Last night. - Poslední noc.

1.1K 98 6
                                    

Druhého dne jsem se probudila brzy, Scorpio ještě spal. Na chvíli jsem zmizela do koupelny. Oblékla jsem si na sebe jen Scorpiovu košili, rozčesala si vlasy, nanesla krapet parfému a vrátila se do pokoje. Scorpio už seděl na posteli. Zřejmě ho vzbudil můj odchod. 

"Lásko, proč jsi vzhůru tak brzy?" Zeptal se a protřel si oči.

"Je to můj poslední den na Malfoy Manor, chci si jej užít." Usmála jsem se a začala si rozepínat knoflíčky od jeho košile.

"Lily, co to děláš.." zavrtěl hlavou. Pokračovala jsem dál. "Lil..děláš mi to schválně, nech toho, obleč si tu košili.." zavrtěl hlavou a smutně sklopil pohled.

"Chci ti ukázat, že mi tím neubližuješ, je to jen důkaz naší lásky." přešla jsem k němu a políbila ho. Objal mě kolem pasu a přitáhl si mě k sobě.

"Lily neměl bych.."

"Pššt." Políbila jsem ho a košili jsem odhodila na podlahu. A tentokrát to bylo ještě lepší než předtím. Nikdo neplakal a oba jsme si to užili. Konečně bylo vše, tak jak má být. Ještě ten večer jsme se měli sejít s rodiči Scorpia a rozloučit se. Scorpio se odpoledne připravoval s otcem a já s Astorií. Přinesla mi nádherné dlouhé nabírané černé šaty se spoustou stříbrných ozdob. Vyčesala mi vlasy do drdolu a připla mi nádherný náhrdelník. Nakonec mi půjčila boty s vysokými jehlovými podpatky.

"Tenhle model jsem na sobě měla, když mě Draco žádal o ruku." zasnila se a pousmála se. Chvíli jsem přemýšlela, jestli tím chce něco naznačit, ale vzdala jsem to, protože z jejího obličeje se nedalo nic vyčíst. Když jsme sešli dolů, oba pánové již seděli dole na sedačce u piana. Z Gramofonu hrála hudba, před námi byl krásně nazdobený stůl a všude spousta alkoholu. Draco vyzval k tanci Astoii a Scorpio mě. Bylo to jako nádherný taneční sál s dvěma páry. Astore měla také nádherné šaty a Scorpio i Draco na míru šité obleky. Scorpio mě uchopil do pevného tanenčího držení a tancovali jsme krásý valčík. Když se Astorie se šli Astoria s Dracem posadit ke skleničce vína a whiskey chytl mě Scorpio něžně za levou ruku.

"Lily?" Zeptal se mě opatrně. Tajil se mi dech. V ten moment z kapsy vytáhl nádherný zdobený stříbrný prtýnek. Navlékl mi jej na prsteníček levé ruky, než jsem stihla cokoliv říct. "Není to zásnubní. Tedy zatím. Jen jsem si myslel, že by se ti mohl líbit. Aby sis vždy, když se na něj podíváš vzpomněla, že jsi moje. Jenom moje. Napořád. Miluju Tě." Zadívala jsem se na prstýnek a pak na něj. Ruka se mi roztřásla a já věděla, že nemám daleko k pláči. Spadla jsem do jeho náručí a on mě pevně stisknul Zachytila jsem pohled Draca i Astorie. K mému překvapení se oba usmívali. Dohodli jsme se, že je to potřeba zapít. Pozdvihla jsem svoji sklenku vína, stejně jako Astorie a oba pánové skleničky s whiskey.

"Tak tedy.." začal pan Malfoy, odkašlal si a odmlčel se.

"Na nás?" Zeptal se Scorpio.

"Na vás děti. A abychom přivítali slečnu Potterovou do rodiny." Usmála se a přiťukla si s manželem. 

"Smím být tak troufalý a poprosit mladou dámu o tanec?" Ozval se mi za zády hlas pana Malfoye. Odložila jsem skleničku, Scorpo pustil moji ruku a já přijala rámně Draca Malfoye. Bylo to jako přijmout tanec s ďáblem. Přišli jsme až doprostřed "parketu" a spustili walz.

"No slečno Potterová, tedy budoucí Malfoyová, pokud si samozřejmě nehodláte nechat své přijmení.." začal konverzaci a mě zatrnulo. Všichni to brali tak vážně, tedy ne že bych nechtěla být se Scorpiem až do konce života, ale jsem na vdávání mladá. "Gratuluji vám." dodal prostě a já se usmála. Scorpio mezitím tancoval s Astorií. "Zdá se, že jste našemu ponurému a chladnému domu a našim srdcím a duším vdechla více lásky a porozumnění, než jsme očekával. Smekám tedy před vámi, jste zřejmě první, kdo přinutil Malfoyovi muže miovat. Nevím jakým kouzlem jste nás okouzlila, ale jsem vám za to vlastně velmi vděčný. Bez vás bych zřejmě nikdy nepochopil, jaký poklad mám ve své ženě. S můj syn ve vás. Poslouchejte mne tedy dobře, protože se může stát, že to víckrát nezopakuji, ale váš otec na vás můýe být hrdý. Nezáleží jestli si časem vezmete přijmení Malfoyová, zda máte zrzavé vlasy, či ne, vždy budete v srdci Potterová. A já jsem vlastně rád, že můj syn si našel právě takovou partnerku. Obdivuji vás, jak jsem vždy skrytě obdivoval Všeho otce. Takže mi prosím vás nemějte za zlé sem tam nějakou tu uštěpačnou poznámku. Děkuji vám za tanec." Dořekl v momentě, kdy hudba skončila. Usmála jsem se. 

"Bylo mi potěšením." lehce jsem se uklonila a odešla si sednout. Bylo to jako sen, já budu vycházet dokonce i s Dracem Malfoyem. Jen tatínek se má doma poněkud na co těšit. Po tváři se mi rozlil spokojený úsměv a ještě tisíckrát po tom jsem si jeho slova promítala v hlavě a věděla jsem, že na ně nikdy nezapomenu. Pak se ke mě vrátil Scorpio a lehce mě políbil a tvář. 

"Ten prsten, byl mojí matky. Dala mi ho v den mých patnáctých narozenin. Byl to první šperk, který dostala od otce. Řekla mi, že ho mám dát až své pravé lásce. Myslím, že by se mnou dnes souhlasila." Zašeptal mi do ucha a políbil mě do vlasů. A tak proběhla moje poslední prázdninová noc na Malfoy Manor.

Forbidden love - Zakázaná láskaKde žijí příběhy. Začni objevovat