23

7.1K 165 6
                                    

We zitten in de bus op weg naar het appartement. 'Call me maybe' is op de radio. Iedereen zingt hard mee. Louis draait de volume knop op zijn hardst. De hele auto gaat tekeer. We komen bij het appartment aan. Louis zet de radio uit. We stappen allemaal omstebeurt uit. Niall doet de achterbak open. We pakken onze tassen eruit. We lopen het appartement in. Louis doet de deur open. Op de grond ligt een stapel post. 'Omg!' gilt Jessy. Ze laat haar tas op de grond vallen en ze zoekt tussen de post. Ze pakt er een brief tussenuit. 'De uitslag van school!' roept ze blij. 'Maak open, maak open!' roep ik. Ze maakt snel de brief open. Ik zie haar ogen over de regels rollen. 'IK BEN TOEGELATEN!' gilt ze blij. Ik vlieg haar om haar hals. 'Ik ben zo blijf voor je' zeg ik. Harry geeft Jessy een knuffel. Iedereen feliciteerd Jessy. 'Dit moet gevierd worden' zegt Harry. Hij loopt naar de koelkast. Hij pakt er een grote taart uit. Hij geeft hem aan Jessy. 'Proficiat Jessy xx Hazza' leest ze voor van de taart. 'Hoe weet je dat ik werd toegelaten?' vraagt Jessy. 'Ik wist het gewoon' zegt Harry. 'Wat lief van je, dankje!' zegt ze blij en ze geeft Harry een kus. 'Wie wilt er taart?' vraagt ze. 'Ik!' zegt Niall als eerste. Ik lach. 'Doe mij ook maar' zeg ik. Jessy geeft iedereen stukje taart. Eleanor ruikt aan de taart. 'Hmm, zitten er aardbeien in?' vraagt Eleanor. Ze hangt met haar hoofd boven haar stukje taart. Voor dat iemand kan antwoorden. Duwt Louis Eleanor's hoofd in de taart. Flatss! Eleanor haalt snel haar hoofd uit de taart. 'LOUIS!' gilt ze. 'HAHAHAH' lacht Louis. Eleanor kijkt boos naar Louis. Voor dat Louis het door heeft duwt Eleanor Louis' hoofd in de taart. 'HAHAHAH' lacht Eleanor. Iedereen lacht mee.

Morgen is mijn auditie. Ik ben zo zenuwachtig. Ik heb More Than This vandaag al 100 keer geoefent. Ik zit op Niall's en mijn kamer. Ik oefen nog een keer. Er klopt iemand op de deur. Ik stop met spelen. 'Kom binnen' zeg ik. Niall komt binnen gelopen. Hij gaat naast me zitten. 'Waarom rust je niet even uit, je bent al bijna 2 uur aan het oefenen' zegt Niall. Ik zucht. 'Maar wat als het morgen fout gaat' zeg ik. 'Het gaat niet fout, dat weet ik zeker' zegt Niall. Hij geeft me een kus op mijn hoofd. Wat is hij toch lief. Ik nestel me tegen hem aan. 'Ga je mee naar onder wat drinken?' vraagt Niall na een tijdje. 'Ja is goed' zeg ik. Ik leg mijn gitaar op bed. Niall pakt mijn hand en hij geeft er een kus op. Ik glimlach. We lopen naar onder. Ik ga aan de keukentafel zitten. 'Waar is de rest?' vraag ik. Louis en Eleanor zijn naar Starbucks. Zayn en Perrie zijn naar Zayn's familie en Liam, Danielle, Harry en Jessy zijn shoppen' zegt Niall. Hij loopt naar de keuken. 'Pepsi?' roept hij. 'Ja' zeg ik blij. Niall komt de keuken uitgelopen met 2 Pepsi blikjes. Hij gaat zitten en hij schuift een blikje naar me toe. Ik klik hem open. 'Ik moet je ook eens meenemen naar mijn familie' zegt Niall. 'Ja leuk' zeg ik. 'Ik neem je wel een keer mee naar Ierland, maar eerst wachten tot de tour voorbij is' zegt Niall. 'Naar welke landen moeten jullie nog?' vraag ik. 'Australie' zegt Niall. 'Wanneer moeten jullie daar naartoe?' vraag ik. 'Volgende maand' zegt Niall. 'Voor hoelang?' vraag ik. 'Een maand' zegt Niall. Ik voel een dreun in mijn buik. Een maand zonder Niall? En ik kan natuurlijk niet mee omdat ik waarschijnlik naar school moet. Niall pakt mijn hand. 'Ik ga je missen, maar voor dat je het weet ben ik terug en je kan misshien een weekendje langs komen' zegt Niall. Ik knik. Ik wist van tevoren dat als ik een relatie met Niall zou nemen, dat ik hem vaker lange tijden niet zou zien. Maar.ik heb er voor over. Ik schuif mijn stoel naar achter en ik loop naar Niall. Ik ga op zijn schoot zitten en ik sla mijn armen om hem heen. 'Ik ga jou ook missen Horan' zeg ik. Niall lacht. Ik geef hem een zoen. Onze lippen passen perfect op elkaar. Ik verbreek de kus. Ik glimlach naar hem en hij geeft me een kus op mijn neus.

'Ik ga zo trainen met mijn danscrew, ga je mee?'. Ik kijk op. Danielle staat voor me. 'Ja leuk!' zeg ik. 'We gaan om 7 uur' zegt ze. Ik loop naar mijn kamer. Ik trek de kast open. Ik pak een grijse joggingsbroek met een zwart topje. Op het topje staat 'You Only Life Once' met goude letters. Ik kleed me om en ik trek mijn Vans aan. Ik pak mijn tas en ik loop naar onder. Danielle zit te wachten op de bank. 'Ik ben klaar' zeg ik. 'Oke, wij gaan' zegt ze en ze geeft een Liam een kus. Ik loop naar Niall en ik geef hem een kus. 'Bye babe' zegt hij. Ik glimlach en ik loop met Danielle de deur uit.

We zitten in een grote kring in de danszaal. 'Dit is een vriendin van me Fleur. En ze komt soms mee dansen' zegt Danielle. Ze knikt naar me. 'Ik ben Fleur, ik kom uit Nederland. Ik ben 18 jaar en mijn hobby's zijn Zingen, dansen en shoppen' zeg ik. 'Ben jij niet het vriendinnetje van Niall Horan?' vraagt een meisje. ik knik. 'Ja' zeg ik. 'Cool' zegt ze terug. We zitten met 12 meisjes in een groep. Ze zijn allemaal rond de 19. Dus ik ben de jongste. Danielle is de leider van de groep. 'Warming up' roept ze. Iedereen staat op en we staat met z'n allen voor de spiegel. Er begint een muziekje. Danielle doet bewegingen. En wij doen het na. 'We krijgen vandaag een nieuw dansje' zegt Danielle na de warming up. Het dansen gaat super goed. Ik heb het dansen echt gemist. Het dansje is op het liedje 'Starships' van Nicki Minaj. Ik ga helemaal loos. De les is afgelopen. Iedereen gaat. 'Zullen we nog wat drinken?' vraagt Danielle. 'Is goed' zeg ik. We lopen naar de Starbucks om de hoek. We bestellen ons wat en we gaan zitten. 'Je deed het echt goed' zegt Danielle. 'Dankje' zeg ik. We drinken ons drinken op en we gaan naar huis.

Ik lig in bed. Het is pas half 11 maar ik wil goed uitgeslapen voor morgen. Niall komt de kamer binnen. 'Slaap je al?' hoor ik hem fluisteren. 'Nee' zeg ik. Niall knipt de lamp aan. 'Ik ga ook slapen' zegt hij. Hij kleed zich om. Hij komt naast me liggen. Ik nestel me tegen me aan. Hij slaat een arm om me heen. 'Weltruste' zeg ik. 'Weltruste my princess' zegt hij. Ik geef hem een kus. Na een uur slaap ik nog steedd niet. Mijn zenuwen borellen door mijn buik. Niall ligt al een tijd te slapen. Ik lig nog steeds in zijn armen. Ik neurie zachtjes het melodietje van 'More Than This'. Ik zing het fluisterend. Ik sluit mijn ogen en ik val in slaap.

___________________

Klein hoofdstuk. Schrijf een reactie! xx =D

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now