B.137

170 16 31
                                    


-Beni bunun için sabahın 6sında kaldırdığın günü hatırlıyor musun anne ? dedi Ri. Kolumdaki taç şeklindeki dövmeye bakıp. Gülümsedim. Jiyong ile aynı  yerdeydi dövmelerimiz. Kafa salladım. Aynı gün Jiyong parmağına iki tane J harfi yazdırdı. O gün çok şey değişmişti. Kahvaltıda Daegu'ya dönme kararı aldığımızı söyledik. Herkes onayladı ama bir kaç sıkıntı vardı. Bu yüzden parça parça geldik. İlk Jiyong, Eun Ji, Bae ve Hyorin benimle geldi. Eve yerleştik. Bir süre sonra Seunghyun, Bom geldi. Burada başka bir ev tuttular.  

Sonra Dae, Ri ve Haru, Dara, CL, Minzy  geldi. Sonra çocuklar geldi ve 4'ü ayrı bir ev tuttu. En son ise kızlar geldi- ki bu kadar geç kalmaları Lisa ve Kook yüzündendi- kızların hemen peşinden ise sürpriz olarak Kooklar geldi. Namjoon artık Seul'den sıkıldığını, Suga ise memleketine döndüğünü için sevindiğini söylese de Jin dürüst davrandı ve Jungkook üzülmesin diye taşındıklarını söyledi. İsteyen kendi evini tuttu, isteyen de bizimle kaldı ama tek bir şart dedi Jiyong. Evler birbirinden uzak olmayacaktı. Böylelikle ben Jiyong, Haru, Ri, Bae ve Hyorin bu evde kaldık. 3 çift olarak. Onlar 2 evli çift ve biz ise.. biz ise henüz evlenememiş çift olarak kaldık.  

Ne yapabilirdim ki ? Daegu'ya taşınmaya karar alınca Bae ve Hyorin evleneceklerini söyledi, sonra da Haru ve Ri. Ondan sonra Bom hamile kaldı ve hamile hamile düğüne gidemem diye tutturdu. Sonra Dara terk edildi ama bu sefer feci bir depresyona girdi. Kızlar mezun oldu derken bir sürü olay olmuştu. 

-Ne kadar sinir olmuştum sana. İnsan bunun için uykudan uyandırılır mı be anne ? dediğinde kahkaha attım. 

-O benim annem dedi Eun Ji kucağıma atlarken az kalsın elindeki dinozoru kafama çarpacaktı. Etrafta Jiyong'a baktım. Beraber parka gitmişlerdi. Tam o sırada kapıdan girdi. 

-Hayır. O benim annem ufaklık dedi Ri. Sırıtarak ikisine baktım. 

-Hayıy benim. Anne Seungyi'ye biy şey de dediğinde kucağımdaki Eun Ji'ye baktım. 

-Öncelikle Seungri değil. Amca. Aranızda yaş farkı var. Hem de baya ufaklık. Sen sadece 4 yaşındasın. Ayrıca ben ikinizin de annesiyim. Anlaştık mı ?

-Ama o evli. Onun annesi olamassın

-Evli olması bir zamanlar çocuk olmadığı anlamına gelmez. Sen de büyüyünce evleneceksin. O zaman senin annen olmayacak mıyım ? 

-Olacaksın

-Artık rüyasında evlenir dedi Jiyong. Surat asıp diğer yanıma oturdu ve yanağımı öpünce Eun Ji'de öteki yanağımı öptü. 

-Bak bak sana dedim. Kıskanıyor işte beni dedi Jiyong bana bakıp. Eun Ji'den bahsediyordu. Ne zaman Jiyong beni öpse oda öpüyordu. Güldüm. 

-Seungri. Eun Ji'yi de al ve buraya gel. Burayı nasıl dağıttıysanız öyle toplayın diye bağırdı Haru içerden. Eun Ji ve Ri surat asarak birbirlerine baktıktan sonra Eun Ji Ri'nin kucağına atladı.  Beraber eve doğru yürüdüler. 

-Amca amca dino dediğinde geri döndüler. Kucağımdaki dinozoru Eun Ji'ye uzattım. Alıp gittiler. Jiyong kafasını kucağıma koydu. 

-Sana demiştim. O dinozoru alma konusunda iyi ki ısrarcıydım. Bak yanından ayırmıyor dedi evet öyleydi. Ne kadar çok oyuncağı olsa da Eun Ji en çok dinozoru seviyordu. 

-İyi ki varsın bebeğim. Yoksa kızımız dinozor olmadan dolaşacaktı dediğimde gülümsedi ve dudağını öptüm.


-----

-Hadi ama Ji Eun diye bağırdı aşağıdan. Elbisemi düzelterek aşağı indim. 

-Geldim. Öldün mü ? dedim beni baştan aşağı süzdü. Bugün ayın 15'iydi. Klasik JiJi günüydü. Bugünü tamamen kendimize ayırırdık. Sadece ona ve bana özel bir gün. Okyanusa gittiğimiz günde 15iydi. Bu akşam ise içmeye gidiyorduk. 

-Tamam bu kıyafette emin misin ? 

-Eminim

-Laf eden olursa

-Döv karışmıyorum dediğimde gülümsedi. Bizi seyrederek gülen Haru ve Eun Ji'ye döndük. 

-Uyku vaktinde yatağa unutma. Seni seviyorum dediğimde yanağını uzattı. Onu kucağıma alıp öptükten sonra Jiyong'a öptü. Yere bıraktım. 

-Buna izin veriyorum ama söz verdin. Yarın akşam beraber uyuyacağız. 

-Tamamdır bebeğim dedim ve ona el sallayıp Ji'nin koluna girdim ve evden çıktık. 

-Sana daha doğmadan önce demiştim ben dimi ? Senle uyumak isterse izin vermem diye. Ah o günlerde geldi işte. Vermiyorum. Senin yerin benim yanım. Bana ne dedi surat asarak. Durup Jiyong'a döndüm. 

-Ji Eun Ji senden bahsediyordu. Yani seninle uyumaktan

-Ne ? dedi bana dönerek gülümsedim. 

-Sen öptükten sonra beni öpüyor, seninle uyumak istiyor, parka seninle gidiyor, dinoyu senin aldığını bildiği için elinden bırakmıyor, sen uyurken üzerini örtmeye çalışıyor. Tabi genelde kendi ufak battaniyesiyle. Sonra elinde bir kalemle gelip senin dövmelerin gibi ona çizmemi istiyor. Belki de ben kıskanmalıyım çünkü kızım çok babacı.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



BENCE GD TAM BİR KIZ BABASI OLMAK İÇİN DOĞMUŞ. KONU TARTIŞMAYA KAPALI :D

ÇETEWhere stories live. Discover now