. We all know that spell. - Všichni tohle kouzlo známe.

1.6K 137 3
                                    

Večer, kdy jsme znovu všuchni seděli před krbem, nám se Scorpiem stačil jediný pohled a věděli jsme, že musíme na vzduch. Vydali jsme se opět naší oblíbenou pešinkou ve sněhu až směrem k altánu. Scorpio mě přiskl na sloupek dřevěného altánku a začal mě líbat, když v tom se rozletěly dvěře od Doupěte a já už z dálky poznávala toho, kdo se k nám blíží. Byl to James a v ruce pevně svíral svou hůlku. Za ním vyběhli z domu rodiča Scorpia - Draco a Astoria, za nimi moji rodiče a Albus, který se klasicky držel máminy sukně. James mávl hůlkou, čímž, mě odhodil několik metrů od Scorpia. Někdy jsem až litovala, že je tak dobrý čaroděj. Bolestivě jsem se zvedla ze země a vydala se zpět jejich směrem.

"Je to moje sestra!" křičel James rozčileně na Scorpia, kterého srazil na zem nějakou kletbou a mířil na něj hůlkou. 

"Pak ti to usnadním." Řekl Scorpio a odhodil svoji hůlku, někam daleko, kam na ni nedosáhl. Ne! Pomyslela jsem si.  "Jamesi, vážně..nedokázal bych jí ublížit.."

"Jamesi." Luskl otec prsty a Jamesovi vylétla hůlka z rukou. Vydal se poraženě směrem k otci.

"Pottere!" křikl Scorpiův otec a namířil na otce svoji hůlku. "Můj syn!" Já se mezitím dostala až ke Scorpiovi. 

"Jsi v pořádku?" Šeptala jsem. Přikývl. 

"Lily, ta krváčíš, není ti nic?!" Jeho hlas dostával hysterický podton. 

"Jsem v pořádku." Pomáhala jsem mu na nohy a nakonec jsem mu vrátila hůlku. 

"Malfoyi!" Zamířil otec na Scorpiova otce taktéž hůlkou. Zapomněla jsem na to, jak to mezi sebou měli. Scorpiova matka Astoria zatím plakala mámě v náručí. A Albus se schovával za mamkou.  Stačil nám se Scorpiem jediný pohled a věděli jsme co musímě udělat. Po tváři mi tekly slzy. Chytla jsem ho za ruku. Nenechají toho, nenechá toho můj táta, neenchá toho Scorpiův táta,nenechá toho James a Astoria nikdy neusuší uplakané oči- Byl jediný způsob jak to vyřešit a to zbavit je všechny starostí, které jim my dva přiděláváme. Zbavit je nás.

"Miluju tě."

"Miluju tě." 

V momentě, kdy jsme dořekli tato dvě slova jsme na sebe namířili hůlky. Scorpio mi hůlku jen lehce opíral o krk a mě se s hůlkou u jeho krku třásla ruka.

"Nechte toho!" Vykřikla jsem hystericky a najednou se na nás všichni otočili. 

Scorpiův otec Draco a můj táta ztuhli na místě, Astoria odvrátila pohled a mamka si přikryla rukou ústa.

"Lily!" vykřikl taťka a hlas mu přeskakoval. Ve stejném okamžiku vykřikl i Scorpiův otec: "Scorpio!" Oba zůstali stát na místě a čekali co uděláme. Tu kletbu jsme oba znali, učilo se o ní ve školních učebnicích, vyprávěli nám o ní naši otcové. Šlo jen o to sebrat odvahu a zabít lásku svého života.

Forbidden love - Zakázaná láskaKde žijí příběhy. Začni objevovat