B.115

133 15 36
                                    

Silahımı doğrultup bize doğru koşan adamın kafasına nişan aldım ve düşünmeden ateş ettim. Adam yere düştü. Bom'a baktığımda gülümsedi ve adamın üzerine basarak yürüdü. Silahını sağ tarafa nişan aldığında Dae ile göz göze geldi. Beyaz gömleğinde kan izleri vardı. Belli ki sağ tarafta bir kaç adam verdı. Peşinden Yoon ve Hoon geldi. 

-Bir an öldüreceksin sandım dediğinde Bom gülümsedi. Kapıya doğru gidip kapıyı çaldım. 

-Cidden mi ? dediğinde Bom'a bakıp omuz silktim. 

-Ben centilmen bir erkeğim

-Sen sadece psikopatsın bebeğim dedi silahını tekrar kaldırdı ve cam kapıya ateş etti. Cam parçalanarak yere düştüğünde ön kapıyı boş verip o tarafa ilerlediğinde peşinden girdim. 

-Herkes sakin olsun YG mekanda dediğinde gülerek yanında durdum. Bir kaç hizmetçi şaşkınlık ve korkuyla bize bakıyordu. 

-Eller yukarı dediğinde herkes Bom'u dinledi. Bir kaç adım attım. 

-Tek soru, tek cevap. Kang nerede ? Dediğimde hizmetçiler yukarıyı gösterdi. O sırada bana doğru koşan iki hizmetçiden birini ben vurarken birini Jin Woo vurdu. 

-Size bir de şans verelim. Evi terk etmek için 5 saniyeniz var. Yoksa öteki tarafta intikam almak için uzun bir süre beni beklersiniz dediğinde Bom'a baktım. Hizmetçiler koşarak evden çıktılar. Arka taraftan gelen ayak sesleriyle hepimiz silahlarını kaldırdı. 

-Biziz dedi Bae. Ona baktığımda Ri Bae'nin kolunu bir bez parçasıyla sarıyordu. Panikle ona yaklaştım. 

-Vuruldun mu ? 

-Evet sıkıntı yok. İyiyim. Burası temiz mi ? dediğinde kafa sallasam da bezi indirip koluna baktım. Bae eli ile bezi geri indirdi. 

-Sorun yok hyung. Gerçekten

-Dışarı çık bizi arabada bekle

-Hyung olmaz. Şu işi halledelim ve beraber gidelim

-Youngbae-

-Hyung lütfen. İyi olmasam söylerdim. Biliyorsun senden saklamam. Hadi gidelim 

-Ama- 

-Hyung tartışmanız çok hoş ama Ji Soo yok. Bu yüzden hızlansak mı ? dediğinde içeri yeni giren Suga ve Jennie'ye döndük.

-O nerede ? 

-Bilmiyorum. Dışarıda adamlarla boğuşuyordum. Bir anda yok oldu sanki dediğinde Jennie'de kafa salladı. Hızlı adımlarla üst kata ilerledim. Suga'ya bir odayı gösterdiğimde kafa salladı. Beni geçti ve odanın kapısını açtı. Bana bakıp temiz olduğunu işaret etti. Koridora geçtiğimde sesleri duyduk. 

-Sizi beklememek için söylüyorum. Buradayız dediğinde hepimiz olduğumuz yerde kaldık. Bu Kang'ın sesiydi. Silahımı bir elime aldım ve sesin geldiği yöne ilerledim. Bizim geldiğimizi biliyordu. Ya kameralar vardı ya da bizden biri yakalanmıştı. Kapıyı açıp büyük salona girdim. Kang tam karşımda oturuyordu. Hemen arkasında Tae vardı. Odaya göz gezdirdim. Minzy, Cl ve Dara yere diz çöktürülmüştü. Hepsinin arkasında bir adam vardı ve enselerine silah tutuyordu. Öteki tarafa baktığımda aynı durumda sadece ayakta duran Ji Soo'yu gördüm. Büyük ihtimalle Ji Soo'nun silahı olmadığı için onu büyük bir tehdit olarak görmemişlerdi. Büyük hata. 

-Bay Kang. Seni görmek güzel dedim salona girerken. Bana bakıp gülümsedi. Bizimkiler peşimden girmişti. İçeride bizden fazla adam vardı.

-Emin ol seni de Choi Seunghyun dediğinde gülümsedim. Kızlara baktım. Bom şimdi ekibi bu durumda görünce panik yapmıştır. Sıkıntı yoktu. Gizli bir silahımı vardı. Gizli silahımız yanımda durduğunda Kang biraz şaşırmıştı. Kendini toparlaması bir saniyesini almadı. 

ÇETEWhere stories live. Discover now