47

5K 114 3
                                    

Ik zit aan de keukentafel en ik blader door mijn agenda. Ik schrijf op wanneer Niall terug komt. Ik slik als ik zie dat Niall nog steeds in Amerika is als ons '1 Year Anniversary' is. Ik zucht, ik had graag bij Niall willen zijn op die dag. Ik kan nog zo goed onze date herinneren. We gingen samen in de London eye, en toen heeft Niall gezegt dat hij van me hield. Het was de beste dag van mijn leven. Een jaar gaat echt snel. 'Waar denk je aan?' vraagt Jessy. Ik kijk voor me en zie Jessy voor me zitten met een grote kom cornflakes. Ik klap mijn agenda dicht. 'Niall is in Amerika als we precies een jaar samen zijn' zeg ik. 'Wat vervelend, kan je niet maar hem toe op die dag' zegt Jessy. 'Nee, ik moet ook naar MusicStarz' zeg ik. 'Balen' zegt Jessy. Ik knik. 'Wanneer is jou Anniversary' vraag ik. 'Over 2 weken' zegt Jessy. 'Leuk! Heb je het er al gehad met Harry?' vraag ik. 'Ja, ik ga naar hem toe die week' zegt Jessy verzichtig. 'Wat is er?' vraag ik. 'Ik vind het zo sneu dat ik wel naar Harry kan maar jij niet naar Niall' zegt ze. 'Ik regel wel iets, ik vind het harstikke leuk voor je dat je gaat' zeg ik. 'Ja maar dan-' ik laat Jessy haar zin niet afmaken. 'Nee, jij gaat' zeg ik. 'Oke, jij wint' zegt ze. Ik pak een cornflaksje uit Jessy's kom en stom hem in mijn mond. 'Altijd he' zeg ik. Jessy lacht.

Ik loop de vergaderzaal in bij MusicStarz. Vandaag gaan we vergaderen over de videoclip van 'Made in the USA'. John Taylor zit aan het hoofd van de tafel. Ik naast hem en Kate aan de andere kant van John. Voor de rest zitten er nog meer zakenmannen aan de tafel. 'Fleur heb je zelf nog ideeën?' vraagt hij. 'Ik dacht om de clip misshien hier gewoon in London te filmen' zeg ik. 'Ja dat is wel een goed idee' zegt John. 'Het is mooi om het dan in het donker te doen, met de lichtgevende London Eye op de achtergrond' zegt een man. John knikt. Kate schrijft alles op. Na een uur zijn we eruit. De clip wordt volgendeweek opgenomen in London en een gedeelte in een studio.

Ik loop door London en neurie Best Song Ever. 'OMG' hoor iemand achter me roepen. Ik draai me om, er staat een meisje met lang bruin haar achter me. 'Jij bent Feliyah! Ik ben je allergrootse fan!' zegt ze. Ik glimlach. 'Mag ik met je op de foto?' vraagt ze. 'Thuurlijk' zeg ik. Het meisje komt naast me staan en draait haar telefoon richting ons. Ik lach en ze knipt de foto. 'Dankjewel!' zegt ze en geeft me een knuffel. 'Er gaan geruchten op Twitter dat je een nieuwe video clip krijgt, klopt dat?' vraagt ze. 'Ja, over een paar weken komt die uit' zeg ik. 'Oh my god, super!' zegt ze. Na een tijdje neem ik afscheid en loop naar het appartment.

Ik lig op de bank en lees een tijdschrift. Ik blader er door heen en zucht. Ik sla hem dicht en gooi hem naar de andere kant van de kamer. 'Ejj!' hoor ik Eleanor roepen. Ik draai me om. Ik zie Eleanor achter me staan met het tijdschrift in haar handen. 'Oeps, sorry. Was niet op jou bedoeld' zeg ik. Eleanor lacht en ploft naast me neer. 'Wat is er?' vraagt ze. 'Ik weet het niet, ik verveel me te pletter en ik mis Niall' zeg ik. 'Ahh, i know the feeling' zegt Eleanor. 'Wat hebben we toch een zwaar leven' zeg ik sarcastis. 'We mogen niet klagen' zegt Eleanor. 'Inderdaad' zeg ik lachend. Eleanor pakt haar mobiel en laat haar scherm zien. 'Nog precies 57 dagen 8 uur en 45 minuten tot dat de jongens terug komen' zegt ze. 'Heb je serieus een aftel kalender op je telefoon?' zeg ik lachend. Eleanor knikt en lacht. 'Maar 57 dagen klinkt zo ontzettend lang' zeg ik. 'Ja en 7 weken nog langer' zegt Eleanor. 'Ugh' zeg ik. Ik pak mijn telefoon. Ik typ een smsje naar Niall. 'I miss you x' typ ik en ik klik het weg. 'Waarom heb je het niet verzonden?' vraagt Eleanor. 'Omdat anders heb ik de neiging om 30 keer per dag 'I miss you' te smsen naar hem. Eleanor lacht. 'Dus je typt een smsjes naar Niall en je verzent hem niet' zegt Eleanor. 'Ja' zeg ik en ik staar vooruit. 'Ben ik raar?' vraag ik en ik kijk Eleanor aan. 'Beter raar als saai' zegt Eleanor lachend. Ik lach. De deur gaat open, ik kijk op. Jessy komt blij de kamer ingelopen. 'Heey' zegt Eleanor. 'Haay' zegt Jessy en gaat op de stoel zitten. 'Kijk wat ik heb gekocht' zegt ze. Ze rits haar tas open en haalt er een wii spel uit. 'Just Dance 2014!' zeg ik blij. 'Jaa!' zegt Jessy. 'Geef eens' zeg ik. Jessy geeft me het spel. 'Ik hou van Just Dance!' zegt Jessy. Ik draai het hoesje om en met mijn vinger op een naam. 'Kiss you!' zeg ik. 'Echt? Yay' zegt Eleanor. 'Zullen we dit gaan doen?' vraag ik. 'Ja, ik pak drinken' zegt Jessy. Ze doet haar jas uit en gaat naar de keuken. Ik loop naar de wii en stop het spel erin. Jessy komt met 3 glazen ice tea de kamer ingelopen zet ze op de tafel. 'Zullen we als eerste 'Kiss You' doen?' vraag ik. 'Jaa!' zeggen Jessy en Eleanor tegelijk. Ik lach en zet het liedje aan. We pakken snel de controlers en beginnen te dansen.

Ik lig op bed naast Jessy. Ik lig al 2 uur wakker en kan niet slapen 'Jess?' fluister ik. Geen antwoord, ze slaapt al. Ik zucht een draai me op mijn zij. Ik denk aan Niall, Ik mis hem. Ik pak mijn mobiel en ik start hem op. Ik zie dat ik een smsje van Niall heb. Mjn hard begint te bonsen. 'Hey princess, I can't sleep because I miss you next to me ;( love ya x'

Ik begin te glimlachen. Dat is zo lief. 'I can't sleep to! I miss you Nialler x' sms ik. Mijn ogen worden moe en ik val langzaam in slaap.

______________________________

Sorry voor dit korte hoofdstuk maar ik wou toch wat en updaten en ik heb echt geen inspiratie. Hopelijk wordt het volgende hoofdstuk beter xxx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now