20

7.9K 208 21
                                    

'Wie doet ermee met Just Dance?' vraagt Danielle. 'Ik!' zeg ik blij. Ik hou van dansen. Toen ik nog een Nederland woonden ging in elke weer 2 keer naar dansles. Ik deed hiphop. Ik mis het dansen. Eleanor, Perrie en Jessy doen ook mee. De jongens zijn weg want ze hebben een interview voor een tijdschrift. Danielle zet de wii aan. We pakken de 5 controlers. We doen 'Disturbia' van Rihanna. Ik ga helemaal los. Ik kijk naar Danielle. Ik zie dat ze het echt helemaal fantastisch vindt. Ze danst echt perfect. Het liedje is afgelopen. Danielle is eerste, ik tweede, Perrie derde, Jessy vierde en Eleanor vijfde. 'Dansen is niets voor mij' zegt Eleanor lachend. 'Jij kan echt goed dansen man' zeg ik tegen Danielle. 'Dankje, jij kon er ook iets van' zegt Danielle. 'Thanks ik heb op hiphop gezeten' zeg ik. 'Leuk!' zegt Danielle. 'Misshien kan je wel een keertje met mij mee gaan, ik heb een crew' zegt ze. 'Ja leuk!' zeg ik enthausiast. We gaan verder. We doen 'Whats makes you beautiful' van One Direction. We gaan helemaal in op ons dansje. Als het is afgelopen is horen we geklap achter ons. Ik maak een sprongetje van de schrik. We draaien ons om. We zien de jongens staan. We waren zo druk aan het dansen dat we niet door hadden dat de jongens binnen waren gekommen. 'Nu jullie' zeg ik en ik gooi de controller naar de jongens. Ze gaan met tegenzin voor de wii staan. Ik zoek een liedje uit. Ik pak 'Gangnam style' van Psy. 'Dit wordt lachen' zeg ik. De jongens beginnen te dansen. We lachen ons dood. Ik kijk naar Niall. Hij hupt vrolijk rond. De tranen rollen over mijn wangen van het lachen. Het liedje is afgelopen. Na een tijdje nog gedanst te hebben gaat iedereen slapen. Niall en ik zijn nog alleen onder. Het is al 12 uur. Ik spring vrolijk naar de keuken. Ik neurie blij. Ik pak wat drinken en ik loop terug. 'Wat heb je nog veel energie' zegt Niall lachend. 'vind je het gek, ik heb gisteren bijna de hele dag in bed gelegen' zeg ik. Ik kijk naar de wii. 'Zullen we nog een dansje doen?' vraag ik. 'Het is al 12 uur' zegt Niall moe. 'Please' zeg ik en trek een pruillipje. Niemand kan nee zegen tegen Fleur met pruillipje. 'okee' zegt Niall. 'Yeah' zeg ik blij. Ik blader door de dansjes. Ik stop als ik 'One Thing' van One Direction zie staan. Ik kijk om. Niall lacht en staat op. Ik geef hem een controler. Het dansje bestaat uit een jongen en een meisje. We beginnen met dansen. Bij een stukje komt Niall dicht tegen mij aan staan. 'You've got that One Thing' fluisterd Niall op de melodie in mijn oor. We dansen verder. Het liedje is afgelopen. Bij de laatste move moet ik weer dicht bij Niall staan. Niall trekt me dichter tegen zich aan. Ik sla mijn armen om zijn nek heen. Niall geeft me een lange zoen.

Ik doe mijn ogen lamgzaam open.'Heey princess' zegt Niall. Ik kijk naast me. Hij is al wakker. 'Heey' zeg ik. 'Ga je mee naar onder?' vraagt hij. 'Is goed' zeg ik en ik sta op uit bed. We lopen naar onder. Ik hoor Niall's maag knorren. 'Heb je ook al zo'n honger?' vraag ik. 'Ja' zegt Niall. We lopen de woonkamer in. Iedereen is nog aan het slapen. 'Zal ik een eitje maken? vraag ik. Niall knikt hefig zijn hoofd. Hij heeft echt honger. Ik loop naar de keuken. Ik pak een pan en ik zet het vuur aan. Ik maak een ei kapot boven de pan. Ik leg de schaal neer. Ineens voel ik twee armen om mijn middel. Ik schrik. 'Niet schrikken' fluistert een stem. Het is Niall. Ik draai me om en ik leg mijn armen in zijn nek. 'Ik heb nog geen ochtendkus gekregen' zegt Niall en hij trekt een zielig gezichtje. Ik lach. Ik druk mijn lippen op de zijne. Onze lippen dansen op elkaar. De kus is perfect. Na een minuut realiseer ik me weer dat ik een ei ben het bakken. Ik onderbreek de kus en ik draai me snel weer om. Het ei is zwart. 'Shit' mompel ik. 'Het ei is aangebrand' zeg ik en ik draai me weer om. 'Keukenprinses' zegt Niall lachend.

Ik pak de gitaar. Niall en ik zitten op het balkon. Ik ga mijn audtie oefenen. Vrijdag is de auditie van school al. Niall gaat op het bankje zitten. Hij doet net alsof hij de jury is. Hij zet een bril op precies op het puntje van zijn neus. Ik begin te lachen. 'Zo kan ik niet zingen' zeg ik. Niall zet de bril lachend af. 'Welk liedje ga je zingen?' vraagt Niall. 'More Than This' van One Direction' zeg ik. 'Goede keuze, veel succes!' zegt Niall en hij geeft me een knipoog. Ik ga staan met mijn gitaar in me handen.. Ik speel de eerste akkoorden en ik begin te zingen.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें