106

2.8K 108 12
                                    

Ik zit voor de spiegel mijn haren te krullen. Vanavond ga Niall en ik met de jongens en de andere vriendinnen uiteten om te vieren dat het nieuwe album klaar is. Ze hebben er echt hard voor gewerkt. Ik trek de krultang uit het stopcontact en rol de kabel op. Ik sta op en loop naar het kastje. Ik leg de krultang erin en ga terug zitten. Ik doe wat mascara en eyeliner op. Ik pak de lipgloss en gloss mijn lippen. Het is geen kleur, maar gewoon doorzichter zodat mijn lippen glanzen. Ik kijk nog een keer in de spiegel en ik sta op. Ik schrik als ik Niall leunend in de deuropening zie staan. Hij staart me grijnsend aan. 'Ik schrok' zeg ik lachend. 'Sorry princess' zegt hij en loopt de kamer in. Hij loopt naar me toe en slaat zijn armen op mijn middel. 'You look so sexy in that dress' fluistert hij in mijn oor. Ik glimlach en Niall geeft me een kus in mijn nek. Ik bijt op mijn lip. Niall kijkt me aan en glimlacht. Ik duw mijn lippen op de zijne en hij kust me direct terug. Hij drukt me dichter tegen naar hem toe. Ik leg mijn armen in zijn nek en onze kus wordt intenser. Ik voel dat hij zijn handen op mijn heupen legt. Hij duwt me zachtjes naar achteren en we vallen op bed. Hij gaat met zijn hand naar de rits van mijn jurkje en rits hem langzaam omlaag. Ik bijt plagerig op zijn lip en een kreunt verlaat zijn mond. Ik glimlach en ik ga met zijn handen door zijn haar. *Dingdong*. Ik stop de kus en Niall kijkt me aan. 'Shit, ze zijn er' zeg ik. 'Babe, i want you' fluistert hij en leunt weer naar me toe. 'Niall, ze staan voor de deur. We moeten gaan' zeg ik. Niall kreunt teleurgesteld en staat op. Ik sta ook op. 'Niall' zeg ik en ik wijs naar mijn rug. Niall grijnst en kijkt me aan. 'Please' zeg ik en trek een pruillipje. Hij loopt naar me toe en trek de rits van mijn jurkje omhoog. Ik kijk nog een keer snel in de spiegel en doe mijn haar goed. Niall en ik lopen snel naar onder en Niall doet de deur open. 'He he, eindelijk' zegt Jessy. 'Sorry uh ik' ik probeer iets te verzinnen. 'Fleur was haar oorbel kwijt' zegt Niall. 'Ja ja' zegt Louis grijnsend en we stappen de auto in bij de rest.

'Proost!' roepen we allemaal en ik drink een beetje van mijn champange. 'Het leek wel gisteren toen we begonnen aan Four' zegt Harry. 'Jaa, ik wist nog toen ik Fireproor was het schrijven met Louis, en dat is al een half jaar geleden' zegt Liam. 'Time goes fast when you're having fun' zegt Zayn. We beginnen allemaal met eten. 'Ik heb gehoord dat je ook op tour gaat' zegt Perrie. 'Jaa, het wordt een world tour' zeg ik. 'Supercool!' zegt Eleanor. 'Wanneer beginnen jullie eigenlijk aan het laatste deel van de where we are tour?' vraagt Jessy. 'Volgende week moeten we weer naar Amerika' zegt Harry. Ik slik, nog een week. En dan is Niall weer weg. 'We moeten nog maar 8 shows' zegt Niall en eet de laatste hap van zijn bord. De rest gaat weer verder met praten en ik voel Niall zijn hand op mijn bovenbeen legt. Ik stop snel een een hap eten in mijn mond. 'I need you princess' fluister Niall in mijn oor zodat de rest het niet hoort. 'Niall niet nu! We zijn in een restaurant' sis ik. Niall geeft me een kusje in mijn nek. Shit, hij weet dat dat mijn zwakke punt is. 'Niall' fluister ik en ik kijk hem streng aan. Niall grijnst. Na een tijdje komt het dessert. Gelukkig wordt Niall afgeleid door het chocolade ijs dat voor hem wordt gezet.

'Doei!' zeg ik terwijl ik de auto uitstap. 'See you later' zegt Niall en stapt ook uit. 'Doei!' hoor ik de rest nog roepen en Niall slaat de deur dicht. 'Veel plezier he' hoor ik Louis roepen. Niall en ik draaien me om. Louis heeft het raam open staan. 'Wat?' vraag ik. 'Kom op, ik had jullie wel door' zegt Louis grijnsend. Ik rol mijn ogen en draai me weer om. 'Have fun lovebirds!' roept Louis en ik hoor de auto wegrijden. Niall lacht en maakt de deur open. We lopen naar binnen en Niall doet de deur achter zich opslot. Hij slaat een arm om mijn middel en hij duwt me zachtjes tegen de muur. Ik voel zijn lippen op de mijne. Ik glimlach ondertussen en kus hem terug. 'Finally' fluistert hij en hij gaat met zijn handen over mijn rug. Ik ga met een hand door zijn haar. Ik ga met mijn anderen hand langzaam naar zijn witte blouse. Ik maak de knoopjes los en Niall stopt de kus. Hij kijkt me diep in mijn ogen aan en ik maak zijn laatste knoopje open. Hij grijnst en tilt me op en loopt met me naar boven.

____________________________

Schrijf een reactie wat je van dit hoofdstuk vindt ;) x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz