74

3.9K 103 3
                                    

Ik zit gespannen naast John aan z'n bureau, B.o.B kan elk moment binnenkomen. Ik hoor een deur opengaan en zie B.o.B naar binnen lopen met een man rond de 40, zijn manager. John en ik staan op en we lopen naar hun toe. 'Heey' zegt B.o.B. en omhelst me me. 'Heey, ik ben Feliyah. Maar noem me Fleur' zeg ik en geef hem een hand. 'Oke, noem mij maar gewoon bobby' zegt hij. 'Oke' zeg ik en lach. Ik geef de manager ook een hand. 'Fleur' zeg ik. 'Peter' zegt hij. Ik ga weer terug zitten op m'n plaats naast John. B.o.B en Peter gaan tegenover ons zitten. 'Dus we hebben je een mail gestuurd' zegt Peter. 'Laatst was ik MTV aan het kijken en toen kwamen de herhalingen van de MTV EMA's erop van een half jaar geleden. En toen zag ik je met Little Mix optreden. En toen dacht ik wow zij heeft echt talent. Dus ik dacht met jou zou ik perfect een song kunnen uitbrengen' zegt hij. 'Wow, ja. Ik voel me vereerd' zeg ik. 'Oke, en we moeten ook nog overleggen op welk album het liedje komt' zegt John. 'Ik vind dat Fleur het liedje wel op haar album mag hebben, weetje iedereen kent mij al, en als dit liedje een hit wordt en het komt bij Fleur op het album dan wordt je album gegarandeerd een hit' zegt Bobby. Ik glimlach. Bobby kijkt Peter aan. 'Ja, mij goed' zegt en knikt z'n hoofd.

Ik loop blij MusicStarz uit. Ik pak m'n telefoon en bel Niall. Na een tijdje gaat hij over. 'Heey princess!' zegt hij. 'Heey' zeg ik. 'Hoe gaat het?' vraagt hij. 'Goed, ik heb super nieuws!' zeg ik. 'Vertel' zegt hij. 'Ik heb net dat gesprek gehad met B.o.B en het liedje komt op mijn album en er komt een videoclip!' zeg ik. 'Wow, Fleur. Dat is super!' zegt Niall blij. 'Ik weet het, ik ben zo blij' zeg ik. Niall lacht. 'Ik ben trots op je' zegt hij. Ik glimlach. 'Dankje' zeg ik. 'Heb je zin in Vrijdag?' vraag ik. 'Ja super, het wordt mijn beste dag ooit, en ik treedt op in het grootste stadion van Ierland en ik zie jou eindelijk weer' zegt hij blij. Ik glimlach. 'Ik kan niet wachten' zeg ik.

Ik loop met Jade door de stad. 'We hebben echt lang niet meer gewinkeld samen' zeg ik. 'Ja, inderdaad' zegt Jade en lacht. 'Ik moet eigenlijk nog iets leuks kopen voor aan te doen naar het concert vrijdag' zeg ik. 'Ohh, ik weet een super leuk nieuw winkeltje, daar vind je zeker wel iets!' zegt Jade. We lopen naar het winkeltje en ik loop naar een rek. 'Weet je wat leuk is al je z'n topje aandoet met daarover een rokje. En het rokje zit dan wat hoger als normaal, dan heb je eigenlijk een jurkje maar dan zit het niet aan elkaar vast' zegt Jade. 'Ja' zeg ik en ik kijk rond. Ik zie een leuk donkerblauw rokje hangen met zwart topje. 'Dit is leuk' zeg ik en ik laat het aan Jade zien. 'Omg, ja! Die moet je echt passen' zegt Jade. Ik loop naar een pashokje en kleed me om. Ik het topje en het jurkje aan, ik stop het topje in m'n jurkje. Het jurkje komt tot midden m'n buik en komt tot net boven m'n knieën, het fladdert. Ik loop het pashokje uit en laat het aan Jade showen. 'Oh my god! Het staat je super!' zegt ze enthausiast. Ik glimlach en kijk in de spiegel. 'Die koop ik' zeg ik. 'Ja, zeker doen' zegt ze. Ik loop weer terug het pashokje en kleed me weer terug om. Als ik klaar ben lopen we naar de kassa en betaal ik. We lopen weer naar buiten. Het is echt zo'n fijn weer. Ik pak m'n zonnebril uit m'n tas en zet hem op. 'Zullen we een milkshake kopen?' vraag ik en ik wijs naar de ijssalon. 'Ja graag, ik droog onderhand uit' zegt ze en wappert met haar hand. Ik lach en we lopen naar binnen. Er staat een lange rij, maar ik heb het er voor over. Na 10 minuten zijn we aan de beurt. 'Een milkshake aardbei alstublieft' zeg ik tegen de man. Hij maakt er een en geeft me het aan. 'Dankuwel' zeg ik en betaal. Jade koopt een milkshake caramel en we lopen weer naar buiten. 'Ik moet eigenlijk binnenkort weer m'n haar gaan verfen. Het wordt weer lichter' zegt ze en ze gaat met haar hand door haar haar. 'Verf je je haar altijd zelf of ga je naar de kapper?' vraag ik. 'Zelf. Is het goed dat ik zo ff verf ga kopen' vraagt ze. 'Thuurlijk' zeg ik. We lopen richting een drogist en lopen naar binnen. We lopen naar een rek voor haarverf. 'Is dit niks voor jouw?' zeg ik en ik geef haar een doosje knalgroene haarverf. 'Iehhl nee!' zegt Jade lachend. Ik lach. Na een tijdje heeft Jade de goede verf gevonden en betaald. We lopen naar buiten.

We lopen Jade's huis binnen en lopen naar boven. Ik zet m'n tassen neer en ga op haar bed zitten. Jade loopt naar de badkamer en zet de deur open. 'Wil je muziek opzetten?' vraagt ze. 'Oke, welke?' vraag ik en ik loop naar de stapels cd's. Ik zie Up All Night, Take Me Home, Midnight Memories, DNA, Salute en nog cd's liggen van Kesha, Justin Timberlake, Rihanna en nog veel meer. 'Kies maar' zegt Jessy. Ik pak Take Me Home en zet hem op. Ik loop naar de badkamer. 'Lukt het?' vraag ik. 'Ja hoor' zegt ze en ze mengt de verf in een bakje. 'Zal ik je helpen?' vraag ik. 'Weet je hoe het moet?' vraagt ze. 'Nee' zeg ik lachend. Jade lacht. 'Je moet gewoon met de kwast m'n haar bedekken tot hier' zegt ze en ze wijst naar haar haarlijn. 'Oke' zeg ik. Jade gaat in een stoel zitten voor de spiegel. Ik ga achter haar staan en pak het bakje en begin Jade's haar te verfen.

_________________________

Het volgende hoofdstuk wordt een lang hoofdstuk dus ik weet niet hoelang dat gaat duren maar ik probeer zo snel mogelijk te schrijven :) x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now