50

5.2K 145 10
                                    

Ik loop samen met Niall onze kamer binnen. Er staat een groot mooi hemelbed. 'Wow' zeg ik en ik zet mijn koffers neer. Ik loop naar het groote raam en kijk naar buiten. 'OMG, dit is zo cool!' zeg ik. Niall lacht. Je ziet vanaf hier het hele uitzicht over New York. De deur wordt open gegooid. 'Trek je zwemkleding aan, we gaan over een half uur naar het wildwaterpark!' roept Louis en doet de deur weer dicht. Ik kijk Niall raar aan en begin te lachen. 'Volgensmij zit er ergens een draadje los bij hem' zegt Niall. Ik lach en loop naar mijn koffer. Ik klap hem open en pak mijn bikini, een kort broekje en een tanktop. 'Ik ga me omkleden' zeg ik. 'Oke' zegt Niall. Ik loop naar de badkamer. Ik zweet me kapot, ik heb nog winterkleren aan omdat het winter was in London. Ik trek mijn lange broek en trui uit. Ik doe mijn neon blauwe bikini aan. Ik trek daarover een roze kort broekje en een zwarte tanktop aan. Ik doe mijn haar in een knot en pak mijn zonnebril. Ik loop de badkamer uit. Niall heeft zich ook al omgekleed. Hij heeft een korte broek en een tanktop aan en zijn supra pet. Ik pak snel een tas en prop er wat spullen in. 'Are you ready?' vraagt Niall. 'Yes sir' zeg ik. Niall lacht. We lopen samen de slaapkamer uit. Iedereen is al klaar en staat te wachten. 'Waar is Jessy?' vraag ik. 'Ze is zich nog om het kleden' zegt Harry. Na 3 minuten is Jessy er nog steeds niet. 'Ik ga wel ff kijken' zeg ik. Ik loop naar Harry's en Jessy's kamer en klop op de deur. 'Jessy ben je klaar?' vraag ik. De deur gaat open en Jessy komt naar buiten. 'Ja, sorry. Ik wist niet wat ik aan moest' zegt ze. Ik lach en rol met mijn ogen. We lopen naar de hal. 'Klaar?' vraagt Liam. 'Jep' zegt Jessy. Liam doet de deur open en we lopen de gang op. Niall pakt mijn hand. We lopen naar de liften en gaan naar beneden. We lopen het hotel uit aan de achter uitgang waar we direct uitkomen bij de parkeerplaats. Het is echt warm buiten, rond de 35 graden. Ik zet mijn zonnebril op. We lopen naar Louis' bus en stappen in. Ik ga naast Niall zitten. Louis gaat achter achter het stuur zitten en start de auto. 'Let's go!' roept hij en we rijden weg.

We lopen door het groote waterpark. Overal waar je om je heen kijkt zie je zwembaden met grote glijbanen. Na een tijdje vinden we een plaats en we leggen onze spullen neer. Ik trek mijn kleren uit. 'Shit zonnebrand vergeten' zeg ik terwijl ik in mijn tas kijk. 'Hier, ik heb bij' zegt Jessy. Net als ik de fles wil pakken voel ik twee armen om mijn middel. Ik voel dat Niall het is, hij loopt richting het zwembad. 'Nee, Niall ik moet me nog insme-' voordat ik de zin afkan maken gooit hij me in het zwembad. Ik merk dat iemand naast me in het water springt. Ik doe mijn ogen open onder water en zie Niall een meter voor me onder water. Ik zwem naar hem toe en ga op zijn nek zitten. Niall gaat staan en we komen bovenwater. Ik zit nu op Niall's nek. Ik buig mijn hoofd voorover en geef hem een kus. Niall lacht en zwemt naar de rand van het zwembad. Ik klim van zijn nek af en loop terug naar mijn spullen. Jessy geeft me lachend de zonnebrand aan.

Na een paar uur te hebben gezwommen gaan Niall en ik drinken halen. We lopen richting de houten bar. 'Shit, beurs vergeten' zegt Niall. 'Ik ben zo terug' zegt hij. 'Oke, ik wacht hier' zeg ik. Niall knikt en loopt terug. Ik ga aan de bar staan. Ik kijk naar de menukaart en bedenk me welk drankje ik me wil pakken. 'Heey lekker ding' hoor ik iemand naast me. Ik kijk voorbaasd op. Er staat een man rond de 30 naast me. Ik besluit hem te negeren en kijk weer op de kaart. Ik hoop dat hij snel weg gaat. 'Kom je hier vaker?' vraagt hij. Ik zucht. 'Ik ken je niet, dus laat me alsjeblieft met rust' zeg ik. De man grijnst en slaat een arm om mijn buik. 'Iehhl engerd laat me los!' gil ik. De man pakt me steviger vast. 'Laat me los creep!' gil ik en ik probeer me los te trekken. 'Laat haar los!' hoor ik Niall's stem. De man kijkt op en Niall trekt me los van hem. 'Gaat het?' vraagt hij. Ik knik zonder iets te zeggen. 'Blijf met je vieze tengels van haar af! Begrepen?!' zegt Niall. De man draait zonder iets te zeggen om en loopt weg. Niall draait zich om en omhelst me. 'Dankje' zeg ik. 'Niemand komt aan mijn princess' zegt hij. Ik glimlach en druk mijn lippen op de zijne.

We bestellen de drankjes en lopen terug naar onze plaats. Iedereen ligt op een ligstoel. Ik zet de drankjes op het tafeltje. Iedereen pakt zijn drankje en ik ga weer op mij ligstoel liggen. 'Oh my god' hoor ik Eleanor zeggen. 'Wat is er?' vraag ik en ik kijk Eleanor aan die langst me ligt. 'Oh my god wesp wesp!' gilt ze. Ze kijkt bang maar de wesp. Louis staat op en probeert de wesp weg te jagen. Eleanor staat op met haar drankje en loopt een paar stappen weg. De wesp blijft bij haar. Eleanor begint paniekerig te gillen. Ze zet het drankje op de tafel en springt het zwembad in. Ze komt weer bovenwater. 'Is hij weg, is hij weg?' vraagt ze. Iedereen begint te lachen. 'Aww Honey! Ik bescherm je wel tegen de wespen' zegt Louis overdreven en springt het water in. Ik lach. Louis en Eleanor zijn altijd gek samen. 'Aww Boobear, that's so sweet from you' zegt Eleanor overdreven terug. Ik lach. Niall drinkt wat van zijn bier en komt naast me in de stoel liggen. Eigenlijk is het meer een halve bank. Ik leg mijn hoofd op zijn borst. Hij speelt met mijn vingers en we praten over vanalles en nog wat.

__________________________________

Leuk hoofdstuk? Schrijf een reactie wat je ervan vindt :) Ik heb gewoon al 50 hoofdstukken geschreven! ;O echt niet normaal, haha xxx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora