60

5.1K 135 17
                                    

3..2..1! De muziek begint in mijn koptelefoon. Ik begin te zingen in de microfoon.

'You wanna play, you wanna stay, you wanna have it all. You started messing with my head until I hit a wall. Maybe I should've known, maybe I should've known. That you would walk, you would walk out the door, hey!''

Na een tijdje is het liedje afgelopen en ik ben klaar. 'Super!' roept Mark, Mark regelt alles in de studio. Ik zet m'n koptelefoon af en loop de ruimte uit. Ik ga naast Mark zitten. Hij drukt op wat knopjes. De muziek begint te spelen. Je hoort m'n stem. Hij heeft er coole geluiden achter gezet. 'Wow, het klinkt echt vet' zeg ik. Mark knikt. 'Hoor nu komt de hoge noot, perfect' zegt hij. Ik glimlach. Het liedje is afgelopen. 'We doen hem nog een paar keer en dan ben je klaar' zegt Mark. 'Oke' zeg ik en ik loop weer de opneemruimte in.

Ik loop de studio uit en doe m'n beanie op. Ik denk aan Niall's liedje, het is zo goed geschreven. Ik neurie het liedje en loop door de stad. Ik merk dat het langzaam begint te sneeuwen. Een meisje komt naar me toegelopen. 'Heey, ik ben een super grote fan van je! Mag ik misschien een handtekening?' vraagt ze. 'Natuurlijk!' zeg ik. Ik knip een foto met haar en geef haar m'm handtekening. 'Dankjewel, je bent echt super!' zegt ze en ik geef haar een knuffel. Ik neem afscheid en loop weer verder. Ik pak m'n telefoon en doe m'n oortjes in.

Ik doe de deur open en loop naar binnen. 'Hey Niall, I'm home' roep ik en ik doe m'n oortjes uit. 'Nialler?' roep ik. Geen antwoord. Ik doe de deur achter me dicht en doe m'n jas uit. Ik loop naar de keuken. Ik zie een briefje liggen.

'Hello princess,

We hebben een onverwacht interview. Ik ben vanavond thuis, love you xxx'

Ik glimlach, ik hou van hem. Ik loop naar boven en ruim m'n tas op. Ik pak m'n laptop van m'n bureau en loop naar onder. Ik plof op de bank. Ik log me in op skype. Ik zie dat Jessy online is. Ik klik op haar profiel en klik op bellen. Na een tijdje neemt ze op. 'Heey!' zegt ze. 'Heey' zeg ik. 'Alles goed?' vraagt ze. 'Ja, ik heb net een nieuw liedje opgenomen in de studio' zeg ik. 'Cool!' zegt ze. 'En hoe gaat het met jou?' vraag ik. 'Super!' zegt ze. 'Ik heb volgende week m'n laatste lesweek en dan heb ik vrij' zegt ze. 'Echt, zo vroeg?' zeg ik. 'Ja, we krijgen vanaf februari vrij en dan hebben we drie maanden tijd om te leren voor de examens en in Mei hebben we de examens!' zegt ze. 'Oehh spannend, je kunt het!' zeg ik. 'Ik hoop het' zegt ze. 'Wat ga jij vandaag doen?' vraag ik. 'Niks, Hazza is weg' zegt ze. 'Nialler ook' zeg ik. 'Zullen we afspreken?' vraag ik. 'Ja leuk!' zegt ze. 'Wat zullen we gaan doen?' vraag ik. 'Ik heb zin om naar het strand te gaan' zegt ze. 'Ja maar het is winter, het sneeuwt' zeg ik. 'Jaaa' zegt Jessy en trekt een pruillipje. 'Zullen we anders naar het zwembad gaan?' vraag ik. 'Ja ja ja!' zegt Jessy blij. Ik lach. 'Ik kom je over een half uur ophalen' zeg ik. 'Okay, bye' zegt ze. 'Doei Jess' zeg ik en ik klap m'n laptop dicht. Ik loop maar boven en pak een tas. Ik stop er m'n bikini, ondergoed en andere kleren in. Ik pak m'n borstel, m'n mascara en m'n portomonee. Ik loop de kamer uit en ren de trap af. Ik doe m'n jas aan en vertek naar Jessy.

Ik bel aan, ik hoor voetstappen en Jessy maakt de deur open. 'Heey!' zegt ze en ze omhelst me. 'Heey' zeg ik. We lopen richting Jessy's auto. Jessy heeft haar rijbewijs al gehaald. Ik wou ook op les gaan maar ik heb het te druk. We stappen in. 'Gaan we naar Watersplash of MiamiFun?' vraagt Jessy. 'Watersplash' zeg ik. 'Oke' zegt Jessy en rijdt weg. We komen na een half uur aan bij een groot gebouw. We stappen uit de auto en lopen naar binnen. 'Het is echt lang geleden dat we samen zijn gaan zwemmen' zegt Jessy. 'Inderdaad' zeg ik. We checken in en kleden ons om. Ik stop al m'n kleren in m'n tas en trek m'n blauwe neon bikini aan. We zoeken samen een plaats en springen tegelijk het zwembad in.

'Het is zo koud' zeg ik als we naar binnen lopen. We komen terug van het zwembad en het sneeuwt hard buiten. 'Ik ga warme chocolademelk maken, wil jij ook?' vraag ik aan Jessy als ik m'n jas ophang. 'Ja, graag' zegt ze. 'Wij ook!' hoor ik een bekende stem vanuit de woonkamer. Jessy en ik kijken elkaar verbaasd en ik loop naar de woonkamer. Ik zie de jongens allemaal op de bank zitten. Ik lach. 'Ik wist niet dat jullie al thuis waren!' zeg ik. Ik loop naar Niall en geef hem een kus. 'Ja, ons interview was eerder afgelopen' zegt Zayn. 'Waar zijn jullie geweest?' vraagt Harry. 'Bij WaterSplash!' zegt Jessy. 'Cool' zegt Liam. 'Het sneeuwt echt hard buiten' zeg ik. 'Inderdaad' zegt Niall. 'Wie wil er warme chocolademelk?' vraag ik. 'Ik!' roept iedereen tegelijk. Ik lach en loop naar de keuken. Ik maak acht mokken warme chocolademelk met een grote kom marshmellows. Ik loop weer de kamer in en zet alles op tafel. Ik ga naast Niall zitten. 'Dankje princess' zegt hij. Ik glimlach en stop een marshmellow in m'n mond.

Ik doe langzaam m'n ogen open. Ik merk dat ik met m'n hoofd op Niall's borst lig. Ik glimlach en ga met m'n vinger over z'n borst. Ik merk dat hij langzaam wakker wordt en hij stopt zijn hoofd in m'n nek. Ik giechel. Hij geeft me een kusje in m'n nek. 'Goodmorning my princess' zegt hij. Ik glimlach. 'Goodmorning my prince' zeg ik. Niall grijnst en geeft me een kus. Ik kus hem terug en laat hem los. Ik kruip uit z'n armen en stap uit bed. Ik loop voorbij het raam. 'Wow!' zeg ik en schuif het gordijn een beetje open. 'Wat is er?' vraagt Niall en stapt uit bed. 'Kijk eens hoeveel sneeuw er is gevallen' zeg ik. Ik zie de hele tuin onder de sneeuw liggen. 'Wow' zegt Niall terwijl hij naar buiten kijkt. 'Wanna play in the snow?' vraagt Niall en geeft me een knipoog.

We rennen samen door de sneeuw. Niall pakt me van achter om m'n middel en tilt me op. Ik lach en hij draait me rondjes. Hij zet me weer op de grond. Ik draai me om en geef hem een kus. Ik laat hem los en ga in de sneeuw liggen. Ik maak een sneeuwengel. Niall pakt z'n mobiel en maakt een foto van me. Ik lach en sta op. Ik kijk op Niall's mobiel. Ik zie dat hij de foto op Twitter zet. 'My snowprincess' zet hij erbij. Ik lach en geef hem een kus op z'n wang. Niall stopt z'n mobiel weg. 'Sneeuwballengevecht!' roept hij. Ik lach en ren weg. Ik maak snel een berg sneeuw om me achter te schuilen. Ik maak ook een vooraad sneeuwballen. 'Ready?' roept Niall die 10 meter van me af zit. '3..2..1' roep ik. 'Go!' roept Niall. Ik pak een sneeuwbal en ren naar Niall. Ik gooi de sneeuwbal in Niall's gezicht. Niall lacht en ik ren weg. 'Kom hier!' zegt hij. Ik lach en ik merk dat hij dichter achter me aan rent. Ik draai me plotseling on en spring op z'n rug. Hij lacht en pakt me steviger vast. Ik sla mijn armen om z'n nek. Hij begint te rennen. We lachen. Ik merk dat hij uitglijdt en we vallen. Niall valt op z'n rug en ik val op hem op mijn buik. Ik lig nu op Niall. Ik giechel. Ik doe m'n hand stiekem in de sneeuw en pak een sneeuwbal. Niall pakt snel allebei m'n polsen. 'Wat was jij daar aan het doen?' vraagt hij en grijnst. 'Niks hoor' zeg ik onschuldig en lach. Ik kijk in Niall's ogen. Onze hoofden komen dichter bij elkaar en hij kust me. Ik glimlach en kus hem terug.

Ik stop de popcorn in de oven. Niall en ik gaan vanavond een MovieNight doen. Lekker de hele avond op de bank zitten en films kijken. En natuurlijk popcorn eten. De oven piept en ik haal de popcorn eruit. Ik doe het in een grote kom en loop de woonkamer in. 'Popcorn!' zeg ik en blof naast Niall neer. 'Yeah!' zegt hij en pakt een hampel popcorn uit de kom. 'Thankyou princess' zegt hij en geeft me een kus op m'n wang. 'Welke film gaan we kijken?' vraag ik. 'The Lone Ranger' zegt Niall. 'Leuk, die heb ik nog niet gezien' zeg ik. 'Ik ook niet' zegt Niall en drukt op play. Ik ga tegen Niall aanzitten en hij slaat een arm om me heen.

________________________________

Vinden jullie het nog leuk? Hoop het wel :) haha. Schrijf een reactie en stem!! x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now