29

6.6K 154 32
                                    

'Hallo?' roep ik terwijl ik mijn huis instap. Ik hoor geen antwoord. 'Misshien zijn ze wel niet thuis, ze weten niet dat ik kom' zeg ik tegen Niall. We zetten de koffers in de hal. Ik zie mijn moeder in de keuken staan. Ze is bezig met pizza te maken. Ze heeft niet door dat Niall en ik in de woonkamer staan. 'Hi mam!' zeg ik. Mam draait zich verschrikt om. Ze ziet me staan. 'Fleur!' roept ze. Ze rent naar me toe en ik geef haar een knuffel. Ik voel tranen in mijn ogen. Wat heb ik haar gemist. 'Ik heb je gemist mam' zeg ik. 'Ik jou ook schat' zegt ze. Ze veegt haar tranen weg. 'Ik wist niet dat je zou komen' zegt mijn moeder. 'Verrassing!' zeg ik lachend. Mijn moeder lacht. Ze loopt naar Niall. 'Hallo en jij bent Niall zeker' zegt mijn moeder, maar wel natuurlijk in het engels. Niall knikt. 'Ik heb al veel over je gehoord' zegt mijn moeder. Niall glimlacht. Ik ga naast hem staan. 'Waar is pap?' vraag ik. 'Die is met zijn vrienden voetbal aan het kijken, hij kan elk moment thuis komen' zegt mijn moeder. Niall en ik gaan zitten. 'Je hebt een aardige moeder' zegt Niall. Ik knik. 'Ze lijkt op jou' zegt Niall en hij geeft me een kusje op mijn neus. Mijn moeder komt aangelopen met drinken. Ze zet het neer op tafel en ze gaat op een stoel zitten. Ik hoor de deur open gaan. Ik spring op en ik ren naar de voordeur. Ik zie pap staan. Pap kijkt me verrast aan. Ik vlieg hem om de hals. 'Fleur!' roept pap blij. 'Ik heb je zo gemist' zeg ik. 'Ik jou ook' zegt pap. Ik laat hem los. 'Wat doe je hier? Heb je geen school' vraagt pap. 'Ik heb vakantie' zeg ik. Pap trekt me naar zich toe, hij wrijft door mijn haar. 'Mijn klein meisje is terug' zegt mijn vader. Ik lach. Niall staat op. Hij steekt zijn hand uit. 'Niall' zegt hij. 'Bert' zegt mijn vader en hij schud Niall's hand. Ik ga weer op de bank zitten. 'Wat een verrassing' zegt mijn vader. Ik glimlach. Mam staat weer op. Ze gaat verder met pizza's maken. We hebben een openkeuken dus ze kan gewoon nog meepraten enzo. 'Hoe is school?' vraagt pap. Ik knik. 'Super, ik hou van school' zeg ik. 'Wow dat is ook de eerste keer' zegt mijn vader. 'Gaat het ook goed tussen jullie?' vraagt mijn moeder. Ik kijk naar Niall. 'Supergoed' zeg ik en ik ga dichter bij Niall zitten. 'Zorg goed voor haar' zegt mijn vader. Niall knikt 'Dat doe ik' zegt Niall. Ik glimlach en Niall slaat een arm om me heen. 'Wie heeft er zin in pizza's' vraagt mijn moeder terwijl ze de pizza's uit de oven haalt. 'Ik' roepen Niall en ik tegenlijk. We lachen.

Het is 's avonds, Niall en ik lopen de trap op. We gaan naar mijn kamer. Ik zie onze koffers in een hoekje staan. Mijn kamer is helemaal leeg. Alleen alle One Diretion posters hangen er nog. Ze pasten niet meer in mijn koffer toen ik naar London ging. Niall loopt mijn kamer in. Hij lacht. 'Nu kijkt er snachts 50 keer mijn hoofd naar me' zegt hij lachend. 'Daar moet je mee dealen' zeg ik plagerig. Niall lacht. Hij kijkt naar een poster. 'Dit was toch in Nederland?' vraagt hij. Ik knik. 'Toen waren jullie bij de Hitkrant, kan je dat nog herinneren?' vraag ik. 'O ja, toen had ik met koffie geknoeit' zegt Niall. Ik lach. 'Nu hebben ze wel een koffievlek in hun vloerbedeking van de bekende Niall Horan' zeg ik. Ik ga op het bed zitten. Hij lacht en loopt naar me toe. Hij komt naast me zitten. Ik kijk in zijn ogen. Dat is mijn zwakke punt. Als ik eenmaal in zijn ogen kijk verdwijnt de hele wereld om mij heen. Niall komt dichterbij. We zoenen. Onze lippen passen perfect op elkaar. Alsof ze voor elkaar gemaakt zijn. Na een tijdje stoppen we met zoenen. 'Zullen we gaan slapen?' vraag ik. Niall knikt. Ik loop naar de badkamer ik doe hem opslot. Ik kleed me om en ik doe mijn make-up eraf. Ik doe mijn haar in een warige knot. Als ik weer mijn kamer inloop zie ik Niall al in bed liggen. Ik ga naast hem liggen. Ik ga dicht tegen hem aan liggen zoals ik altijd doe. Ik kijk mijn kamer rond. Een jaar geleden had ik nooit verwacht dat ik hier ooit naast Niall zou liggen. Wat heb ik toch geluk. Ik kijk naar Niall. Hij slaapt al. Ik geef hem een kusje en ik ga ook slapen.

Ik stap uit de douche. Mijn telefoon gaat. 'Jessy calling' staat er op het scherm. Ik sla snel een handdoek om me heen en ik loop naar mijn telefoon. Ik neem op en ik zet hem op speaker. 'Heey' zeg ik. 'Hey' zegt Jessy. 'Hebben jij en Niall zin om mee te gaan naar Ajax-PSV?' vraagt Jessy. 'Ja leuk!' zeg ik. 'Oke, ik kom je om 2 uur ophalen' zegt Jessy. 'Bye' zeg ik. Ik hang op. Ik kam mijn haren en ik doe mijn kleren aan. Ik loop de badkamer uit. Niall zit op bed en hij speelt met zijn mobiel. 'Heb je zin om vanmiddag met mij, Harry en Jessy naar een voetbal wedstrijd te gaan?' vraag ik. 'Cool, welke club?' vraagt Niall. 'Ajax-PSV' zeg ik. 'I love Ajax!' zegt Niall. 'Ik ook! Ik keek altijd met mijn vader naar alle voetbalwedstijden' zeg ik. Ik loop naar de kast. Ik haal er het nieuwste Ajax t-shirt uit. Het t-shirt is zwart met roze. Mijn naam staat op de achter kant. Pap en ik hebben er vorig jaar samen een laten maken. 'Super cool t-shirt' zegt Niall. Ik knik. Ik trek hem aan. 'Het staat je prachtig' zegt Niall. Ik bloos. Niall trekt me naar zich toe. Hij drukt zijn lippen op de mijne. Ik glimlach ondertussen de kus. Onze lippen dansen op elkaar. Ik stop de kus. Niall glimlacht naar me. 'I love you' fluister ik. Niall komt met zijn hoofd dichter bij. Hij gaat met zijn hoofd naar mijn nek. 'Love you to my princes' fluister Niall en hij geeft me een kus in mijn nek. Ik lach. Er wordt op de deur geklopt. Niall laat me los. Mijn vader komt binnen. Hij ziet me in mijn Ajax t-shirt staan. Hij glimlacht. 'Wij gaan vandaag naar Ajax-PSV' zeg ik. Mijn vader lacht. Mijn vader en ik zijn grote Ajax-fans. 'Ik heb iets voor je' zegt mijn vader en hij kijkt naar Niall. Mijn vader loopt de kamer uit. Ik en Niall volgen hem. We lopen de zolder op. Mijn vader doet de deur open. Het is een kleine zolder. De muren zijn vol beplakt met Ajax posters. Er staat een kast en en een paar tafels vol Ajax spullen. 'Pap en ik keken hier elke voetbal wedstijden' zeg ik tegen Niall. In het hoekje van de zolder staat een tafel met een grote tv erop. Er staan twee stoelen waar pap en ik altijd opzaten. 'En nu zit ik hier alleen' zegt mijn vader. Ik geef pap een knuffel. Mijn vader loopt naar de kast. Hij doet hem open. Er hangen allemaal Ajax t-shirts. Pap pakt er het nieuwste Ajax t-shirt uit.Deze mag je lenen voor vandaag' zegt mijn vader en hij geeft het t-shirt aan Niall. 'Ik? mag dat echt' vraagt Niall. 'Ja, ik vertrouw je' zegt mijn vader. Niall glimlacht ' bedankt' zegt hij. Ik glimlach, ik ben blij dat mijn ouders Niall mogen. Wie mag Niall nou niet. Ik glimlach naar mijn vader. Hij geeft me een knippoog.

______________________

Nieuw hoofdstuk! :D Sorry dat het zolang duurde ik heb toetsweek dus ik moet veel leren. Sorry als niet van Ajax houdt, maar ik ben er fan van ;p Meer van 1000 readers! Love you xx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora