15

7.3K 196 3
                                    

'Fleur, kom ff zitten' zegt mijn vader en hij klopt op de bank. Het 's avonds en we hebben net gegeten. 'Je moeder en ik hebben overlegt' zegt mijn vader. 'We willen dat je gelukkig bent en dat je je eigen leven gaat leiden. En we weten hoe erg je Niall mist. We hebben de school opgezocht en we hebben je al ingeschreven en over drie weken mag je auditie gaan doen en mag je bij Niall gaan wonen' zegt mijn moeder. Ik kan mijn oren niet geloven. 'Dus het mag?!' vraag ik blij. 'Ja' zegt mijn vader en hij knikt. Ik vlieg mijn vader blij om de hals. 'Dankje dankje dankje!' zeg ik. Ik loop naar mijn moeder en ik geef haar ook een knuffel. 'Maar ik ga jullie echt heel erg missen!' zeg ik. Ineens begint mijn moeder te snikken. 'Mam, wat is er?' vraag ik. 'Het gaat zo snel, mijn meisje wordt groot' zegt ze door haar tranen heen. Ik lach en ik geef haar een kus op haar hoofd. 'Ik ga je missen' zeg ik en ik geef haar een kus op haar wang. 'Ik jou ook' zegt ze.

Ik bel Jessy. Ik sta in mijn kamer.

'Hallo, met Jessy' hoor ik Jessy zeggen aan de andere kant.

'Hi jess met Fleur' zeg ik

'Heeyy'

'Ik mag naar Londen gaan studeren mijn ouders hebben me al ingeschreven!' gil ik.

'Yeahh!' roept Jessy

'WE GAAN NAAR LONDEN VERHUISEN!' gil ik blij

'JHAAA!' gilt Jessy blij terug

Ik spring blij door mijn kamer.

'Wat ben je aan het doen?' vraagt Jessy lachend.

'Springen' zeg ik.

Ik hoor Jessy lachen.

'Wil je nu naar mij toe komen, dan kunnen we met de jongens skypen en het leuke nieuws vertellen' zeg ik.

'Ja is goed! I'm comming!'

'Oke tot zo bye!' zeg ik en ik hang op.

'Hoelaat heb je afgesproken?' vraagt Jessy. Ze is haar lipgloss op aan het doen in ze kijkt in mijn spiegeltje die op het bureau staat. 'Half 7' zeg ik. Ik kijk naar Jessy die nog steeds aan het lipglossen is. 'Je hebt geen date met Harry hoor' zeg ik lachend. 'Ohh jawel een skype-date' zegt Jessy. Ik schudt lachend mijn hoofd. Ineens komt er een scherm op mijn computer. Niall calling staat erop. Mijn hard begint als een gek te bonsen. 'HAZZA!' gilt Jessy en ze gooit haar lipgloss omhoog. De lipgloss komt drie meter achter haar terecht. Ik weet niet hoe snel ik op accepteren moet klikken. Het beeld wordt zwart en ineens zie ik 5 jongenshoofden in beeld. 'Heeey!' roepen ze allemaal. 'Hoi!' gillen Jessy en ik tegelijk. Ik zie eindelijk Niall. Niall die ik al 3 dagen niet heb gezien en niet heb gesproken. 'Ik mis jullie!' zeg ik. 'Wij ook!' zeggen ze allemaal tegelijk. 'Jessy i miss you babe' zegt Harry. 'Awwh ik jou ook Harold' zegt Jessy. Ik kijk naar Niall. 'Hey princess' zegt hij en hij kijkt me aan. 'Haay' zeg ik. 'Wij hebben goed nieuws!' zeg ik tegen iedereen en ik por Jessy. Jessy lacht. We kijken elkaar aan en dan weer naar het scherm. 'WE MOGEN NAAR LONDEN STUDEREN!' gillen we tegenlijk. De jongens kijken verast. 'Yes!' hoor ik Niall blij roepen. De jongens beginnen blij te dansen. Jessy en ik beginnen te lachen.

Jessy en ik liggen allebei op bed. 'Ik kan niet wachten om Niall weer te zien' zeg ik en staar naar het plafond. 'Ik kan gewoon niet geloven dat we echt naar London gaan verhuizen' zegt ze. Ik kijk haar aan. 'It's gonna be a crazy big adventure girl' zeg ik en Jessy lacht. 'Ik heb er nu al zin, maar ik ga mijn ouders heel erg missen' zegt ze. 'Jaa' zeg ik zuchtend. Jessy pakt mijn hand. 'Het wordt super' zegt ze. 'Zeker' zeg ik glimlachend en we lachen.

'Doei!' roep ik en ik sla de voordeur dicht. Jessy is net weg. We hebben nog 1 uur geskypt met de jongens. Ik loop naar de woonkamer. Mijn ouders zitten tv te kijken. 'Hey fleur, kijk je mee? Er komt een comedy op' zegt mijn moeder. 'Ja leuk!' zeg ik en ik ga op de bank zitten. Ik hou van comedy's. Na een uur zit ik al met met tranen in mijn ogen lachend op de bank. 'Hahaha' lach ik. Mijn vader en moeder lachen ook. Wat ga ik dit missen. Ook al ben ik zo blij dat ik naar Londen mag. Ik ga mijn ouders zo hard missen. En Nederland en de rest. Maar ik heb het er voor over. Ik concentreer me weer op de film en na 5 minuten schater ik het weer uit.

________________________

Kort hoofdstukje. Ik had ff geen inspiratie maar ik wou toch wat posten dusja... Hihi xxx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu