gaan wonen en weggegaan uit het grote apartement waar Niall en ik ook eerst woonden.

(Ik heb trouwens Danielle veranderd in Sophia, het is al 2 jaar uit tussen Liam en Danielle. En Sophia is nu al zo lang Liam's vriendin in het echt, dus ik heb het ook maar hier veranderd)

Het was tijd op hun eigen te gaan wonen, en dat begrijp ik ook. Jessy gaat vanavond een feest gouden voor vrienden dus ik help haar mee met alles inkopen en klaarmaken. De jongens zijn vandaag de hele dag in de studio dus die komen pas later op de avond. Ik loop de straat in en stop met lopen als ik bij nummer 14 ben. Ik zie een groot mooi wit huis. Ik loop naar de voordeur en bel aan. Na een paar seconden gaat de deur open. 'Heeeyy!' zegt Jessy blij. 'Heeyhey' zeg ik en omhels haar. 'Ohh ik heb je gemist' zegt ze. 'Ik jou ook' zeg ik en trek me terug uit de omhelsing. 'Kom binnen, kom binnen' zegt ze en ik loop naar binnen. 'Wauw het is mooi hier!' zeg ik en loop de woonkamer in. 'Dankje' zegt ze en glimlacht. 'Heb je het allemaal zelf zo ingericht?' vraag ik. 'Jep' zegt ze. 'Echt cool' zeg ik. 'Wil je wat drinken?' vraagt ze en loopt de keuken in. 'Ja is goed' zeg ik en ze trekt de koelkast open. 'Ohh shit, ik wist wel dat er niks meer in mijn koelkast stond maar hij is echt helemaal leeg!' zegt ze en komt terug de kamer ingelopen. 'Sorry Fleurie, we moeten echt eerst naar de supermarkt' zegt ze. 'Okay, no problem' zeg ik en Jessy loopt de hal in. 'Uhm Jess, deze is misschien handig' zeg ik en pak het boodschappen lijstje van de tafel. 'Oh jaa, als ik jou toch niet had hé' zegt ze en pakt het boodschappen lijstje van me. Ik lach en we lopen naar buiten.

'Wat is het volgende?' vraagt Jessy. 'Chips' lees ik voor van het lijstje. We lopen al een half uur door de supermarkt en we zijn nog niet eens op de helft van het lijstje. Het lijkt eerder op een waslijst. 'Hoeveel mensen komen er wel niet vanavond?' vraag ik als ik het lijstje lees. 'Ik denk 50 ongeveer' zegt ze. 'Beter te veel als te weinig' zegt ze als ze 8 zakken chips in de kar gooit. 'Dat klopt' zeg ik en duw de kar voorruit. 'We moeten, ook nog wijn, bier, radler, hugo, cola en ice tea' zeg ik. 'Jep' zegt Jessy en we lopen naar de drank. 'Ohh dit wordt echt het leukste feest ooit' zegt ze terwijl ze de kar vollaad. 'Ja, ik heb jullie echt gemist' zeg ik. 'Wij jou ook, je bent echt bruin geworden trouwens!' zegt ze. 'Dankje' zeg ik lachend. 'Ik heb de jongens zo lang niet meer gezien, en ook vooral Perrie, Sophia en Eleanor!' zeg ik. 'Heb je Black Magic van Little Mix al gehoord?' vraagt Jessy. 'Jaa, ik ben er echt verslaafd aan, ik luister het non-stop' zeg ik. 'Ik ook! het is echt een vet nummer' zegt ze en stopt nog een zak popcorn in de kar. 'Ik denk dat we alles wel hebben' zegt Jessy terwijl ze nog een keer het lijstje doorleest. 'Er past ook niets meer bij' zeg ik lachend als ik naar de bom volle kar kijk. We lopen naar de kassa en leggen alles op de band. 'Het is echt veel' zeg ik en als ik naar al het eten en drinken kijk die we op de band leggen. 'Ik durf dadelijk nog niet eens naar het eindbedrag te kijken' zegt Jessy en ik lach. Jessy betaalt en we lopen naar de auto. 'Ik moet echt nog iets nieuws voor vanavond' zegt Jessy. 'Dan kunnen we toch nog ff gaan shoppen? Het feest begint toch pas om 9 uur' zeg ik. 'Klopt' zegt ze en we rijden verder naar de stad.

We lopen Jessy's huis in en we zetten onze tassen van het winkelen op de grond. Ik ren snel naar de keuken en zet de zware tas met boodschappen snel op het keukenblad. 'Auww' zeg ik en schud met mijn handen. 'Ahw, kusje erop?' vraagt Jessy. 'Nauw' zeg ik en duw haar en we lachen. Zullen we eerst ons gaan klaarmaken? Dan hebben we dat ook alvast gedaan en dan hoeven we dat niet het op het laatste moment nog allemaal snel te doen' zegt ze. 'Jep, is goed' zeg ik. We lopen naar boven met de tassen. 'Woww wat een mooi bed' zeg ik en kijk naar het mega bed. 'Jaa, het is zo zacht' zegt ze en laat zich op bed vallen. Ik pak mijn nieuwe kleren uit de tas en trap mijn all stars uit. 'Ik ga me wel even op de badkamer omkleden' zeg ik. 'Okayy' zeg ik. Ik trek mijn lange broek en t-shirt uit en trek mijn nieuwe korte broekje met mijn wit topje, het is een soort croptop maar dan wat straker. Met een wit vest, eigenlijk is niet echt een vest want er zitten overal gaatjes in. (Het is dezelfde outfit als op het plaatje) 'Wil je helpen met de rits?' vraagt Jessy en komt de badkamer uitgelopen met haar jurkje aan. Ze draait zich om en ik doe de rits van haar jurkje dicht. 'Het is echt zo'n leuk jurkje' zeg ik. 'Ja hé' zegt ze blij. 'Jij ziet er ook echt leuk uit! Your outfit is so on point' zegt Jessy en ik lach. 'Moest ik je haren nog krullen?' vraag ik. 'Oh ja' zegt ze en pakt de krultang uit een la van de kast. Ze gaat voor haar make-up tafel zitten en ik kam eerst haar haren door. 'Je haren zijn zo zacht' zeg ik terwijl ik over haar haren aai. 'Vind je? Ik moet echt naar de kapper. Mijn puntjes zijn zo dood' zegt ze. 'Ik vind het echt wel meevallen' zeg ik en begin haar haren te krullen.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now