132

2.2K 105 16
                                    

'Fleurrr?' 'Ben je hier?' Ik hoor geklop en wordt langzaam wakker. 'Fleur?!' hoor ik Jessy roepen. Ik doe mijn ogen open en wrijf in mijn ogen. Waar ben ik? Ik herinner weer dat ik in de tourbus ben. Ik het gordijn open en zie Jessy op de wc-deur kloppen. Ik schiet in de lach. 'Jess, ik ben hier' zeg ik. Jessy kijkt omhoog en ziet me in Niall's bed liggen. 'Daar ben je! You sneeky little girl' zegt ze en ik lach. 'Ik was je al kwijt, je lag niet in je bed, niet op de wc' zegt ze. 'Maar je lag natuurlijk in Niall's bed' zegt ze. Ik ga via de trap naar onder en voel mijn hoofd bonken. Ik verlies even mijn evenwicht en pak de trap snel beter vast. 'Gaat het wel?' vraagt Jessy en ik ben gelukkig onder. 'Ja gaat wel, een beetje hoofdpijn' zeg ik. 'Ohw, wil je een paracetamol?' vraagt ze. 'Nee joh gaat wel over' zeg ik. 'Waar zijn de jongens?' vraag ik als we naar de keuken lopen. 'Ze zijn naar een interview, ze zouden rond de middag weer terug zijn' zegt Jessy en ik ga zitten. 'Wil je ook thee?' vraagt ze. 'Ja doe maar bosbessen' zeg ik. 'Heb je al Sam Smith al teruggemailt?' vraagt ze en gaat tegenover me zitten en geeft me een glas thee. 'Ja gisteravond nog. Ik ga zo alvast beginnen met het liedje. Hopelijk lukt het' zeg ik. 'Thuurlijk lukt het je' zegt ze. Ik drink van mijn thee. 'Heb jij het ook zo koud?' vraag ik. 'Koud? Het is 30 graden buiten!' zegt Jessy. 'Het zal wel aan mij liggen' zeg ik. Jessy voelt aan mijn voorhoofd. 'Volgensmij wordt je een beetje ziek' zegt ze. 'Nee joh' zeg ik en hoest. Jessy kijkt me aan en ik zie aan haar gezicht dat ze me niet gelooft. 'Het gaat wel, echt' zeg ik.

Ik zit op de loungebank achterin de bus en speel een melodietje op mij gitaar. Ik schrijf de akkoorden op, ik kom steeds verder. 'Why are you looking down all the wrong roads? When mine is the heart and the salt of the soul' zing ik en schrijf het op. Ik voel mijn hoofd weer bonken en ik zucht. Ik leg mijn gitaar naast me op de bank en loop de loungeroom uit. Ik loop de keuken in en zie Jessy achter haar laptop zitten. 'En hoe gaat het? Is het liedje al af?' vraagt ze. 'Ging dat maar zo snel. Ik heb pas net 2 completten af' zeg ik. 'Maar je hebt wel al iets' zegt ze. 'Jep' zeg ik. 'Ey waar lagen de paracetamols?' vraag ik. 'In het keukenkastje. Gaat het toch niet zo goed?' vraagt ze. 'Mwa, ik dacht dat de hoofdpijn wel over zou gaan, maar niet dus' zeg ik en pak het pakje paracetamols uit de la. Ik vul een glas water en ik hoor de deur open gaan. Ik hoor gelach en de jongens komen binnengelopen. 'Hello kiddos' zegt Harry. 'Hello my princess' zegt Niall en slaat zijn arm om mijn schouder en geeft een kus op mijn wang. 'Watcha doing?' vraagt hij. 'Ik heb een beetje hoofdpijn' zeg ik en doe de paracetamol in mijn mond en slik hem snel door met water. Ugh, ik haat paracitemols! Ze smaken zo vies. 'En ze is verkouden' zegt Jessy. Niall kijkt me bezorgd aan. 'Het valt wel mee, echt waar' zeg ik en geef hem een kus op zijn wang. Ik wil niet dat hij straks ook verkouden wordt. 'Ik ben begonnen aan mijn liedje, wil je een sneak preview horen?' vraag ik. 'Of course!' zegt Niall blij en hij loopt met me mee naar de loungeroom. Ik pak mijn gitaar en Niall gaat zitten. Ik ga staan en leg het blaadje met de akkoorden en tekst voor me op tafel. 'Ik heb nu alles in de vrouwelijke versie geschreven. Maar later maak ik van 'She' 'He' enzo' zeg ik. 'Okay, let me hear' zegt hij. 'Het is nog niet zoveel' zeg ik en begin te spelen.

'She could be a sinner, or a gentleman. She could be a preacher when your soul is damned. She could be a lawyer on a witness stand.
But she'll never love you like I can, can' zing ik. Ik stop en moet hoesten. 'Sorry' zeg ik en zing verder 'She could be a stranger you gave a second glance. She could be a trophy of a one night stand. She could have your humour, but I don't understand
'Cause she'll never love you like I can, can, can. Why are you looking down all the-' ik begin weer te hoesten en het stopt niet. Niall staat op en loopt naar me toe. 'Hey princess' zegt hij en kijkt me bezorgt aan. 'Hier drink iets' zegt hij en pakt een glas water van de tafel. Ik drink ervan en de hoest gaat weg. Ik zucht en Niall veegt een pluk haar uit mijn gezicht. 'Voel je je al de hele dag zo?' vraagt hij en ik knik. 'Waarom had je het niet direct verteld?' vraagt hij. 'Ik dacht dat het wel vanzelf minder zou worden' zeg ik. Niall trekt me in een knuffel. 'Waarom ga je niet even naar bed, dan kom ik bij je liggen' zegt hij. 'Oke' zeg ik en hij geeft me een kus. Ik leg mijn gitaar op de bank en loop naar mijn koffer. Ik pak mijn pyama eruit en trek me om. Ik kijk omhoog naar Niall's bed. 'We gaan wel in jou bed liggen' zegt Niall. Ik loop naar mijn bed en kruip onder de dekens. Niall kruipt naast me in bed en doet het gordijntje dicht zodat het wat donkerder is. Mijn hoofd blijft maar bonken van de hoofdpijn. Niall slaat zijn armen om me heen en trekt me dicht tegen hem aan. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en doe mijn ogen dicht. Hij wrijft langzaam door mijn haar. 'Je liedje was trouwens super' zegt hij. Ik glimlach en doe mijn ogen open. 'Dankje, maar mijn gehoest verpestte het' zeg ik. 'Dat geeft toch niet' zegt hij en geeft een kus op mijn hoofd. 'Ga maar slapen' zegt hij en ik doe mijn ogen weer dicht.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now