I'll always choose you.

428 43 7
                                    


//Po moc dlouhé době se vám zase vracím s jednou srdceryvnou kapitolkou. Alespoň pro mě tedy je to sdcovečka. Už jsem to chtěla napsat hrozně dlouho, ale moje nervy povolily až teď, tak jsem všechny svoje pocity vložila do téhle kapitoly♥ Snad se Vám bude líbit. Moc ráda si přečtu, co si o ní myslíte. N.♥

Probudily mně hlasy. Pátrala jsem rukou vedle sebe na manželském lůžku, ale nahmatala jsem pouze prázdné místo. Scorpius byl pryč. Otevřela jsem oči a podívala se na Charlieho. Sladce spal. Tiše jsem spustila nohy z postele a vyšla na chodbu. To, co jsem uviděla mě rychle probralo. Christian držel Scorpia, kterému z koutku úst vytékal pramínek krve pod krkem a Scorpio mu naopak právě uštědřil takovou ránu, že se Christianovi spustila krev z nosu.

"Dost, notak nechte toho!" Rozběhla jsem se k nim, ale jakoby mě nevnímali. Nemohla jsem ani zvýšit hlas, abych nevzbudila Charlieho. Když se Scorpio snažil dostat z Christianova sevření a ten jej pochopitelně nechtěl pustit, jeden z nich, opravdu nevím, kdo to byl, mě trefil loktem do obličeje. Zapotácela jsem se a opřela jsem se o stěnu. Kolena mi podjely a já si lehce roztřesenou ruku přitiskla na obličej. Když jsem ji opět oddálila, na bledé dlani vyvstávala krvavé šmouha. V ten moment jsem si uvědomila, že je ticho. Zvedla jsem hlavu a oba kluci strnule stáli a dívali se na mě. Oba se tvářili, jako kdyby se mě báli dotknout. V ústech jsem ucítila měděný pach krve. Pomalu jsem se zvedla a ignorovala nabízené ruce.

"Netvařte se, jako bych byla z mramoru. Je to jen rozražený ret. Doufám, že teď už toho necháte. Tolik se snažíte ublížit jeden druhému a přitom ubližujete jen mně. Já chápu, že jeden druhého nemůžete snést. A taky vím, že je to moje vina. Při tom všem, co se dělo jsem nepřemýšlela nad tím, že byste se ještě někdy mohli potkat.. Mám vás ráda oba, i když každého jinak. Oba dva pro mě znamenáte mnoho, ale copak si mezi vámi musím pořád vybírat? Přitom jste si tak podobní.. Když jsem tě poznala Scorpio, byl jsi jen malý kluk, který se vší silou snaží dokázat, že není jako jeho otec, byl jsi v tomhle ohledu tolik cílevědomý.. A ty Christiane? Když jsem poznala Tebe, snažil jsi se vystoupit ze stínu tvojí matky a koneckonců i tvojí tety, snažil jsi se být stejně dobrý, ne-li lepší, jen jsi nikdy nedovedl pochopit, že podmínky úspěchu nikdy nebudou rovnocenné. Byl jsi tolik ambiciózní.." Pomalu jsem se postavila mezi oba kluky. Před Scorpia, kterému jsem položila ruku ochranitelsky kolem pasu, čelem ke Christianovi. "Pravdou ale zůstává Christiane.. že jsem si vybrala. A s tím ty už nic neuděláš.. Mám muže, mám dítě, mám rodinu a jsem šťastná." Christian se usmál s takovou arogancí, kterou jsem u něj nikdy neviděla. Pak vzal jemně do dlaně moji ruku, zvedl ji ke svým ústům a něžně ji políbil, jak to dělával dřív.

"Víš, na chérie, u nás ve Francii, bývá k muži takový doplněk.. Říkáme mu prsten." Dodal se smíchem a ruku, kterou jsem mu v ten moment chtěla vyškubnout mi téměř bez zájmu pustil. Scorpio sebou cukl, ale zdržela ho moje ruka. Bez jediného slova jsem se k němu obrátila čelem a vzala ho za ruce.

"Běž za Charliem, za chvíli se probudí a nebude chtít být sám. Já se pokusím zatím vyřešit, co jsem před lety pokazila." Nepatrně jsem kývla skloněnou hlavou. Scorpio mi nepatrně pozvedl bradu a pak odešel.. Pak jsem se s chladným výrazem obrátila na Christiana a vydala se po schodech dolů.

"Christiane.. ke stolu." Dodala jsem. Po cestě jsem z koše na prádlo vzala černé legíny, které jsem si oblékla, abych nestála před Christianem jen ve spodním prádle a Scorpiově tričku ve kterém spávám. Dlaní jsem si prohrábla vlasy a posadila se ke stolu. "Posaď se u nás." Vybídla jsem Christiana stojícího u schodů. Když si sedl naproti mě, zjistila jsem, že sotva můžu snést jeho pohled. Propaloval se mi až hluboko do srdce a na malý okamžik přede mnou vyvstaly všechny ty společné chvíle.. Pak jsem potřásla hlavou, abych je zaplašila. "Ovocný, nebo zelený čaj?" Zeptala jsem se, když jsem chystala vodu do konvice."

Forbidden love - Zakázaná láskaKde žijí příběhy. Začni objevovat