B.19

271 24 33
                                    


Uyuyamadığım için salona  indim. Ji Eun kanepede uyuyordu. Onu geçtim ve mutfağa ilerledim. Kendime bir bardak süt koydum ve sandalyelerden birine oturdum. 

-Şitt bana bulaşma dedim mavi gözlerini bana diken kediye bakıp. Acıktı mı acaba ? 

-Ne ? Dediğimde yanıma doğru geldi ve ayaklarıma dolandı. Ayağımı yukarı kaldırdığımda eşofmanımın paçalarına tutunmak için zıpladı. Sinirli bir şekilde suratına baktım. Masum bir şekilde yüzüme baktı. Aynı Ji  Eun'a benziyordu. Sinirlendiriyordu ama tatlıydı. 

-Aç mısın ? dediğimde bakışlarına devam etti. 

-İyi sana yiyecek bulalım dedim ve dolabı açtım. Bir süre bakındıktan sonra bir şeyler çıkarıp yere koydum. Ses çıkarmadan yemeği yemeye başladı. 

-Belli ki bir süre daha bizimlesin. Belki de sana mama almalıyız dediğimde miyavladı. Kafasını okşadığımda tekrar miyavladı. Gülümsedim. Hey ne oluyor Ji ? Sen kedi sevmezsin ki!

-Neyse ben yatıyorum. Gürültü çıkarma dedim ve odama doğru ilerledim. Telefonum çaldığında ekrana baktım. 

-Efendim Namjoon dedim gecenin köründe acil bir şey olmasa aramazdı. 

-Bana gelmeniz lazım. Tanımadığım adamlar buraya geldi hyung. Sorun çıkaracaklar

-Barda mısın ? 

-Evet hyung acele edin. Bizimkiler yurt dışında tekim dediğinde telefonu kapatıp kızların odasına gittim. Kapıyı çaldığımda  Jisoo kapıyı açtı. 

-Efendim oppa

-Hazırlanın gidiyoruz dediğimde kafa salladı ve kapıyı kapattı. Odama gidip üzerimi değiştirip salona inerken silahımı belime koyuyordum. Kızlar da aşağı indi. 

-Sorun ne ? dediğinde beşimiz de uykusundan uyanan Ji Eun'a döndük. Şaşkın gözlerle bize bakıyordu. 

-Sorun yok uyu dediğimde tabi ki beni dinlemeyip ayağa kalktı. 

-Nereye gidiyorsunuz bu halde ? Kızlar dedi baştan aşağı siyah giyinen kızlara bakıp

-Tanrım Lisa şu bıçakları bilemeyi kes dediğinde bakışlarım Lisa'ya geçti. Sadece omuz silkti. 

-Bir işimiz var Ji Eun. Sen uyu. Geliriz  dedim ve kapıya ilerledim. 

-Ne zaman ? Dediğinde bıkkınlıkla ona döndüm. Fazla soru soruyordu. Tahammül edemeyeceğim kadar. Nefret ettiğim kız tipi. Neden kendimi sürekli onda sevmediğim şeyleri söylerken buluyorum ? Kulağa kendimi ikna etmeye çalışıyormuşum gibi gelir. 

-Bir daha demeyeceğim Ji Eun. Seni ilgilendirmez. Uyu dedim ve depodan çıkıp arabaya gittiğimde Jennie arabama bindi. Diğer kızlar arkadaki arabaya geçti. 

-Oppa Jin Woo'nun gruba attığı videoyu gördüm. Bugün çok eğlenmişsiniz  dediğinde kaşlarımı çattım. Ne videosu ? Grubu CL'in attığı beş bin tane fotoğraftan sonra takip etmeyi bırakmıştım. Tatilde oldukları için hava atıyorlardı sadece. 

-Görmedin mi ? Ji Eun unnie ile dediğinde gaza bastım. Elimi uzattığında videoyu açarak bana uzattı. Ji Eun ve ben boş arazide kavga ediyorduk. Ses yoktu ama kavga edip birbirimize bağırdığımız belliydi. Az ilerleyen vakitte beraber bisiklete bindiğimiz zamandı. Beline tutunduğum zaman. Telefonu Jennie'nin kucağına bıraktım. 

-Sadece öğreniyordu diye geveledim. Jennie güldüğünde kaşlarımı çatıp ona baktım. Susup kafasını çevirdi. 

-Ne ? Neye güldün öyle Jen ? 

ÇETEWhere stories live. Discover now