Will you marry me?

599 48 2
                                    


//Tak jo, je tady další kapitolka:3 Doufám, že se Vám bude líbit♥ N.


Bylo pozdě večer, když jsem ležela vyčerpaná vedle Scorpia v posteli. Blonďaté vlasy jsem měla rozprostřené na polštáři a na sobě jedno ze Scorpiových zašlých triček se Sudičkama. On byl opřený o loket nade mnou, blond vlasy mu padaly do očí a prsty mi opatrně zastrkoval neposedné pramínky vlasů za ucho. Zasněně se usmíval a hleděl mi do očí, jako by mě viděl poprvé. Prsty jsem něžně přejížděla po jeho odhalené hrudi. Cítila jsem, jak se mu napínají a zase uvolňují svaly, jak se mu hrudník zvedá při pravidelném dýchání, jak mu srdce bije o trochu rychleji, než by mělo.

"Musím tě ostříhat.." Dodala jsem a prsty mu zabloudila do vlasů. Otřásl se a naskočila mu husí kůže. Věděla jsem, proč. Byla to delší doba, co jsme spolu nespali, ale já jsem byla tak unavená.. Vyčerpaná z těch všech dnů beze spánku, z toho všeho pláče, z té relativně zbytečné práce. Chtěla jsem mu s těmi vlasy naznačit, že je to můj způsob, jak vyjádřit to, jak mi chybí a jak mě mrzí, že jsem na něj vyloženě delší dobu kašlala a jak jsem mu vděčná, že mě za to neposlal do háje a že stál pořád při mně a že se pro mě snažil udělat vše.

"Mm-mm." Dodal souhlasně a něžně vzal do dlaně moji ruku a prstem něžně přejížděl po jejich vráskách a nakonec mi vtiskl malou pusu. Opravdu se choval, jako kdybych byla z porcelánu a mohla se rozbít. Nemohla jsem si pomoct, ale netáhla jsem se k němu a vtiskla jsem mu malinkou pusu do jamky ke klíční kosti. To bylo naše místo. Jeho místo. Cítila jsem, jak se mu jeho ruka roztřásla na mé lopatce.

"Proč mi tohle děláš?" Vydechl mi roztřeseně do vlasů a pokusil se uklidnit dech.

"Protože tě M.I.L.U.J.U." dodala jsem a s každým písmenkem, které jsem hláskovala jsem se rty posouvala výš po jeho krku, až jsem se zastavila skoro u jeho rtů a pousmála se. Přitáhl si mě nad sebe.

"Lily.." Napomenul mě, ale to už jsem si nohy omotala okolo jeho pasu. V ten moment, kdy jsem jeho prsty ucítila na bedrech, jakoby se mi do žil vlila nová krev do žil a příval adrenalinu zapříčinil, že jsem ho začala líbat. Dech i tep se mi zrychlily a po delší době jsem nechtěla nic než ho líbat. No dobře, možná že i víc než to. A nebylo to z pocitu viny, nebo proto, že bych mu to snad dlužila. Protože jsem ho chtěla, chtěla jsem nás.

"Lily.." Zarazil mě a odtrhl svá ústa od mých. Jako by mi tím z ničeho nic vyrazil dech a já tak přišla o k životu potřebný kyslík. "Nemusíš to dělat protože si myslíš, že mi něco dlužíš, nedlužíš mi nic, já to chápu, víš přece, že tady budu vždycky pro Te-" Utnula jsem jeho řeč polibkem. Jako bychom se vrátili v čase. Později a těžko říct, jestli uplnyula hodina, nebo pár minut jsem zase ležela s vlasy rozprostřenými na polštáři, Scorpiovi se nepravidelně zvedala hruď a oba jsme se usmívali.

"Zlato, vážně mě to uplynulý období hrozně mrzí. Mrzí mě, že jsem na Tebe neměla ča-"

"Lily.." Umlčel mě prstem na rtech. Pousmála jsem se. Zase mi věnoval ten pohled. Jako kdybych byla poklad. Pak se znova natáhl po mojí ruce a jedním rychlým pohybem mi stáhl z prsteníčku levé ruky prstýnek. Zmateně jsem se na něj podívala, ale to už si v rukou pohrával s krabičkou. Myslela jsem, že pro mě má třeba nějaký další šperk, aby mi udělal radost a vzal mi prstýnek, aby mi na ruce lépe vynikl, třeba náramek. Pak se na mě ale zase zadíval tím pohledem a krabičku otevřel. Záře mě na chvilinku téměř oslepila. V pokoji byla sice tma, ale kamínky prstýnku zářily až příliš jasně. Lily Lenko Potterová, prokážeš mi tu nesmírnou čest a vezme-"

Forbidden love - Zakázaná láskaKde žijí příběhy. Začni objevovat