Nikita.

587 40 3
                                    

//Jo je to dlouho, já vím a fakt se omlouvám. Ale maturita..:D Nic méně tady jsem pro vás připravila novou část, která se Vám snad bude líbit stejně, jako mě. Celá část je provázána analogií na moje jméno, tak se prosím nezlobte:D Ráda si přečtu Vaše názory ♥ N. ♥


Když jsem ráno vařila Charliemu čaj, uslyšela jsem křik. Ale na hlasitý, jakoby uvnitř mě. Nevím, jak, ale věděla jsem, že se něco děje s Charliem. Otočila jsem se na místě a okamžitě jsem byla před naší ložnicí. Křik zesiloval, ale mě jen nepříjemně hučelo v uších. Ševelisimo. A dveře byly zamčené. Sáhla jsem si do zadní kapsi, ale hůlku jsem musela nechat ležet dole. Věděla jsem, že se musím dostat dovnitř co nejdříve. Nezbývalo tedy nic, než dveře vyrazit manuálně. V tu chvíli mě ani nenapadlo, že nemám ani při nejmenším dost síly na to, abych dveře sama vyrazila. Uhodila jsem do nich otevřenou dlaní a zarazilo mě, co se stalo. Uprotřed dlaně jakoby mi zasvítilo světýlko. A dveře povolily. Bez jakékoliv snahy. Rozrazila jsem je a zarazilo mě, co vidím. Charlie opravdu plakal. A před postýlkou stál Christian a Scorpio. Oba se na mě překvapeně podívali.

"Lily.."

"A dost! Vypadněte od mého dítěte. OBA. DVA. OKAMŽITĚ." Procedila jsem mezi zuby.

"Lily.." zkusil to znovu Scorpio. Rozpřáhla jsem ruce, abych oběma ukázala, na kterou stranu mají ustoupit, aby mi nebránili dostat se k mému dítěti. Jenže co se stalo mě překvapilo. Sotva jsem ruce rozpřáhla, Scorpio i Christian se rozletěli, každý na opačnou stranu, narazili do stěny a svezli se dolů. Chvíli jsem zkoumala, co jsem provedla, pak jsem se ale rozběhla k Charliemu. Sotva jsem ho vzala do náručí, utišil se.

"Maminka už je u Tebe.." Šeptala jsem k němu. Pak jsem se otočila, když se Christian i Scorpio pomalu začalai zvedat ze země. Jednu ruku jsem si dala v bok. "Divím se, že po takové ráně do hlavy máte vůbec kuráž se postavit." Syčela jsem, protože jsem nechtěla Charlieho ještě víc rozrušit. "A teď mluvte, co jste chtěli provést mému chlapečkovi?!"

"Lily, vždyť je to i můj syn. Proč bych mu měl proboha něco provádět?" Scorpio si setřel krev ze spánku.

"Takže ses prostě rozhodl, že raději necháš mého syna plakat? Že se prostě radeji pohádáš a že tě absolutně nezajímá, jestli můj chlapeček pláče, nebo ne?"

"K sakru Lily, je to i moje dítě."

"Raději mlč. Nechtěl me utvrdit v mých úvahách o tom, jakej jsi kretén." Pak jsem se obrátila na Christiana. "A co ty? Co jsi chtěl udělat mému synovi?"

"Nic Lily.."

"Nelži mi do očí!"

"Lily.." Zvedl ruce v obranném gestu a pak vytáhl z kapsy saka plyšového králíčka. Oprášil si fajnové sako od omítky, která se na něj při nárazu vysypala a pokračoval. "Chtěl jsem mu jen dát tohle. Jenže to nešlo. Jakoby se okolo něj rozprostíralo nějaké ochranné kouzlo.."

"Já jsem ale nic takového neprováděla.." Střelila jsem pohledem po Scorpiovi a ten jen zavrtěl hlavou.

"Pak přišel on." Kývl Christian hlavou ke Scorpiovi. "Začali jsme se dohadovat a Charlie začal plakat. Chtěl ho utišit, ale.."

"Zavři hubu, frantíku." Vštěkl Scorpio a promnul si temeno hlavy. Cukla jsem rukou směrem k němu a sklopil tiše hlavu.

"Pokračuj Christiane." Vybídla jsem ho, zatím co on si promnul zápěstí.

"Chtěl jej utišit, ale to kouzlo fungovala i na něj, nemohl se jej dotknout, ani se k němu přiblížit. A pak jsi rozrazila dveře ty, málem jsi nás přizabila a bez nejmenších problémů si vzala své dítě."

Forbidden love - Zakázaná láskaKde žijí příběhy. Začni objevovat