59

5.1K 144 9
                                    

Ik loop door de stad, ik ben opweg naar huis. Ik zie Dave op een bankje zitten. Hij geeft een meisje een knuffel en het meisje loopt weg. Hij heeft echt om de week iemand anders. Ik loop naar hem toe. 'Hoi' zeg ik. Dave kijkt op van z'n mobiel. 'Heey Fleur, lang niet meer gezien' zegt en grijnst. Hij doet z'n zonnebril af en kijkt me aan. Ik rol m'n ogen, hij probeert me nu al te versieren. Echt elk meisje dat hij ziet wilt hij. 'Kom zitten' zegt hij. 'Nee, ik blijf staan' zeg ik. 'Oke' zegt hij en gaat ook staan. 'Jij hebt echt om de week iemand anders he, eerst kus je iemand en zeg je dat je van haar houdt. En ja hoor dan zoen je al weer met een ander. Hoeveel heb je er al nu gehad. 20, 40 ik ben de tel volgensmij kwijt' zeg ik. 'Bemoei je met je eigen zaken!' zegt hij. 'Weet je dat je nu echt niet stoer bent, je bent een player Dave! En je krijgt er spijt van dat je al die meisjes zo slecht hebt behandeld. Let maar op' zeg ik. 'Wat bedoel je' vraagt hij. 'Dat zie je vanzelf, of moet ik zeggen. Dat hoor je vanzelf' zeg ik en ik draai me om. Ik loop weg weer verder naar huis. Ik lach in mezelf. Dave is echt een sukkel. Als hij het liedje van Jade hoort, dat lacht iedereen hem uit.

Ik maak de deur open en loop naar binnen. Ik gooi m'n tas en sleutels op tafel. 'Heey princess' hoor ik vanuit de woonkamer. 'Nialler, je bent al thuis!' zeg ik blij en ik loop de woonkamer in. Niall zit op de bank, hij strekt z'n armen naar me uit. Ik glimlach en kruip op z'n schoot. 'Wat heb je vandaag gedaan?' vraagt hij terwijl hij met m'n haar speelt. 'Ik ben naar Jade geweest' zeg ik. 'Leuk' zegt hij. 'Jade schrijft liedjes, en nu mag ik er een gebruiken voor m'n album!' zeg ik. Ik leg Niall ook alles uit wat er is gebeurt tussen Jade en Dave. 'Wat een sukkel' zegt Niall. Ik knik. 'Ik zag hem net in de stad, en ik ben naar hem toe gelopen' zeg ik. 'Hij heeft toch niks bij je gedaan' zegt Nial bezorgt. 'Nee, nee' zeg ik. 'Ik heb hem gewoon duidelijk gemaakt dat hij echt niet stoer is en dat hij een player is' zeg ik. 'Hoe reageerde hij?' vraagt Niall. 'Hij werdt boos en zei:

''Je moet je er niet mee bemoeien'' zeg ik en ik doe Dave na. Niall lacht. 'Ik zei:

Je krijgt er spijt van dat je die meisjes zo slecht hebt behandeld, let maar op'

'En Dave: Wat bedoel je'

'En toen zei ik: Dat zie je vanzelf, of moet ik zeggen. Dat hoor je vanzelf.'

'En toen liep ik weg' zeg ik. 'That's my girl' zegt hij en lacht. Hij drukt zijn lippen op de mijne.

'Zullen we het bekend maken aan de fans?' vraagt Niall terwijl we tegen elkaar aan liggen op de bank. 'Dat we gaan trouwen?' vraag ik. 'Ja' zegt hij. 'Oke is goed' zeg ik. 'Hoe?' vraag ik. 'Zullen we een foto op Instagtam zetten?' vraagt hij. 'Is goed' zeg ik. We staan op. Niall zet z'n telefoon op de tafel. Hij rent snel naar me toe en slaat een arm om m'n middel. Hij duwt me naar me toe. We glimlachen en ik hou m'n hamd omhoog zodat je de ring ziet. Na een paar seconden flits de telefoon en de foto is genomen. Niall laat me los en pakt de telefoon. 'Aww' zeg ik als ik de foto zie. 'You're so cute' zeg ik en ik pak z'n wang. Niall lacht. Hij zet hem op Instagram. ''Guess who's getting married?'' schrijft hij en zet er een smiley achter waar twee poppetjes elkaar kussen. Ik glimlach. Niall houdt z'n hand boven de verzendknop. 'Are you ready' vraagt Niall. Ik knik. Hij drukt op de verzendknop en de foto staat online. Niall blijft een tijdje naar zijn telefoon staren. Hij kijkt me aan. Hij legt z'n telefoon weg. Hij komt met z'n gezicht dichter bij mij. 'Ik kan niet geloven dat je m'n vrouw wordt' zegt hij. Ik glimlach. 'Ik ook niet' zeg ik. Onze lippen komen dichterbij en Niall geeft me een kus.

'Niall, ze zijn er' zeg ik. 'I'm comming' roept Niall en rent van de trap af. Hij doet zijn jas aan. Ik pak m'n tas en we lopen de deur uit. We stappen bij John en Kate in de auto. 'Hoi' zeg ik. 'Hallo' zeggen John en Kate. 'Nog proficiat' zegt John tegen Niall. 'Dankje' zegt hij. We rijden weg richting de X-Factor studios. Na een tijdje komen we aan. Ik zie buiten drangrekken staan met fans. Ik zie Paul staan. De auto stopt en Paul maakt de deur open. Niall stapt eerst uit en daarna ik. De fans beginnen te gillen en roepen onze namen. Ik zie meisjes met een t-shirt aan met mijn naam erop. Ik loop erna toe. 'OMG' gilt ze. 'Mag ik een foto' vraagt ze. 'Thuurlijk' zeg ik en ik lach naar de camera. Ik zie Niall ook met wat fans praten en foto's knippen. Ik geef wat fans een knuffel, foto's, handtekeningen en ik loop na een tijdje naar binnen. 'Het is echt leuk om fans te ontmoeten' zeg ik. Niall knikt. John loopt naar me toe. 'Je moet naar de visagie, je krijgt nu je vaste visagist te zien' zegt John. 'Oke' zeg ik. We lopen met z'n allen naar de visagie kamer. 'Jij weet de weg hier zeker helemaal uit je hoofd' zeg ik tegen Niall. 'Ja' zegt hij en glimlacht. We lopen een kamer in. Ik zie een vrouw rond de 30 staan. 'Heey' zeg ik. 'Heey, ik ben Tina' zegt ze. 'Hoi, ik ben Fleur' zeg ik. 'Mooie naam' zegt ze. 'Dankje' zeg ik en glimlach. Niall stelt zich voor. 'Niall' zegt hij. 'Tina' zegt ze. 'Ik heb gehoord dat jullie gaan trouwen' zegt ze. 'Klopt' zegt Niall en glimlacht. 'Wat leuk' zegt ze. Ik glimlach. 'Ga maar zitten, dan ga ik beginnen met je make-up' zegt Tina. 'Oke' zeg ik. Ik doe m'n jas uit en ga in een stoel zitten voor een grote spiegel. Niall gaat op de bank zitten in de hoek van de kamer. Ik zie John naar wat mannen lopen voor iets te regelen. 'Ik doe je haar nu even in een knot zodat je haar niet in je gezicht hangt' zegt Tina. 'Oke' zeg ik en knik.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Kde žijí příběhy. Začni objevovat