25

7K 186 19
                                    

Het is al 3 dagen geleden dat ik mijn auditie heb gehad. Ik kan elk moment de brief krijgen met de uitslag. Ik hoor de brievenbusklep. Ik ren zo snel als ik kan naar de brievenbus voor de tiende keer deze dag. Ik zie dat het de 'Glamour' is. Ik pak zuchtend het tijdschrift op. Ik loop de kamer in. 'En?' vraagt Niall. 'Het is Eleanor's tijdschrift' zeg ik hou het tijdschrift omhoog. Ik gooi het tijdschrift op de tafel en ik ga teleurgesteld op de bank zitten. 'Kom op, niet verdrietig zijn daar kan ik niet tegen' zegt Niall. Ik kijk voor me uit. Niall ploft naast me. Hij begint me te kietelen. 'Hihi, hou op Niall' zeg ik lachend en ik duw Niall's handen weg. 'Je lacht weer' zegt Niall blij. 'Niet' zeg ik plagerig. Niall begint me weer te kietelen. 'HAHAHAHAH' zeg ik. Niall gaat door met kietelen. 'Ho- hou- o- op!' zeg ik lachend. Niall gaat door. Ik probeer Niall wegteduwen. In plaats daarvan vallen we samen op de grond. Ik lig bovenop Niall. We lachen samen. Ik kijk in Niall's mooie ogen. Ik verdrink bijna er bijna in. Onze gezichten komen dichterbij en we zoenen. De zoen is perfect. Na een tijdje staan we op. Ik hoor de brievenbusklep weer. 'Post!' gil ik en ik ren de hal in. Ik zie een brief liggen. Ik zie het logo van de school erop staan. Ik pak de brief zo snel als ik kan van de grond en ik scheur hem open. Ik lees de brief snel door. 'AAHHHH' gil ik en ik ren de woonkamer in. Ik spring om Niall's hals. 'IK BEN TOEGELATEN, IK BEN TOEGELATEN!' gil ik blij. 'Fleur dat is geweldig!' zegt Niall blij en hij geeft me een kus. Ik doe een vreugdedansje. 'Ik moet mijn ouders bellen' zeg ik. Ik ren naar de tafel en ik toets het telefoon nummer van mijn ouders in. 'Neem op, neem op' zeg ik ongeduldig.

'Met Bert' hoor ik mijn vader zegen. Wat ben ik blij om mijn vader's stem weer te horen.

'Hey pap! Ik heb GE-WEL-DIG nieuws' zeg ik blij.

'Heey schat wat leuk dat je belt. Wat is het nieuws?' vraagt mijn vader.

'Ik ben toegelaten voor school!' roep ik blij.

'Dat is geweldig!' roept mijn vader. Ik glimlach, wat mis ik hem toch.

We lopen met z'n tienen een chique restaurant binnen. We gaan met zijn allen uiteten omdat Jessy en ik allebei zijn toegelaten voor de school. Ik heb een zwart jurkje aan. Het is een chique restaurant dus ik heb me er opgekleed. Niall en Harry hadden dit geregeld voor Jessy en mij als verrassing. Er staat een ober bij de ingang. Hij neemt onze jassen aan. 'Kan ik jullie helpen?' vraagt hij. 'Ik heb gereseveerd' zegt Harry. 'Oke, welke naam?' vraagt de ober. 'Styles' zegt Harry. De man knikt. 'Loop maar mee' zegt hij. We lopen achter de man aan. Hij leidt ons naar een tafel van 10 personen. We gaan allemaal zitten. De man geeft ons menukaarten. Er staat al champange klaar. Ik ga naast Niall zitten. Aan de andere kant van me zit Jessy. We bestellen allemaal ons eten. Louis pakt de fles champange. Hij rukt de kurk van de fles. De kurk vliegt door de lucht. Iedereen begint te lachen. Louis schudt alle glazen in. Niall pakt zijn glas en hij houdt hem omhoog. 'Op Fleur en Jessy die geweldig gaan studeren' zegt Niall. Iedereen pakt hun glazen en we proosten.

Het eten was geweldig. Ik heb nog nooit zoveel gelachen op een avond. Ik gooi mijn hakken uit. Ik loop naar de badkamer. Niall staat zijn tanden te poesten. Ik haal mijn make-up eraf. Niall spoelt zijn mond en zet zijn tandenborstel in zijn beker. Hij komt dicht bij me staan. 'Weetje dat je net zo mooi bent zonder make-up' zegt Niall. Ik bloos. Hij komt nog dichter bij. Er zit nog maar een paar centimeter russen onze hoofden. 'Misshien nog wel mooier' fluistert hij. Ik glimlach. Onze lippen raken elkaar. Ik sla mijn armen om zijn nek. In mijn buik ontploft vuurwerk.

Niall en ik zijn een week alleen. Liam, Danielle, Louis en Eleanor zijn samen op vakantie. Harry en Jessy zijn bij Harry's familie. Perrie is naar Amerika met Little Mix en Zayn is ook bij familie. 'Nialler, heb je zin in pannekoeken?' roep ik vanuit de keuken. 'Ja lekker' roept hij terug. Ik pak een pan. Ik zet het vuur aan en ik doe beslag in de pan. Na een tijdje heb ik 8 pannekoeken gebakken. Ik doe ze op een bord en ik loop de keuken uit. 'Pannekoeken' roep ik blij. Niall staat op en hij kijkt hongerig naar de pannekoeken. Ik zet het bord op tafel. Niall pakt 4 pannekoeken en hij begint snel te eten. Ik glimlach, zo te zien vind hij de pannekoeken lekker. 'Lekker?' vraag ik. Niall knikt heftig. 'De lekkerste pannenkoeken ooit!' zegt hij. Ik lach. 'Zo maakte mijn oma die altijd' zeg ik. Mijn oma is een jaar geleden overleden. Ik was er kapot van, ik was super close met haar. Ik mis haar nog elke dag. 'Gaat het?' vraagt Niall terwijl hij mijn hand pakt. 'Jawel, maar ik mis haar gewoon' zeg ik. Niall staat op en hij loopt naar me toe. Hij trekt me in een knuffel. 'Is ze overleden?' vraagt Niall. Ik knik. Er rolt een traan over mijn wang. Ik veeg hem snel weg maar er komt weer een nieuwe. Niall drukt me nog dichter tegen hem aan. Hij veegt mijn traan weg en hij geeft me een kus op mijn hoofd.

'Zullen we een 'MovieNight' houden?' vraagt Niall. 'Ja' zeg ik en ik blof op de bank. Niall pakt een paar films. 'Met welke beginnen we?' vraagt hij. Ik kijk naar de films. 'Ted?' vraag ik. 'Oke' zegt Niall en hij duwt de dvd in de dvd-speler. De film start. De film is heel hilarish. Na Ted kijken we nog 'Scary Movie' en 'Titanic'. De Titanic heb ik niet afgekeken, want ik viel in slaap naast Niall op de bank.

Ik knipper met mijn ogen. Ik zie dat ik nog op de bank lig naast Niall. Ik glimlach. Niall is aan het praten in zijn slaap. Ik hoor hem iets over Nando's zeggen. Ik lach, zelfs als hij slaapt denkt hij over eten. Ik sta op en ik loop naar de keuken voor een ontbijtje voor Niall te maken.

_______________________________

Vinden jullie het nog leuk? Vergeet niet te stemmen en schrijf een reactie van wat je van het verhaal vindt xx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ