124

2.8K 110 15
                                    

Ik lig met Niall op de bank, we hebben de hele dag niets anders gedaan dan films kijken en fastfood gegeten. 'Ik heb echt een gevoel alsof ik tien kilo ben bijkomen vandaag' zeg ik als we de derde zak chips al op hebben. Niall lacht en ik strek me uit. 'Nog een' vraagt Niall terwijl hij door het film menu zapt. 'Hoeveel films hebben we vandaag al gekeken, 4?' zeg ik. 'Al 5' zegt Niall. Ik kruip weer terug tegen hem aan en doe mijn ogen dicht. Ik hoor Niall's ringtone. 'Hey Liam' hoor ik Niall na een paar seconde. 'Ja, goed' 'Echt?' 'Wanneer?' 'Ja. Dat zal ze fantastisch vinden' 'Ik zal het vragen. Ze zal zo blij zijn'. Ik doe mijn ogen open en kijk hem verbaasd aan. 'Okay, bye' zegt Niall en hangt op. 'Wat was dat?' vraag ik. 'Ik heb super goed nieuws voor je!' zegt Niall en glimlacht naar me. 'Wat?' vraag ik. Niall zegt niets en glimlacht alleen naar me. 'Vertel' zeg ik en kietel hem. Hij lacht en pakt mijn handen vast zodat ik stop. 'We gaan naar Nederland!' zegt hij blij. Ik stop met kietelen en mijn ogen worden groot. 'W-Wat? Wanneer?' vraag ik blij. 'Overmorgen al! We zijn uitgenodigd bij RTL Late Night' zegt Niall en ik vlieg om zijn hels. 'Ohmygod' zeg ik blij en trek me weer terug. 'Ik moet jessy bellen' zeg ik en pak mijn telefoon van de tafel. Ik typ haar nummer en in en net voor ik haar kan bellen gaat mijn telefoon al af. 'Het is Jessy al' zeg ik lachend en neem op. 'Ohmygoddd fleur ik moet je iets vertellen! Je gaat echt flippen!!' roept ze. Ik doe snel mijn telefoon van mijn oor, zo hard schreeuwt ze. Niall schud lachend mijn hoofd. 'Bedankt voor de hoorschade' zeg ik lachend. 'Sorry, maar we gaa-' 'Ik weet het al! We're going to Holland!' zeg ik blij. 'Jaaaa, omg je wist al' zegt ze lachend. 'Ik ben zo blij' zeg ik. 'Jaa ik ook! Ik kan niet wachten om mijn ouders weer te zien' zegt ze. 'Het wordt super' zeg ik en glimlach. Na een tijdje nog gepraat te hebben hang ik op. 'Ik ben zoo happy' zeg ik. Niall glimlacht en trekt me in een knuffel. 'Laten we onze koffers maar gaan pakken dan' zegt hij. 'Jaa' zeg ik blij en lopen naar boven. 'Ik heb denk ik 2 koffers nodig, want ik ga woensdag al naar Zweden' zeg ik. 'Ik heb er nog wel een' zegt Niall en loopt de gang op. Ik pak mijn telefoon en toets het nummer van John in. 'Hoi Fleur' zegt hij als hij opneemt. 'Hey John. Ik heb een vraag' zeg ik. 'Ik ga morgen met Niall naar Nederland want de jongens zijn uitgenodigt voor een Nederlandse talkshow. Ik ga mee, dan kan ik ook mijn ouders zien. En dan kan ik gewoon woensdag het vliegtuig van Nederland naar Zweden pakken' zeg ik. 'Oke, dat is geen probleem hoor. Ik stuur je nog wel de tijden door hoelaat je in Zweden moet zijn woensdag en ik boek alvast een ticket voor je' zegt hij. 'Oke, bedankt!' zeg ik. 'Nog veel plezier in Nederland, doe je ouders de groeten!' zegt hij. 'Zal ik doen, doei' zeg ik en hang op.

We lopen met z'n achten het vliegveld op. De jongens, Paul, Jessy & ik. 'Ik kan niet wachten om mijn ouders te zien!' zegt Jessy blij. 'Jaa, ik ook' zeg ik. 'Hier moeten we zijn' zegt Paul en we lopen een gang door die naar het privé vliegtuig leidt. Ik heb zo ontzettend honger, ik heb spijt dat ik vanmorgen niet meer heb gegeten. Ik hoor dat mijn buik begint te knoren. 'Hungry?' vraagt Niall en komt naast me lopen. 'Jaa' zeg ik zuchtend. 'We kunnen tosti's maken in het vliegtuig' zegt hij. 'Gelukkig' zeg ik en glimlach. We lopen het vliegtuig in en we gaan allemaal zitten. Ik ga naast Niall zitten en we doen allemaal onze riemen om. We zitten tegenover Jessy en Harry. Aan de andere kant van het gangpad naast ons zitten Harry en Louis en Zayn en Liam. Paul zit achter hun. 'We komen om 1 uur aan in Nederland' zegt Paul en het vliegtuig begint te rijden. Ik kijk naar buiten uit het raampje. Ik voel dat Niall zijn hoofd op mijn schouder legt. 'Bye bye London' zeg ik en zwaai naar buiten. 'Here we come Holland!' gilt Jessy blij. Ik lach en zie langzaam de grond onder ons verdwijnen.

'Yeahhh!' gillen Jessy en ik als we de landingsbaan van schiphol op rijden. *U mag uw gordels af doen* klinkt door het vliegtuig. Jessy en ik doen snel onze gordels af en lopen naar de deur. We wachten tot de trap is uitgeklapt en rennen als ik een gek het vliegtuig uit. We rennen een rondje van blijschap en ik vlieg om haar hals. 'We zijn er!' zeg ik blij. 'Whooohoo!' roept Jessy en we lachen. We doen een happy dance en ik zie de jongens ook het vliegtuig uitlopen. Louis komt bij ons staan en doet ook een happy dance en gilt zoals ons. We schieten in de lach. 'Omggg' gilt hij. Jessy lacht en duwt hem. We lopen allemaal richting het busje dat voor ons klaarstaat en we stappen in. 'Let's go' zegt Niall en doet de autodeur dicht.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora