125

2.2K 104 14
                                    

Ik kijk naar buiten, de vele bootjes die aan de zijkant van de grachten liggen. Een rondvaart boot die om de zoveel tijd langskomt. De metro's die kriskros door de straat rijden. Ineens voel ik twee armen om me heen en een kusje in mijn nek. 'Princess' zegt Niall. Ik staar voor me uit. 'I'm gonna miss you' zegt hij, ik hoor dat zijn stem breekt. Ik draai me om en kijk hem aan. Ik zie dat hij de tranen in zijn ogen heeft. Het voelt alsof er iemand op mijn hart trapt, ik kan er niet tegen om hem verdrietig te zien. Ik leg mijn hand op zijn wang. 'Ik jou ook Niall' zeg ik en probeer mijn tranen in bedwang te houden. Ik doe mij voorhood tegen de zijne. 'Niall kom je? We moeten gaan!' roept Liam vanaf de gang. 'Ik kom zo!' roept Niall terug en blijft me aankijken. Hij trekt me een in een knuffel. Ik doe mijn ogen dicht, dit is de laatste Horan Hug voor twee maand, twee maanden! Hoe ga ik dit overleven? Na een tijdje trek ik terug en kus hem. Ik leg mijn armen in zijn nek en hij kust me terug. 'Goodbye princess' zegt hij na een tijdje en veegt zijn tranen weg. 'I love you Niall' zeg ik. 'I love you too Fleur' zegt hij. Hij kust me voor de laatste keer en laat me los. Hij pakt zijn koffer van het bed en loopt naar de deur. Hij draait zich nog een keer om en kijkt me aan. Ik ren nog een keer snel naar hem toe en geef hem nog een kus. Niall glimlacht en pakt mijn hand, hij geeft er een kusje op en loopt de deur uit. Ik ga met mijn rug tegen de deur staan en zak langzaam naar beneden, ik zit en trek mijn knieën omhoog. Ik doe mijn handen voor mijn gezicht en snik.

Ik doe mijn zonnebril op en loop met mijn trolli naar buiten. De zon schijnt lichtjes, maar ik doe vooral mijn zonnebril om zodat ik minder snel herkent wordt en om mijn rode ogen te verbergen. Ik ga op een bankje zitten, ik moet wachten op de taxi. Ik staar voor me uit en speel met de mou van jas. Zal Niall al in het vliegtuig zitten? Ik kijk op mijn telefoon, het is half 12. Ik denk het wel, zijn vliegtuig vertrok rond deze tijd. Ik kijk naar mijn vergrendelscherm. Het is een selfie van Niall en mij op het strand, die hebben we geknipt toen we op huwelijksreis waren in Hawaii. Ik wordt uit mijn gedachten geschudt door een toerende auto. Ik schrik op en zie de taxi staan. 'Mevrouw Horan?' vraagt de man. Ik knik en de man legt mijn trolli achterin. Ik kijk nog een keer achter me naar de grachten en het hotel en stap in. 'Naar schiphol, alstublieft' zeg ik. 'Geen probleem' zegt de chauffeur en we rijden weg. Ik leg mijn hoofd tegen het raam en kijk naar buiten. Ik voel mijn telefoon trillen en pak hem uit mijn jas. 'I miss you already -Nialler♥ Ik glimlach en sms hem terug. 'Miss you too Niall x'

Ik loop snel over het vliegveld, ik check nog een keer het smsje dat John me heeft gestuurd. Het vliegtuig vertrekt om 12:00 bij gang 8 -John.

Ik kijk op de bordjes en loop snel naar gang 8. Gelukkig, ik ben nog optijd. Ik check in en loop het vliegtuig in. Ik zoek mijn stoel en ga zitten, gelukkig zit ik naast het raam. Dat vind ik het fijnste. Ik klik op twitter, "Sweden, here I come!" tweet ik. Ik doe mijn oortjes in en kijk naar buiten.

Ik loop het vliegtuig uit en kijk door de drukke hal voor mensen. Ik kijk rond en zie John en Kate staan. Ze zwaaien naar me. Ik glimlach en loop naar hun toe. 'Heeyy!' zeg ik en omhels ze omstebeurt. 'Leuk je weer te zien Fleur!' zegt Kate. 'Ja, het is al weer een tijdje geleden' zeg ik. 'Alles goed?' vraagt John. 'Jawel, ik heb weer zin om te gaan touren' zeg ik. 'Goedzo, zullen we maar gaan?' vraagt hij. 'Jep' zeg ik en we lopen het vliegveld af.

Ik loop het poduim op, het is al helemaal voor me opgebouwd. Ik kijk naar de zaal voor me met de duizenden nu nog lege stoelen. Ik speel vanavond in het Stockhom Concert Hall, voor 40.000 mensen! Ik heb er zo veel zin in. 'Kies maar een liedje, die je het eerst wil oefenen' zegt Kate die op de eerste rij zit naast de crew. 'Uhm, doe maar Airplanes' zeg ik en doe mijn oortje in. De muziek start en ik begin te zingen.

'Ben je zenuwachtig?' vraagt Tina terwijl ze voor de laatste keer haarlak in mijn haar spuit. 'Mwa, het zijn goede zenuwen' zeg ik. 'Nog 5 minuten' zegt Kate die snel voorbij komt lopen. 'Geniet ervan' zegt Tina. 'Thanks' zeg ik en ze omhelst me. Ik glimlach en ren snel achter Kate aan door de gang. We komen aan bij de achterkant van het poduim. Een man van het geluid geeft me snel mijn microfoon en mijn oortjes, ik doe ze in en ik zie John aankomen lopen. 'Zet m op!' zegt hij. 'Dankjewel' zeg ik en loop de trap op. Het poduim heeft 2 verdiepingen, ik kom boven uit een schuifdeur gelopen. Ik hoor de fans meeroepen met het introfilmpje. '3..2..1!' gillen ze. De schuifdeuren gaan open en ik loop het poduim op. Ik begin te zingen. "The day I first met you. You told me you'd never fall in love. But now that I get you. I know fear is what it really was'. Alle fans gillen en zingen mee. Ik glimlach en zing verder. "Now here we are, so close yet so far. Haven't I passed the test? When will you realize. Baby, I'm not like the rest?"

______________________________

Omg ik heb 300k reads! Dankjewel iedereen, ik kan het niet geloven :D x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now