B.27

228 24 7
                                    


Adamları orada bırakıp onu kolundan tuttum ve içeri soktuğumda Suga ve Kook peşimizden girdi. 

-Suga onları oradan kaldırt

-Görüştüm bile. Kaldıracaklar. Kook seninle konuşalım mı ? 

-Hyung ben sadece...oturuyorduk

-Sorun yok. Hallettik zaten Suga diye araya girdiğimde bana bakıp kafa salladı. 

-Kookie ben kazandım dimi ? dedi Ji Eun. Kaşlarımı çatıp Kook'a döndüm. 

-İkimizde kaybettik nuna dedi. Ji Eun bunu komik bulmuş olacak ki kahkaha attı.Bizimkilerin yanına ilerlediğimde hala Ji Eun'un kolunu tutuyordum. 

-Sen neredeydin ? çocukları yolladım seni aramaya dedi Seunghyun Ji Eun'a

-Ben ko-

-Jungkook ile içiyordunuz ve bir anda ortadan kayboldun dedi sinirle.

-Üzgünüm oppa dedi Ji Eun ve kafasını eğip geçip oturdu. Diğerleri de gelip onu gördüğünde derin bir nefes verdi. 

-Sen nerelerdeydin ? 

-İşim vardı hyung dedim sessizce ve bende masaya oturdum. 

-Yah ikiniz başıma bela mısınız ? Sürekli gözüm üzerinizde mi olacak ? 

-Sakin ol bebeğim dedi Bom, Seunghyun'u sakinleştirmek için. Göz devirdim. 

-Herife bak bir de göz deviriyor bana. Senin o gözünü-

-Dans edelim diye bağırdığında hepimiz Ji Eun'a döndük. İki elini de masaya vurmuş bize bakıyordu. Kızlar hevesle onaylayıp yerlerinden kalktığında hepsi piste doğru gitti. 

-Neden böyle giymesine bir şey demediniz ? 

-Ona yanımdan ayrılma demiştim hyung 

-O dinlemez Ri. Sen onun yanından ayrılmamalıydın

-Hyung şurada Jungkook ile konuşuyordu. Gözümün önünde. Bir şey olmaz diye düşündüm dediğinde piste baktım. Onu öpmüştüm. Evet onu öptüm. İsteyerek yapsam da bunun yanlış olduğunu bildiğim için çıkıp gittim. Hata yapmıştım. Bu yüzden bir süre uzak durmak istemiştim. O ise başını belaya sokmuştu. Hem o kıyafette neydi öyle ? Bir şey giymese - Düşünme bunları Ji. Sessizce orada erkek erkeğe otururken bir kaç kız masaya geldi. Asıl olay buydu işte.  Kızlardan bir kaçı çocukların yanına oturdu. Birini sevmek benlik değildi. Zaten kimseyi sevmiyordum ki. Sadece bir an öpmek istemiştim.

-Oppa bir içki içelim mi ? dediğinde dönüp kıza baktım. Ben zaten içkimi içiyordum. Ben sinirliysem Ji Eun'u buraya getiren herkes sinirlensin. Yanımda duran iki kıza döndüm. 

-Gel otur dedim birine. Kız gülerek yanıma oturdu. Diğer kıza döndüm. 

-Şuradaki adamı görüyor musun ? dediğimde Seunghyun'u işaret ediyordum. Kız kafa salladı. 

-İşte o çok zengin. Bence onu bir dene. Sana bu barı bile alır dediğimde kız gülümsedi ve Seunghyun'a ilerledi. Tek işi para olan kadınlar tehlikeliydi ama onlardan daha tehlikelisi vardı. Gülerek arkama yaslandığımda yanımdaki kız da gülümseyip elini omzuma attı. İstediği gibi takılabilirdi. Umurumda değildi. Bekliyordum,izliyordum. Kız Seunghyun'un yanına gittiğinde Seunghyun ciddileşti. Kız ona bir şey sordu. Az sonra olacakları bildiğim için dudaklarımı birbirine bastırdım. Şimdi Bo-siktir. Kız Seunghyun'un dudaklarını yapıştığında Seunghyun onu itti. Pisten bu olanları izleyen Bom'a baktım. Tanrım bu kadarını beklemiyordum. Ayağa kalktığımda yanımdaki kızda kalkıp koluma girdi. Bom gülümseyip bize doğru ilerledi. İşte şimdi bitti. Her şey bitti. Artık gülmek istemiyordum çünkü kızlara acımaya başlamıştım. 

-Sevgilim. Kızı tanıyor musun ? dedi Bom. Diğer kızlarda olanı anlamış Bom'un arkasına dizilmişti. 

-Tanımıyorum Bom-ah bir anda geldi ve-  dese de Bom susması için elini kaldırmıştı. Seunghyun  istediğinde çok acımasızdı. Kimse onu susturamazdı özellikle bu şekilde ama böyle bir olayda susması onun yararınaydı. Bunu bildiği için sustu. 

-Kimsin ? 

-Be-ben Hye L-

-Neden az önce o görüntüyü gördüm ? dedi kızın lafını keserek. Ji Eun'da gelmişti. CL bana döndüğünde omuz silktim. Bakışları yanımdaki kıza gitti. Ji Eun niye bakmıyor ? Yanımda bir kız var. Bana bakması gerekmez mi ? 

-Ben anlamadım dediğinde Bom tek elini masaya geçirdi. 

-Neden sevgilimi öptün ? diye bağırdığında kız bir adım geri çekildi. 

-Seunghyun istedin mi ? dedi ona dönüp. Seunghyun kafasını iki yana salladı. 

-Bana içki içmeyi teklif etti ve bende gitmesini söyledim oda bir anda öptü

-Öyle mi ? dedi kıza tekrar döndü. Ji Eun kızları itip masaya çıktı. 

-Seni rezil kız nasıl oppamı zorla öpüp benim unnimi sinirlendirirsin. Bu adamın sevgili var dedi bağırarak 

-Bilmiyordum

-Ne demek bilmiyorsun. İlla alnına mı yazalım ? Bu adam boş kalır mı ? 

-Ji Eun dedi Bom sinirle. Ji Eun ise elini ona doğru uzattı. 

-Unnie merak etme. Bu iş bende. Seni utanmaz kız dedi ve kızın saçına yapıştı. Herkes olaya şaşkınlıkla bakmaya başladığında keyifle kızın saçını çekerek kızı masaya çıkaran Ji Eun'a baktım. Bir dakika! Onu değil benim yanımdaki kızı dövmesi gerekirdi. Neden bana bakmamıştı bile ? 

Kızın arkadaşlarından biri Ji Eun'u aşağı çekmeye çalışırken Bom o kıza bir yumruk attı. Bütün kızlar bunun üzerine birbirine girerken yanımda,hala kolumda olan kız kaçmaya kalktı. Onu kolundan tutup Lisa'ya doğru ittiğimde Lisa güldü ve kızı sürükleyerek ortaya aldı. Zaten çok yapışkandı. Ben ise duvara yaslandım ve kavga eden kızları ve onları ayırmaya çalışan çocukları izledim. Öteki duvara yaslanmış Seunghyun ile göz göze geldiğimizde gülümsedim. O ise kaşlarını çattı. Ji Eun'u bu halde buraya getirmeyecekti. 

ÇETEWhere stories live. Discover now