27

7.3K 156 15
                                    

Ik loop met Jade door de gangen. 'Welk lokaal moeten we heen?' vraag ik. '308' zegt Jade. Vandaag is onze eerste schooldag. We hebben dramales. 305, 306, 307, 308 daar moeten we zijn' zegt Jade. We lopen een klaslokaal binnen. Het is niet echt een klaslokaal. Het is een kleine vierkante zaal waar paarse glanzende gordijnen hangen. En er liggen zilveren zitzakken. 'Kom binnen' zegt een vrouw. Ik bekijk haar. Ze is klein en dun. Ze is een beetje getint en ze heeft zwart krullend haar. Ik schat haar rond de 30. Ze loopt naar ons toe. Ze geeft ons een hand. 'Hallo, ik ben mevrouw Peer, ik ben jullie dramalerares' zegt ze vriendelijk. Ik schiet in de lach. Wie heet er nu mevrouw Peer? 'Is er iets?' vraagt mevrouw Peer. Ik schud mijn hoofd. Er komen weer leerlingen binnen. Mevrouw Peer loopt erna toe. Jade en ik gaan op een zitzak zitten. Wat had jij net?' vraagt Jade. 'Mevrouw Peer, peer is in het Nederlands een fruitsoort' zeg ik. 'Welk fruitsoort?' vraagt Jade. 'Pear, Mrs. Pear' zeg ik. 'Haha ik snap hem' zeg Jade lachend. Iedereen is binnen, onze klas is compleet. Mevrouw Peer klapt in haar handen. Iedereen is stil. 'We gaan beginnen' roept ze.

Het is pauze. Drama was echt super leuk. Mevrouw Peer is echt super leuk. We lopen de kantine in. Jade en ik pakken een dienblad en we sluiten aan de rij aan voor het eten. 'Hadden ze dat bij jou op de middelbare school ook?' vraagt Jade. 'Nee, wij moesten gewoon zelf eten meenemen. We konden wel snacks zoals Mars en Snickers enzo kopen en broodjes maar niet zoals dit' zeg ik. Ik kijk naar het eten. Ik zie aardappelen liggen. 'Potatoes!' zeg ik blij. Ik ben dol op aardappelen. Ik leg wat aardappelen op mijn bord. Ik pak wat salade en ik loop verder. Jade pakt ook haar eten. We lopen met ons dienblad richting een tafel. We gaan zitten. Ik zie Jessy en Diasy ook aan komen lopen met een dienblad. Ze schuiven bij ons aan. 'Heey' zeggen Jade en ik tegelijk. 'Hey' zegt Jessy. 'Heey' zegt Daisy. We praten wat over onze lessen. Ik praat gewoon ook engels tegen Jessy, anders verstaat niemand het. Alleen als ik alleen met Jessy ben praat ik Nederlands.

We komen thuis. 'Hello!' roep ik terwijl ik de deur open doe. Geen antwoord. Ik kijk Jessy vreemd aan. 'Hello?' roep ik. Weer geen antwoord. Ik doe mijn jas uit en ik leg mijn steutels op de tafel. 'Kijk hier ligt een briefje' zegt Jessy. Ze pakt het briefje terwijl ze haar knoopjes van haar jas los frunikt. 'Heey Girls, we hebben een onverwacht intervieuw, we zijn om half 8 thuis x the boys' leest Jessy voor. Wat jammer dat ze niet thuis zijn, ik had Niall zo graag willen zien, maarja ik moet me niet aanstellen. 'Danielle, Eleanor en Perrie zijn ook niet thuis, Danielle moet de hele dag repeteren voor een groot optreden, Perrie is 2 dagen weg met Little Mix en Eleanor-' voor dat Jessy haar zin afkan maken gaat de deur open. Eleanor komt binnen. 'Heey' zegt ze. 'Hey' begroeten we haar terug. 'Waar kom jij vandaan?' vraag ik. 'Starbucks, ik had met een vriendin afgesproken' zegt Eleanor. 'Leuk' zeg ik. We gaan op de bank zitten. 'Hoe was school' vraagt Eleanor. 'Echt super!' zegt Jessy. 'Deze school is echt honderd keer zo leuker als de middelbare ' zeg ik. 'Vind ik ook' zegt Eleanor. 'O ja, jij zit ook nog op school he?' zeg ik. Eleanor knikt. 'Ik moet volgende week pas naar school, ik begin dan aan het vierde jaar, het laatse jaar!' zegt Eleanor. 'Oehh, spannend' zegt Jessy. Eleanor zit op een andere school ons, zij doet een hoger niveau en studeer voor rechten. Ik sta op. 'Wie wil drinken?' vraag ik. 'Ik' zegt Jessy. Ik kijk naar Eleanor. 'Ik hoef niet, ik heb net Starbucks op' zegt Eleanor. Ik knik. Ik loop naar de keuken. Ik pak twee glazen en ik schud Coca Cola in. Ik loop weer naar de woonkamer en ik zet de glazen op tafel. 'Zullen we meiden films gaan kijken?' vraagt Eleanor. 'Ja leuk!' zeggen Jessy en ik enthausiast. Ik loop naar de dvd-stapel. 'We hebben alleen horror-films en Toy Story' zeg ik lachend. 'Maar ik heb nog wel' zegt Eleanor en ze rent naar haar kamer. Na een minuutje komt ze terug. Ze heeft 5 meidenfilms vast. Ik glimlach. Eleanor zet er een op en we kijken aandachtig naar de film.

Er komt aftiteling op het beeld. De tweede film is afgelopen. Mijn maag knort. Eleanor en Jessy kijken op. 'Wie was dat?' vraagt Eleanor. 'Ik hihi' zeg ik. 'Zullen we pizza bestellen?' vraag ik. 'Doe mij maar Pizza Hawaii' zegt Eleanor. 'Mij hetzelfde' zegt Jessy. Ik knik. Ik pak mijn mobiel en ik loop naar de keuken. Ik bel de pizzaria. Ik bestel de pizza's. Ik leg mijn mobiel op de keukentafel. Mijn mobiel begint te trillen. 'Niall calling' staat er op het scherm. Mijn hart begint als een gek te bonzen. Ik pak zo snel als ik kan mijn telefoon van de tafel. Ik neem op. 'Nialler!' roep ik blij. 'Hey princess!' hoor ik Niall zeggen. Als ik zijn stem hoor begint mijn hele buik te gloeien. 'Hoe was school?' vraagt hij. 'Super! Was echt leuk' zeg ik. 'Goedzo!' zegt Niall. 'Is het daar ook leuk? vraag ik. 'Ja hoor, we zijn bijna klaar met de opnamens van het interview en daarna rijden we naar huis' zegt Niall. 'Oke' zeg ik. 'Paul roept me, we moeten weer beginnen' zegt Niall. 'Oke doei Nialler' zeg ik. 'Bye Princess' zegt Niall. Ik hang op. Ik straal helemaal. Niall is zo lief voor me, ik kan geen beter vriendje voorstellen. Ik loop weer de woonkamer in. 'Dat duurde lang' zegt Jessy. 'Wat?' vraag ik. 'De pizza's bestellen, je bent tien minuten in de keuken geweest' zegt Jessy. 'Niall belde' zeg ik. 'Ohh, ik dacht al' zegt Jessy.

We zitten met onze pizza's voor de tv. We zijn 'Alles is liefde' aan het kijken. Ik had hem nog gevonden in.mijn koffer. Ik weet, het is een Nederlandse film, maar we hebben engelse ondertiteling aangezet voor Eleanor. Jessy en ik kunnen zo kijken, wij hoeven niet op de ondertiteling te letten. Na een uur is de film afgelopen. Eleanor gooit de pizza dozen weg. Ik kijk op de klok, het is half 8. De jongens kunnen zo komen. Mijn buik begint te kriebelen. Wat heb ik zin om Niall te zien. De deur gaat open. 5 jongens kommen naar binnen gelopen. Ik zie Niall's blonden plukken achteraan lopen. Louis loopt naar Eleanor. En Jessy loopt naar Harry. Ik sta op en ik ren blij naar Niall toe. Ik sla mijn armen om zijn nek en hij tilt me op en draait me rond. Ik lach. Niall laat me weer zakken, ik sta weer gewoon op de grond. Niall geeft me een kus. Duizenden vlinders vliegen door mijn buik. Na een tijdje stoppen we de kus. Niall pakt mijn hand en we gaan op de bank zitten. De jongens vertellen over hun interview. Niall heeft nog steeds mijn hand vast, hij speelt met mijn vingers. Ik lach zachtjes naar hem. Hij geeft me een kusje op mijn neus.

De bel gaat. Ik pak mijn boeken en ik sta op. Het is vrijdag, we hebben nu het laatste uur. Zingen! Ik loop dol blij naast Jade het zinglokaal in. We gaan allemaal op een kruk zitten. Er komt een vrouw binnen. 'Hello! Ik ben Mevrouw Landers, ik ga jullie zingles geven' zegt mevrouw Landers. 'Jullie moeten allemaal een liedje instuderen, volgende week zingen jullie het voor de klas' zegt mevrouw Landers. Jade steekt haar vinger op. 'Mag je samen doen?' vraagt Jade. 'Thuurlijk' zegt mevrouw Landers. Jade kijkt me aan. Ik knik. 'Heb je zin om in het weekend naar mijn huis te komen, dan kunnen we oefenen voor ons optreden' zeg ik. 'Ja leuk!' zegt Jade enthausiast. 'Ik woon bij de jongens met hun vriendinnen' zeg ik fluisterend. Jade's ogen worden groot. 'Me- met One Di- Direction en El- Eleanor en en Da-' zegt Jade. Ik knik. 'OMG, OMG OMG!!!!' zegt Jade blij. 'Jade, Fleur letten jullie ff op' zegt Mevrouw Landers. Ik focus me weer op de les.

Ik loop naar mijn fiets. Ik doe mijn oortjes in en ik begin te fietsen. Jessy fiets niet mee. Ze heeft nog een les. Ik ben al uit. Ik zet 'Live While We're young' op. Ik neurie vrolijk mee. Na een tijdje kom ik thuis. Ik doe de deur open. Ik gooi mijn tas in gang. 'Hello!' roep ik. 'Fleur!' hoor ik een iers accent roepen. Al alleen door zijn stem vliegen de vlinders door mijn buik. Ik doe de deur open. Ik zie Niall in de woonkamer staan. Ik loop naar hem toe en ik geef hem een knuffel. Ik druk met gezicht in zijn trui. 'Was school leuk?' vraagt Niall. Ik trek me uit zijn knuffel. 'Ja' zeg ik. 'Ik moetel volgende week een liedje zingen voor de klas, ik doe samen met Jade, dus ze komt morgen hier naartoe om te oefenen' zeg ik. 'Oke' zegt Niall. 'Ze is een Direcectioner, dus ze zal wel fangirlen' zeg ik. 'Dat geef niet, ik ben er dol op om fans te ontmoeten' zegt Niall. Ik glimlach. 'Zullen we een milkshake gaan drinken?' vraagt Niall. 'Ja!' zeg ik. We lopen naar buiten. Niall pakt zijn zonnebril en hij zet hem op. Hij pakt mijn hand vast. Ik lach naar hem. De zon schijnt op ons. Na 5 minuten lopen komen we bij een grote milkshakesalon aan waar ze echt alleen maar milkshakes verkopen. We lopen naar binnen. 'Doe maar een milkshake double chocolate' zegt Niall. 'uhmm doe mij maar een milkshake caramel' zeg ik. 'Dat wordt dan 3,50' zegt de man. Niall betaald. 'Ik wil ook wel betalen hoor' zeg ik. 'Nee, de prins moet altijd voor zijn prinses zorgen' zegt Niall. Ik lach en ik por hem. De man geef mij en Niall zijn milkshake. We lopen samen de salon uit. Niall pakt mijn hand weer vast. Mijn buik begint te gloeien.

_________________

New chapter! Dit hoofdstuk vind ik wat beter gelukt als het vorige. Gelukkig xx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now