19

7.9K 207 19
                                    

Ik zit sip op de bank. Eleanor, Danielle, Perrie en Jessy zijn naar de disco. Ik kon niet mee. Eerst wouden ze niet gaan omdat ik dan niet mee kon. Maar ik heb ze weggestuurd. De jongens zijn tuisgebleven. Waar zijn ze eigenlijk? Ik kijk om me heen. Het is doodstil in huis. 'Jongens?! waar zijn jullie?' roep ik. Ik hoor niks. Dan niet. Ik zucht ik pak mijn mobiel. Het is doodstil. Ik ben op mijn mobiel bezig. Opeens hoor ik muziek. Ik zie dat Louis de kamer in komt met een gekke muts op met een peuterradio op zijn schouder. Hij heeft een zonnebril op. Ik begin te lachen. Wat is dit nou weer? 'Welkom bij de 1D-quiz ik ben Louis de Tommo Tomlinson!' zegt hij. Ik gil van blijschap. 'Yeahh' zeg ik blij. Louis komt naar me toegelopen. Hij trekt zijn zonnebril af. 'Ben jij een echte directioner' zegt Louis mysterieus. 'Thuurlijk' zeg ik en ik sla mijn armen over elkaar heen. 'Bewijs het maar' zegt Louis. De jongens komen de kamer ingelopen. Harry, Zayn en Harry komen met een draaiend rad aangelopen. En Niall heeft een rare bril in mijn handen. Niall zet de bril bij mij op. Ik glimlach naar hem. De jongens gaan op de bank zitten. Louis gaat bij het rad staan. Hij draait eraan. Het rad stopt bij de naam van Niall. 'Niall!' roept Louis. 'Vraag 1 wat is Niall's lievelingskleur?' vraagt Louis. 'Makkie, blauw' zeg ik. 'Correct!' zegt Louis. 'Whoopwoop' zeg ik blij en ik doe mijn handen omhoog. Louis draait weer aan het rad. 'Zayn' roept hij. 'Vraag 2 wat is Zayn zijn bijnaam?' vraagt Louis. 'Bradford bad boy' zeg ik. 'Correct' zegt Louis blij. Louis draait weer aan het rad. 'One Direction' roept hij. 'Vraag 3 wat voor liedje zong One Direction in de finale van de X-factor' vraagt Louis. 'Thorn' zeg ik blij. 'Fantastich' zegt Louis serious. 'Niall, je hebt een goede vriendin uitgekozen' zegt Louis. Ik lach. Iedereen lacht mee. Louis draait weer aan het rad. 'Harry' roept hij. 'Vraag 4 wat is Harry's lievelings fruitsoort?' vraagt Louis. 'Banaan' zeg ik. 'Hoe weet jij dat allemaal?' zegt Niall lachend. 'Ik ben een echte directioner hoor, ik zat eerst elke avond achter mijn laptop te fangirlen' zeg ik. De jongens lachen. Louis draait aan het rad. 'Louis' roept Louis. 'Deze vraag weet je nooit' zegt Louis met een gemene glimlach. 'Kom maar op' zeg vijhandig terug. 'Hoe heet de schrijver van het boek waar het zinnetje 'No Jimmy protested' uitkomt wat ik in een video diarie riep?' vraagt Louis. De jongens kijken me lachend aan. Ze denken natuurlijk dat ik het antwoord niet weet. Maar dat weet ik wel. 'Ben Elton' zeg ik. De jongens kijken met open mond. 'Ik weet dat wel hoor' zeg ik steek mijn tong uit.

We zitten met zijn allen op de bank met een grote kom popcorn. De quiz was heel leuk. Ik had natuurlijk alle vragen goed. Ze hebben me echt opgevrolijkt. Het was Niall's idee. Hoe lief is dat wel niet? Het is al laat. Ineens gaat de deur open. Ik hoor allemaal lachende stemmen. 'Ja echt he' hoor ik Jessy lachend zegen. De deur van de hal gaat open. 'Hoi!' roepen ze allemaal. 'Heey' zeggen we allemaal. 'Was het leuk?' vraagt Zayn. 'Ja, het was echt super!' zegt Perrie. 'Je moet de volgende keer echt mee' zegt Eleanor en ze kijkt me aan. 'Ja doe ik ook' zeg ik.

Ik lig in bed met Niall naast me. Ik lig tegen Niall. Ik heb mijn hoofd op zijn borst liggen. De steken zijn bijna over. 'Fleur?' zegt Niall. Ik kijk naar Niall's mooie ogen. 'Ja' zeg ik. 'Je moet weten dat ik dit nooit meer laat gebeuren en dat ik je altijd zal beschermen' zegt hij. Ik glimlach. 'Dat weet ik, ik ben voel me veilig bij je en bij niemand anders' zeg ik. Ik geef hem een kus. We vallen samen in slaap.

Ik doe langzaam mijn ogen open. Ik voel een fel licht in mijn ogen schijnen. Ik kijk naast me en ik zie Niall nog slapen. Wat is hij toch een schatje. Ik wormel mee langzaam uit Niall's handen. Ik sta op uit het bed. Ik loop de kamer uit. Ik voel niks meer in me buik. Zal het over zijn? Ik spring. Ik voel niks in mijn buik. 'Yeahh' zeg ik schreewend fluisterend. Ik doe een vreugdedansje en ik loop de kamer uit. Ik loop blij de trap af. En ik loop de woonkamer in. Ik zie dat Harry in de keuken staat. Ik ga een ontbijtje voor Niall maken. Ik loop naar de keuken. 'Goedemorgen!' zeg ik blij. 'Hey, waarom ben jij zo blij?' vraagt Harry. 'Ik heb geen steken meer in mijn buik dus ik kan alles doen' zeg ik. Ik begin te springen en gekke dansjes te doen. 'Zie je' zeg ik. Harry begint te lachen. 'Ik ben blij voor je' zegt Harry lachend. Ik glimlach. Ik pak een bordje en wat broodjes. Ik zie dat Harry ook al bezig is. 'Laat me gokken ben je een ontbijtje voor Niall aan het maken?' vraagt Harry. 'En jij voor Jessy?' vraag ik. Harry knikt. 'Vind Jessy sieraden leuk?' vraagt Harry. 'Hoezo?' vraag ik terwijl ik een pot nutella pak. 'Nou gewoon ik..' zegt Harry. 'Laat maar, Jessy is echt dol op sieraden' zeg ik. Harry knikt dankbaar. 'Dankje' zegt Harry en hij loopt met een dienblad de keuken uit. Ik pak een pan. Ik ga een ei met spek maken. Na een paar minuten is het klaar. Ik leg het op het bord. Ik kijk naar het dienblad. Ei met spek, 4 broodjes, een paar krekkers en een glas chocomel. Dat zal wel goed zijn. Ik pak het dienblad en ik loop langzaam de keuken uit. Ik loop de trap op. Ik kom bij de kamer. Ik maak met mijn elleboog de deur open. Ik loop naar binnen. Ik zie Niall nog steeds slapen. Ik hoor hem wat mompelen. Wat schattig hij praat in zijn slaap. Ik ga op de rand van het bed zitten. En ik vrijf zachtjes over Niall's wang. 'Goodmorning cutie' fluister ik. Ik zie dat Niall langzaam wakker wordt. 'Hey' zegt hij terwijl hij zijn ogen nog dicht heeft. 'Ik heb eten' zeg ik. Niall's ogen springen open. Hij kijkt voor zich en hij ziet me zitten met een dienblad in mijn handen. 'Food!' zegt hij blij. Hij gaat rechtop zitten en ik geef hem het dienblad aan. Ik loop om het bed en ik ga aan de andere kant van Niall op bed zitten. Niall buigt zich naar me toe. Hij geeft me een kus. 'Thanks babe' zegt hij. Hij begint te eten. Hij kijkt naar zijn broodjes. Hij pakt een broodje en hij geeft het aan mij. Ik pak het broodje aan. Ik glimlach lief naar Niall. Ik zie dat hij me het broodje met nutella heeft gegeven. Ik geef hem een kus.

Ik loop de badkamer uit. Ik heb me net gedoucht. 'Ga je mee naar Nando's?' vraagt Niall. 'Ja leuk!' zeg ik blij. Ik kam mijn haren snel door en ik pak mijn tas. 'Ik ben klaar' zeg ik. 'Oke dan gaan we' zegt Niall. We lopen naar onder. 'Wij zijn Londen in' zegt Niall. 'Oke' zegt Iedereen. We lopen de deur uit. Niall pakt mijn hand vast.

We lopen door de stad. 'Kevin!' zeg ik blij en ik wijs naar een duif die voor ons loopt. Niall begint te lachen. Maar ik merk dat hij langzamer begint te lopen. 'Ben je bang voor duiven?' vraag ik. Niall knikt en hij bloost een beetje. 'Waarom eigenlijk?' vraag ik. 'Ik zat een keer op de wc en toen heeft een duif me aangevallen' zegt Niall. Ik begin te lachen. 'Hahaha' lach ik. 'Lach me niet uit' zegt Niall. Maar hij moet stiekem ook een beetje lachen. 'Vind je het niet duf?' vraagt Niall. 'Duf hoezo?' vraag ik. 'Je vriendje is bang voor duiven, vind je dat niet duf?' vraagt Niall. 'Nee, ik vind het juist super schattig' zeg ik. Ik geef Niall een knuffel. Hij glimlacht. We lopen richting Nando's. Niall houdt de deur voor me open. We gaan aan een tafeltje zitten. 'Het lijkt net weer onze eerste date' zeg ik. Niall knikt. 'En ik ben nog steeds zo verliefd' zegt Niall. Ik bloos. Niall leunt naar voren en onze lippen raken elkaar. 'Ahum' hoor ik iemand zeggen. Niall en ik schrikken en we onderbreken de kus. Niall gaat weer goed zitten. Er staat een ober voor ons. 'Willen jullie wat drinken?' vraagt de ober. Ik voel dat mijn wangen blozen. 'Pepsi' zeg ik. 'Doe mij ook maar Pepsi' zegt Niall. De ober loopt weer weg. We lachen allebei. Ik krijg de slappe lach. 'Je had je gezicht moeten zien' zeg ik lachend. Ik doe het gezicht na. Niall lacht. Hij leunt weer over de tafel maar nu geeft hij me een klein kusje.

Niall en ik lopen weer hand aan hand over straat. Nando's was heerlijk. 'OMG, Niall!' hoor ik twee meisjes roepen. Ze komen naar ons toegerend. 'Niall, mag ik met je op de foto?' vraagt een meisje. 'Thuurlijk' zegt Niall. Een meisje geeft me haar mobiel en ik maak een foto van Niall en de meisjes. Niall geeft de meisjes een knuffel. Awwhh Niall is echt lief voor zijn fans. 'Mogen we ook met jou op de foto?' vragen de meisjes aan mij. 'Ja is goed' zeg ik blij. Ik ga tussen de meisjes in staan. Niall pakt de mobiel van mij over. 'Smile' zegt hij en hij knipt de foto. 'Gaat het weer met je buik?' vraagt een meisje aan me. 'Ohh ja hoor' zeg ik. 'Hoe weten jullie eigenlijk dat ik pijn had aan mijn buik?' vraag ik. 'Dat las ik op Twitter' zegt een meisje. 'Doei' zeggen ze en ze lopen weer weg. 'Bye' zeggen Niall en ik. Niall pakt mijn hand weer en lopen verder. 'Hoe weten ze dat ik pijn had aan mijn buik' vraag ik. 'Ik weet het niet, ik lees ook vaker dingen op Twitter dat ik dacht dat niemand het wist' zegt Niall.

*Hi, we're One Direction!* Mijn mobiel gaat. Ik zit op mijn en Niall's bed. Ik pak mijn mobiel. Ik zie dat mam me belt. Ik neem snel op.

'Hey mam!' zeg ik blij.

'Hoi schat!' hoor ik haar zeggen. Wat heb ik haar stem gemist.

'Is het leuk daar in Londen?' vraagt mijn moeder.

'Ja het is super! Maar ik mis jou en pap ontzettend' zeg ik.

'Wij jou ook schat' zegt mijn moeder. Ik krijg een brok in mijn keel.

'Ik vind het nog steeds wennen dat je uit huis bent, eerst wachtte ik altijd als je thuis kwam van school en dan deden we samen wat drinken en bij praten' zegt ze.

'Ja dat mis ik' zeg ik. Ik voel een traan over mijn wang rollen.

'Ik mis jou zo lieverd' zegt mijn moeder en ik hoor dat ze ook huilt.

'Ik jou ook mam, geef pap een dikke kus van mij' zeg ik.

'Zal ik doen, doei lieverd' zegt ze.

'Doei mam loveyou' zeg ik.

'Love you to' zegt ze.

Ik hang op. De tranen rollen over mijn wangen. Ik besef nu pas hoeveel ik ze mis. Niall komt de kamer ingelopen. 'Hey princ-' hij maakt de zin niet af. Hij ziet me huilend op bed zitten. 'Wat is er?' vraagt hij bezorgd en hij komt naast me zitten. Hij slaat een arm om heen en hij trekt me naar zich toe. 'Ik mis mijn ouders' zeg ik snikkend. 'Mijn moeder had net gebeld' zeg ik. Niall drukt een kus op mijn hoofd. 'Ik weet hoe je je voelt' zegt hij. Ik kijk hem aan. 'Als ik op tour ben, dan zie ik mijn ouders ook tijden niet' zegt hij. Ik geef hem een knuffel. Ik druk me tegen hem aan. Ik veeg mijn tranen weg.

_______________________

Nieuw hoofdstuk! =D Vinden jullie het nog leuk? Schrijf een reactie!

Vergeet niet te stemmen xxx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu