149

1.6K 76 18
                                    

Ik doe langzaam mijn ogen open en kijk naar Niall naast me. Ik krijg direct flashbacks van gisteren, Zayn. Ik zucht en staar naar Niall. Hij ligt nu nog fijn te slapen maar het moment dat hij wakker wordt wordt hij er weer aan herinnerd wat er gisteren is gebeurd. Ik hoop dat hij zich vandaag wat beter voelt, gisteren was echt verschrikkelijk. Ik besluit om hem vandaag weer een ontbijtje te maken. Ik stap zachtjes uit bed en loop naar beneden. Ik bak weer een eitje en bak croissantjes af. Ik zet alles op een dienblad en loop naar boven. Ik zet het dienblad op mijn nachtkastje en ik ga weer naast hem in bed liggen. Ik kijk naar hem, hij is zo mooi. Ik zou de hele dag naar hem kunnen kijken. Ik speel met het uiteinde van zijn haar en hij beweegt. Zijn ogen gaan langzaam open en zijn helder blauwe ogen kijken me aan. 'Good morning' zeg ik. 'Good morning babe' zegt hij en glimlacht. Zijn glimlach, die ik normaal zo vaak zie maar die ik gisteren nauwelijks heb gezien. 'Hoe voel je je?' vraag ik. 'Goed' zegt hij en knikt. 'Gelukkig, ik heb een little surprise voor je' zeg ik. 'Oehh' zegt hij. Ik ga zitten en pak het dienblad van mijn nachtkastje. 'Voor jou, van gisteren nog en om je optevrolijken' zeg ik en lach. 'Ahw thanks baby' zegt hij. Hij gaat rechtop zitten en geeft een kus op mijn wang. Ik zet het dienblad op zijn schoot en ga naast hem zitten. 'That looks nice' zegt hij en ik glimlach. We eten samen het eten op. 'Dankje princess' zegt hij en slaat zijn arm over mijn schouder. 'Je weet precies hoe je moet opvrolijken. Eten en jij' zegt hij. Ik lach en hij geeft me een kus. 'Ik had een ideetje voor vandaag' zeg ik. 'Vertel' zegt hij als hij zijn croissantje opeet. 'Wat vind je ervan om vandaag lekker niks te doen. Op de bank films te kijken. Alleen maar comedy's, zodat we kunnen lachen en dan maak ik vanavond je lievelingseten' zeg ik. 'Pizza?' vraagt hij blij. 'Jep' zeg ik. 'Dat klinkt super' zegt hij en glimlacht. Ik ben zo blij dat hij zich beter voelt als gisteren.

'Welke film wil je kijken?' vraag ik en zit op de grond voor de dvd's. 'Kies maar wat' zegt Niall als hij de keuken uitkomt gelopen. Ik kijk naar alle dvd's en haal High School Musical eruit. 'Deze heb ik al zo lang niet meer gezien' zeg ik. 'High School Musical? Die heb ik nooit gekeken' zegt Niall en ploft op de bank. 'Your kidding right?' vraag ik verbaasd. 'Nee echt' zegt hij. 'Oh my god dan ga je die nu met me kijken' zeg ik en sta op. 'En sinds wanneer is High School Musical een comedy?' vraagt hij. 'Hij kan best wel grappig zijn hoor, soms' zeg ik langzaam en hij lacht. 'Maar je wordt er sowieso vrolijk van' zeg ik en stop de disc in de dvd speler. 'Ik begrijp echt niet dat je dit nooit hebt gezien. Ik heb hem wel 100 keer gezien toen ik klein was' zeg ik en ga naast hem zitten op de bank. 'Zo zo hard core High School Musical fan dus' zegt hij. 'Ja zeker, ik had zelfs High School Musical behang' zeg ik stoer. 'I'm so jealous' zegt hij en ik lach.

'Ik zei toch dat het leuk was' zeg ik als de film is afgelopen. 'You were right. Ook is de film eigenlijk voor kinderen gemaakt' zegt hij lachend. 'We don't care' zeg ik en hij glimlacht. Ik strek me uit en sta op. 'En nu ga jij Derby kijken, ik weet dat er nu een wedstrijd opkomt. En dan ga ik pizza voor je maken' zeg ik en geef hem een kus. Ik loop de keuken in en pak alles bij elkaar om zelf pizza te maken.

'Dinner is ready!' roep ik terwijl ik de pizza's uit de oven haal. Ze zijn gloeiend heet en ik ren snel naar de tafel. Niall komt de keuken binnengelopen en ik ga zitten. 'That smells delicous' zegt hij en glimlacht. Hij gaat zitten en we beginnen met eten. 'En?' vraag ik. 'Hmmm! HLekrgh' zegt hij met zijn mond vol. 'Wat?' vraag ik lachend. 'Heerlijk! Best pizza ever' zegt hij en eet verder. 'Dankjewel' zeg ik en glimlach.

Na een kwartier zijn we klaar met eten. 'Nu zit ik wel vol' zeg ik en zucht. Ik sta op en pak de lege borden. Ik zet ze op het aanrecht en Niall staat ook op. 'Ga maar alvast tv kijken ofzo, ik doe dit wel even opruimen' zeg ik en neem de vieze glazen over. 'Nee, je hebt me vanmorgen ontbijt op bed gebracht. Je hebt me voetbal laten kijk en pizza voor me gemaakt. Het lijkt wel alsof ik jarig ben' zegt hij en lacht. 'Maar dat verdiende je ook na gisteren' zeg ik. 'Je bent te lief' zegt hij. We ruimen samen alles op en ik veeg als laatste het aanrecht schoon. Niall komt achter me staan en slaat zijn sterke armen om me heen. Niall geeft kusjes in mijn nek en ik bijt mijn lip. 'Je hebt me vandaag al de hele dag verwent. Dus nu is het mijn beurt om jou te verwennen' zegt hij en tilt me op. Ik lach en hij neemt me mee naar boven. Hij loopt de slaapkamer in en legt me op bed. Hij begint me direct te zoenen. Het is een warme zachte kus. Vol liefde. God, ik hou zoveel van hem. Ik ga met mijn hand door zijn haar en hij kreunt zachtjes. Ik trek aan zijn shirt en probeer het uit te trekken. Hij glimlacht en onderbreekt de kus. Hij gaat rechtop zitten en trek zijn shirt uit. Ik staar hem vol bewondering aan. 'Wow' zeg ik en ga met mijn handen over zijn gespierd bovenlichaam. Hij was altijd wel gespierd maar je ziet nu wel echt dat hij meer heeft getraind. 'You like it?' vraagt hij en knipoogt. 'Oh yes, I love it' zeg ik en glimlach naar hem. Hij kijkt trots en ik trek hem weer naar me toe. 'I always loved your body Niall' zeg ik en geef hem weer een kus. Hij kust me langzaam terug en ik geniet van onze lichamen zo dicht tegen elkaar. Zijn handen gleiden over mijn lichaam en mijn hart klopt sneller elke keer dat hij me aanraakt. 'I love you Niall' zeg ik ondertussen de kus. 'I love you too' zegt hij en kijkt me aan. 'So so much' zegt hij en drukt zijn lippen weer op de mijne.

___________________________
School is weer begonnen :( Ik ga het best wel druk krijgen dit schooljaar maar ik probeer gewoon zo veel mogelijk door te schrijven. Het is een van de leukste dingen om te doen. Ik heb trouwens bijna 500k reads! I can't believe it :) x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now