130

2.5K 104 10
                                    

Ik doe wordt langzaam wakker en wrijf in mijn ogen. Ik kijk op de wekker, het is pas half 9. Ik draai me om en zie Niall naast me liggen. Hij slaapt nog, zijn haren zitten helemaal door de war en hij snurkt zachtjes. Hij is zo schattig. Ik ga op mijn zij liggen zodat ik naar hem toe lig en ik kijk naar hem. Ik zou de hele dag naar hem kunnen staren. Ik glimlach en denk terug aan gisteravond. Het was perfect, ik heb hem zo gemist. Ik krijg een idee om een eitje voor hem te gaan bakken. Ik stap uit bed en pak mijn ondergoed uit mijn koffer en trek het aan. Ik pak het t-shirt dat Niall gisteravond aanhad en trek hem aan. Ik loop de slaapkamer uit en ga naar de keuken. Ik pak een pan en bak het eitje. Het ruikt nu al lekker. Na een tijdje voel ik twee armen om mijn middel. Ik schrik lichtjes. 'Ik ben het, ik ben het' zegt Niall en geeft een kus in mijn nek. Ik glimlach en draai me om. Ik geef hem een kus. 'Goedemorgen' zeg ik. 'Goodmorning beautiful' zegt hij. Ik draai me weer om naar het eitje. 'Ga maar zitten' zeg ik. Niall gaat aan de tafel zitten en ik pak een bord. Ik loop naar hem toe em leg het eitje op het bord. 'For you Mr Horan' zeg ik en zet het bord voor hem op tafel. 'Dankje Princess' zegt hij. Ik ga tegenover hem zitten en hij kijkt me aan. 'Wat?' vraag ik lachend. 'Je ziet er zo schattig uit in mijn t-shirt' zegt hij. Ik lach en bloos. 'Ahw you're blushing' zegt Niall en veegt over mijn wang. 'Stop' zeg ik lachend. Niall lacht en geeft me een kus op mijn wang. 'Hoelaat begint de wedstrijd vandaag?' vraag ik. Vandaag is de Australian Open Final. 'Half 12' zegt hij. 'Dan ga ik even douchen' zeg ik. 'Okee' zegt Niall. Ik sta op en loop naar de badkamer.

Ik föhn mijn haren droog en borstel het door. Ik doe wat mascara op en trek een kort broekje met een tanktop aan. Het is echt super warm in Australië. Ik pak mijn tas en loop naar onder. 'Are yaa readyy' vraagt Niall als ik de woonkomer inloop. 'Yess, let's go' zeg ik en met een raar accent. Niall lacht en pakt de autosleutels. We lopen samen de hotelkamer uit. We kunnen vandaag gewoon zonder bodyguard naar buiten. Omdat we naar een tenniswedstrijd gaan zullen er waarschijnlijk weinig of geen fans zijn. Niemand weet dat we hier naar toe gaan en je kan niet binnenkomen zonder kaartje. 'Ik vind het wel leuk dat we weer eens zonder bodyguard uit zijn' zeg ik tegen Niall terwijl we het hotel uitloppen. 'Inderdaad, I've missed it' zegt hij en kijkt me aan en glimlacht. We lopen naar Niall's auto die hij hier heeft gehuurd. Hij staat achter het hotel geparkeert. 'Is het lang rijden?' vraag ik terwijl we instappen. 'Nahh, een half uurtje' zegt hij en we rijden weg. 'Pff het is warm hier' zeg ik en zucht. 'Sorry, ik ga al weg' zegt hij. Ik lach en por hem. Ik doe het raam open. Niall zet de radio aan en '"Uptown Funk" van Bruno Mars komt erop. We zingen allebei hard mee. 'This hit. That ice cold. Michelle Pfeiffer. That white gold. This one, for them hood girls.Them good girls. Straight masterpieces. Stylin', while in. Livin' it up in the city. Got Chucks on with Saint Laurent. Got kiss myself I'm so pretty' zingen we samen. 'I’m too hot' zing ik. 'hot damn' zingt Niall. 'Make a dragon wanna retire man. I’m too hot' zing ik. 'hot damn' zingt Niall weer en ik lach. 'Say my name you know who I am. I’m too hot' 'hot damn' 'Am I bad 'bout that money.Break it down'

'Rij 18, 19, 20. Hier!' zeg ik en ga op onze plaatsen zitten. Niall gaat naast me zitten. 'Wow, dit zijn super goede plaatsen' zegt Niall enthausiast. 'Dankje Fleur, dit is echt een super cadeau' zegt hij en kijkt me aan. Hij trekt me naar zich toe en geeft me een kus op mijn wang. 'Je hebt het verdient, je bent gaat het zo druk krijgen de komende tijd' zeg ik. Niall glimlacht en geeft me een kus. 'En we gaan beginnen! De finale van Australian Open 2014! Djokovic VS Murray' wordt er omgeroepen. Djokovic en Murray komen het veld opgelopen en iedereen begint te klappen en de wedstrijd begint. 'Weet je wat eigenlijk best raar is' zeg ik. Niall kijkt me aan. 'We wonen allebei in Engeland en Murray komt uit Engeland maar we zijn toch voor Djocovic, terwijl hij uit Servië komt' zeg ik. Niall denkt na en lacht. 'Dat is inderdaad een beetje raar, maarja wij zijn raar' zegt Niall. 'Dat klopt' zeg ik. We lachen en kijken weer aandachtig naar de wedstrijd.

Na een uur is het pauze. Djokovic staat voor! 'Wil je wat te drinken?' vraagt Niall. 'Ja, doe maar Pepsi' zeg ik. 'Oke, I'm be right back' zegt Niall en staat op. Ik pak mijn telefoon uit mijn tas en ik hoor mijn ringtone gaan. 'Mam' staat op mijn display. 'Heyy mam!' zeg ik als ik opneem. 'Heeyy lieverd, alles goed?' vraagt ze. 'Ja, super. Met jou en pap ook?' vraag ik. 'Ja' zegt ze. 'Hoe is het bij Australian Open?' vraagt ze. 'Echt geweldig mam! Ik wou dat je hier ook kon zijn. Je had het super gevonden' zeg ik. 'Inderdaad' zegt ze. 'Ben je nu ook aan het kijken?' vraag ik. 'Jaa, Djokovic speelt zo goed' zegt ze. 'Hij speelt fantastisch' zeg ik. 'Nog veel plezier daar en doe de groetjes aan Niall hé' zegt ze. 'Doe ik, en jij papa' zeg ik. 'Is goed, Doei schat' zegt ze. 'Doei mam' zeg ik en hang op. Niall komt aangelopen met het drinken en geeft me de beker pepsi. 'Dankjewel' zeg ik en doe mijn telefoon weer weg. 'Was dat je moeder?' vraagt hij. 'Jep, ze is het nu ook het kijken' zeg ik en drink van mijn pepsi. 'Wist je dat ik vroeger ook heb getennist?' vraag ik. 'Nee, dat heb je nooit verteld. Heb je lang gespeeld' vraagt hij. 'Ja, best wel' zeg ik. 'Waarom ben je gestopt?' vraagt hij. 'Ik was best wel goed, ik speelde al sinds mijn 5e. Mijn moeder was altijd al groot tennisfan en speelde zelf ook tennis, nu nog steeds zoals je weet. Ik was zo goed dat ik op mijn 12e naar de selectie mocht en steeds verder. Net een week voor ik naar het NK mocht kreeg ik een blessure. Ik was gevallen tijdens een training en ik had een botbreuk in mijn enkel. Het duurde een jaar voordat ik weer gewoon kon spelen. Maar toen waren alle kansen voor mij al voorbij' zeg ik. 'En ben je toen gestopt?' vraagt hij. 'Ja, het was niet meer hetzelfde voor me. Toen ben ik gaan dansen, en die energie dat ik eerst bij tennis had. Heb ik nu bij dansen' zeg ik. 'Dat wist ik nooit' zegt hij. 'Misschien kunnen we samen eens gaan tennisen. In het hotel heb je tennisbanen' zegt hij. 'Jaa leuk!' zeg ik. 'Kan je goed tennisen?' vraag ik. 'Ik?' vraagt Niall en ik knik. Niall kijkt om zich heen en kijkt me dan aan. 'Ik ben de beste' fluistert hij en ik lach. 'Ohh echt?' vraag ik en doe mijn wengbrauwen omhoog. 'Jep' zegt Niall. 'Is dit een challange?' vraag ik. 'I think so' zegt Niall en grijnst. 'Oke, daar hou ik je aan Horan' zeg ik en hij lacht. 'En we gaan weer beginnen!' wordt omgeroepen en de wedstrijd begint weer.

Djokovic heeft gewonnen! Hij speelde echt goed. 'Ik heb ook nog een verrassing voor jou' zegt Niall terwijl we opstaan van onze plaatsen. 'Wat dan?' vraag ik. 'Kom maar mee' zegt hij en we lopen naar binnen en gaan naar een deur waar 'Don't Enter' opstaat. 'Uhhm, mogen we hier wel in?' vraag ik. 'Wij wel' zegt hij en ik kijk hem vragend aan. We komen aan bij een kamer en ik zie security staan en Djokovic!! Ik kijk Niall verrasst aan en hij glimlacht. 'Heey!' zegt Djokovic en loopt naar ons toe. Hij omhelst Niall. 'Nice to meet you bro' zegt hij. Hij omhelst mij ook. 'Wow, het is echt een eer om je ontmoeten' zeg ik. 'Dankje' zegt hij. 'Proficiat met overwinning!' zegt Niall. 'Ja inderdaad, je speelde ongelofelijk goed' zeg ik. 'Dankjewel, ik ben er heel blij mee' zegt hij. 'Zijn jullie speciaal naar Australië gekomen voor de finale?' vraagt hij. 'Nee, ik en de jongens gaan binnenkort touren in Australië, Fleur heeft kaartjes gekocht als verrassing' zegt Niall. 'En dit was jouw verrassing voor haar' zegt Djocovic. 'Jep' zegt hij en ik glimlach. 'Mag ik met je op de foto?' vraag ik. 'Thuurlijk' zegt hij. Niall knipt een foto van ons en ik ook een van Niall en hem. 'Dankjewel, wil je misschien iets opnemen voor mijn moeder? Ze is erg fan van je' zeg ik. 'Is goed hoor, hoe heet ze' vraagt hij. 'Miranda' zeg ik en start mijn camera. 'Hi Miranda, I heard you're a big fan of me. Thank you for that. Hopefully we'll meet eachother one day and thank you for the support' zegt hij en ik stop met filmen. 'Echt super bedankt' zeg ik.

'Ik ga de foto naar mijn moeder sturen' zeg ik als we in de auto zitten terug naar het hotel. 'Ik denk niet dat ze je gelooft zonder die foto' zegt Niall lachend. 'Daarom' zeg ik. 'Kijk wie ik heb ontmoet!' typ ik en verzend de foto met mij en Djokovic erbij. Na een paar minuten heb ik al een appje terug. Ik glimlach en stuur het filmpje van Djokovic voor haar. 'Ik weet zeker dat ze helemaal aan het fangirlen is' zeg ik en Niall lacht. 'Oh my god Bert look what Fleur just send me!' schreeuwt Niall en probeert de stem van mijn moeder na te doen. Ik schiet in de lach. 'Ik zie het al helemaal voor me' zeg ik en we lachen.

Niall en ik lopen door de spa. Het is al 10 uur 's avonds maar we hadden zo zin om te gaan zwemmen. Gelukkig is het niet druk en is er bijna niemand. Het is fijn dat er een spa onder in het hotel ligt, dus hoeven we niet er een te gaan zoeken. We lopen naar het warme buitenbad dat buiten ligt. 'Brrr nu is het wel koud' zeg ik als we via een deur naar buiten lopen en wrijf over mijn armen. 'Princess look!' zegt Niall en wijst omhoog. Ik kijk omhoog en hij duwt me het zwembad in. Ik zwem weer boven water. 'Jij gemeenerd' zeg ik en trek een pruillipje. 'Nu heb je het wel warm' zegt hij lachend. Hij springt met een bommetje ook het zwembad in. Hij zwemt onderwater naar me toe en komt voor me weer bovenwater. Er zit nog maar een centimeter tussen onze hoofden. 'Hello' zegt hij. 'Hi' zeg ik droog. We schieten in de lach en ik geef hem een kus. Ik sla mijn armen om zijn nek. 'Are you excited for the tour?' vraag ik. 'Jaa! Ik heb het gemist om elke avond optetreden, het geeft je elke keer weer een kick' zegt hij. 'I know' zeg ik en glimlach. 'En ik ben voorral blij dat jij bij me bent' zegt hij en geeft me een kus. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en doe mijn ogen dicht. Ik geniet van het warme water, de rust, Niall's lichaam dicht tegen de mijne. 'Tired?' vraagt hij. 'No' zeg ik zacht. 'Are you lying?' vraagt hij. 'Yes' zeg ik en glimlach. Ik hoor Niall lachen en ik doe mijn ogen weer open. 'Vandaag was echt super' zeg ik. 'Inderdaad' zegt Niall en glimlacht. Ik til mijn hoofd weer op zodat ik hem aankijk en geef hem een kus.

_____________________________

Wow, ik heb al bijna 3 weken niet meer geupdate! Sorry, ik heb het zo ontzettend druk met school. Ik probeer echt zo snel en veel mogelijk te schrijven maar soms lukt dat niet. Hopelijk vinden jullie dit hoofdstuk leuk :) Bedankt voor alle lieve reacties xx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now