B.132

127 12 21
                                    

Beni bir minibüse bindirdiler. Na Na yanıma oturdu. Ellerimi bağlamasalardı onu gebertirdim. Ellerimle boğardım onu. Benim kaçırılmakla ilgili sıkıntım neydi ? Gerçekten yani neden ben ? Na Na'ya baktım. Psikopat mal. Kendi anne babasını öldürmüştü. Hem de sırf para ve güç için. Sıra da da abisindeydi. Bunu nasıl tahmin edememiştim ? Ji Eun saçmalama. Kim ailesini para için öldürüp suçu abisine atar ki ? Ama helal olsun. İyi oynamıştı. Bravo.

-Yine karşılaştık sesi ile yerimden sıçradım. Bu Na Na'nın hoşuna gitmiş olacak ki kahkaha attı. Tam kulağımın dibindeydi. Ellerim bağlı olmasa arkamı dönerdim ama kim olduğunu anlamak için dönmeme gerek yoktu. O sesi hatırlıyordum. Unutamazdım da. Arka koltuktan kalkıp tam karşımdaki koltuğa oturdu. 

-Bak ellerim düzeldi. Sağlam kırmamışsın

-Ama gözünde kalıcı hasar var sanırım dediğimde alaylı sırıtışı silindi. Gözünde siyah bir bandaj vardı.

-Yoksa artık sana korsan mı demeliyiz ? Dedim kensimi gülmeye zorlayarak. O ise sinirden titriyordu.

-Ah doğru Jiyong bıçak geçirmişti dimi Jackson ? dediğimde sinirle boğazımı tuttu. 

-Hayatın benim elimde dedi sonra Na Na ile göz göze geldi. Sakinleşip arkasına yaslandı. Derin bir nefes aldım.  

-Siz iki psikopat nasıl da buldunuz birbirinizi ? dedim. Tamam Jackson'ı asla beklemiyordum. Bu sürpriz olmuştu. Ben...öldüğünü düşünmüştüm. 

-Şimdi şöyle oldu. Bir baktım geçen yıl işte. Bu gözüm olalı tam 2 ay olmuşken. Biri etrafta YG'yi soruyor. Bir kız. Bana baktığımda seni hatırlattı. Sizi tanıdığımı söyledim. Sonuçta yakından bir ilişkimiz var dedi gülerek. Göz devirdim. Mümkün olduğu kadar umursamaz görünmeliydim. Korkudan titrediğimi belli etmemeliydim. 

-Sonra biz oturduk konuştu falan. Dedim ben abini öldürürüm çünkü YG yanında abisi ne ki ? Para teklifi etti ama cidden bir silah ticareti lideri için az paraydı. Sonra ona dedim ki sende bana yardım et. Biz konuş et derken biraz bana tutulmuş olabilir dedi gülerek. Na Na ise onun omzuna utangaç bir tavırla vurdu. Kusmak üzereydim. İMDAT!!

-Aslında sen burnunu sokmasan hedefim tüm YG'ydi

-Bebeğim Ji Eun'un icabına bakınca geri dönerim. Biraz hasar alırsam bize birinin saldırdığını ve Ji Eun'u kaçırdıklarını söylerim. Zaten o kadar düşmanları var ki. Ji Eun'un paniğinden bana dikkat etmezler bile dediğinde Jackson Na Na'ya bakıyordu 

-Tanrım bu kız dahi dedi ve bir anda dudağına yapıştı. Kafamı cama çevirdim. 

-Tamam ya bana bir kova verin yada şu tavırlarınızı kesin çünkü cidden midemi bulandırıyorsunuz dediğimde Jackson ayrıldı. 

-Şu hırsızlık olayı ne ? Dikkat dağıtmak içindi dimi ? Eğer biri öğrenirse bahane olsun diye dedim Jackson kafa salladı. Ögrenebildiğim her şeyi öğrenmek istiyordum. Hayır sadece dikkatlerini dağıtıp kaçacak bir nokta bulmalıydım.

-Bir ihtimal pot kırarda yakalanırsak dedik ve bir hırsızlığa karıştı. Tanrım plan harika değil mi ? Bir yıldır bunun üzerinde çalışıyoruz. O eve senin gibi geldi, senin gibi hırsızlık yaptı. Bu da ygnin ona sempati kurmasını sağladı

-Bir yıl mı ? Bir yıl düşüne düşüne bunu mu yaptınız ? dedim alayla. Aslında çok iyiydi. Tabi bu plan iyi zamanlamalıydı. Başka zaman olsa tutmazdı çünkü şu ara yaşanan onca olaydan sonra itiraf etmeliyim ki YG biraz yumuşamıştım. Özellikle Eun Ji'den sonra. Sonra dank etti. 

-İyi de YG'den kimse Na Na'dan şüphelenmiyordu dedim gözlerimi kısarak. Jackson bön bön suratıma baktı. 

-Ben YG demedim ki. Şu beni sağa sola soran çocuktan bahsediyorum. Yoksa sen yollamadın mı ? ama bu imkansız çünkü o fotoğraf bir tek Na Na'da vardı. Ah bu arada iyi iş. Cidden telefonunu mu çaldın ? 

-Çocuk  ?

-Evet telefona dönelim. Cidden iyi bir hırsızsın ha ? 

-Çocuk  ? Hanbin. Nerede o ? Hanbin nerede ? 

-Hanbin mi ? ismi o mu ? Eh biraz konuştuk ama pek konuşkan değildi

-Ona ne yaptın ? diye bağırdım üzerine doğru çullanmaya çalışırken. Ellerim  bağlı olduğu için bu biraz imkansız oldu. Na Na beni koltuğa geri itti. 

-Ne mi yaptım ? dedi Jackson gülerek .

-Nerede o ? dedim çaresizce. Gözlerim dolmuştu. Etrafı buğulu bakmam bu yüzdendi. Hanbin. Hanbin lütfen iyi ol. Yalvarırım iyi ol.

-Bilmem ki şimdi dedi Jackson. Bu halim ona keyif veriyordu. 

-Seni geberteceğim. Duydun mu ? Öteki gözünü de ben alacağım dedim  Sinirle ona baktım. 

-Bana böyle bakmanı özlemiştim Lee Ji Eun

ÇETEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin