B.50

214 18 36
                                    

EVET!! Şöyle bir şey yaptım. Bunu bir geçiş bölümü olarak görelim. Şimdiden 50 bölüm devirdik bile. Bu geçiş bölümünün sebebi ise çok yakında ekşınlı bölümlerimiz yaklaşıyor. Artık her şey açığa dökülecek slfjsgs dın dın dın .

Hayır gerçekten öyle. Bu bölümü kısa kısa bazı noktalardan bahsettim. Hepsi ayrı gün olan konuşmalardan böyle bir şey oldu işte. Şuan acayip boş yapıyorum. İyi okumalar :*



-Bilerek dedim hadi ama birbirinize baktığınız belli. Küçük zekanızla beni mi kandırıyorsunuz ? dedi Seunghyun. Ona baktım. Neden Ji Eun'a dün gece öyle dediğini sormuştum. İlişkimizi öğrenikleri günün üzerinden bir hafta geçmişti ve biz anca Seunghyun'la yalnız kalmıştık. 

-Hyung kimseyi kandırmadık sadece bir süre söylemek istemedik

-Sonuçta. Bak Jiyong bunlar önemli değil. Önemli olan Ji Eun'u severim. Gerçekten ama sizin aşkınız Kook ve Lisa'nınkinde bile imkansız

-Kook ve Lisa birbirini sevmiyor dediğimde salak mısın der gibi suratıma baktı. 

-Bom söyledi o iki velet birbirini seviyor

-Neden bizimki daha imkansız olsun ? Kook bildiğin psikopat. Eh Lisa da pek normal değil

-Çünkü Kook bilmeden psikopat ama sen bilinçli psikopatsın. Sen daha acımasızsın. Kook na yaptığının farkında olsa onları yapmaz ama sen ne yaptığının farkında olarak adamların gözlerini diktin, oydun, ağızlarını da diktin. 

-Yani. Bence Ji Eun bunları umursamıyor dedim koltukta rahatsız bir şekilde kıpırdandım. Etmiyordu ki. 

-Şimdilik etmiyor Jiyong. Neyse bunlar sonraki konular. Önemli olan Kang'dan haber aldık

------------

-Sakın ona bir şey söylemeyin . Bunu biz halledelim

-Kime bir şey söylemiyoruz ? diye depoya girdiğimde Jiyong, Seunghyun, Seungri, Dae, Taeyang. CL, Bom, Dara ve Minzy oturuyordu. Önce pizzaları soktum. 

-Tanrım Ri koş yardım etsene. Çok ağırlar dediğimde hepsi yüzüme şaşkın şaşkın bakmaktan alıkoydu. Ri koştu ve elimdeki kutuları aldı. Az sonra çocuklarda gelirdi çünkü akşam yemeği vakti gelmişti. 

-Sen neredeydin ve tüm bunlar da ne ? 

-Tüm bunlar pizza. Bugün çalıştım ve size bir şeyler almak istedim dedim nefes nefese kendimi Jiyong'un yanına atmıştım. 

-Nerede çalıştın ? 

-Minho'nun yanında. Tanrım gerçekten yorulmuşum. Ee konu neydi ? Kimden ne saklıyorsunuz ? 

-Önemli bir şey değil. Minzy hadi bardak getir kola içelim dediğinde içeri çocuklar ve kızlar girdi. Bunlar nereden geliyordu böyle hep beraber ? 

-Rose bardak getir kola içelim dedi Minzy büyükler kahkaha atarken. Maknae'nın maknaesı vardı. 

-----------------

-Oppa korkmuyor musun  ? dedim Mavis kucağımdaydı ve Seunghyun'un yanında oturuyordum. 

-Neyden ? 

-Yani Bom burada ve tehlikeli bir işiniz var. Kim bilir kaç kere yaralanmıştır ? 

-Çok. Tahmin bile edemezsin. Gerçekten Bom tehlikeli bir kadın ama aynı zamanda çok dikkatsiz dediğinde gülümsedim. 

-Bir gün.. hani bir şey olur diye korkmuyor musun ? 

-Korkuyorum. Hem de çok fazla korkuyorum. Gerçekten. Bu korkuyu hepiniz için yaşıyorum. Bom'a gelirsek. Korksam bile onu korumak için orada olacağım. Ona, size bir şey olmasına izin vermem. Hep yanı başınızdayım dediğinde gülümsedim ve kafamı omzuna yasladığımda Mavis kucağımdan atlayıp onun kucağına geçti. 

ÇETEWo Geschichten leben. Entdecke jetzt