Unfaithfulness. - Nevěra.

1.1K 94 2
                                    

Příštího dne se pan Malfoy na Malfoy Manor neukázal. Zřejmě sotva co včera opustil pracovnu někam odjel. Astorie seděla tiše ve své ložnici, nejedla, ani se s námi nebavila. Viděla jsem, jakou to Scorpiovi dělá starost, ale ze všech sil se snažil nedávat to na jevo. Všechno se změnilo  až v noci, kdy jsme se Scorpiem klidně spali. Probudily mě nějaké zvláštní zvuky.

"Scorpio.." pohladila jsem ho po tváři, ale on dál tiše spal. "Lásko, vstávej.." Trhl sebou a probudil se. Posadil se na posteli a potřel si oči. Byl roztomilý, takhle rozespalý, vlasy rozcuchané. 

"Lásko co se děje?" vyhrkl a objal mě kolem pasu. Přitáhla jsem si přikrývku těsněji k tělu.

"Mě nic zlato, já jsem v pořádku, jen poslouchej." přiložila jsem mu prstík na ústa, abych naznačila, že má být zticha. Vtiskl mi malou pusu na ukazováček a zaposlouchal se. Tvář se mu pomalu měnila z rozespalé nevědomosti až do smrtelného strachu.

"To je táta.." zašeptal a zůstal nehybně a mlčky sedět s rukou okolo mého pasu. Zapomínal  dýchat.

"To je..cože?" Zeptala jsem se zmateně.

"Pojď" vytáhl mě za ruku z postele ke dveřím, které potichu otevřel. Neměl na sobě tričkoa  jeho svaly vypadaly v tlumeném světle, které vycházelo skulinkou mezi závěsy nesmírně sexy, ale nad tím jsem teď nesměla přemýšlet. Já jsem na sobě měla jen černou noční košili a rudé vlasy do pasu rozpuštěné. Oba jsme stáli bosí na podlaze. Na Malfoy Manor se zase něco dělo, tady snad nemůže být jedna klidná noc. Pootevřenými dveřmi jsme viděli pana Malfoye, jak prochází chodbou, motá se a ztrácí pevnou půdu pod nohama. Košili měl polorozeplou a kravatu povolenou. Takhle to nosíval i Scorpio. Vlasy měl rozcuchané a pod očima kruhy, výraz zničený. Byl snad.. opilý? Než jsem stihla dokončit myšlenku zatáhl mě Scorpio za ruku ven ze dveří.

"Scorpio, co se děje, já to nechá.."

"Buď zticha Lils.." zašeptal docela příkře a já zavřela pusu. Přitiskli jsme se na stěnu, aby jsme nešli moc vidět. Scorpio mi pevně svíral ruku, až to bolelo, ale mlčela jsem. Věděla jsem, že to nedělá schválně. "Co jde dělat táta do máminy ložnice?" zašeptal. 

"Copak tvoji spí odděleně?" zeptala jsem se překvapeně.

"Otec nespí s matkou už několik let." Zašeptal příkře. Mlčela jsem a sledovala co se bude dít dál. Draco otevřel dveře do pokoje Astorie a vešel dovnitř. Astorie seděla v houpacím křesle uprostřed pokoje a mlčela. Draco k ní přišel a padl na kolena. Po tváři se mu roztekly slzy. Astorie se obrátila tváří k němu a my mohli vidět její slzami zmáčenou tvář. Oba chíli mlčeli.

"Astorie..odpusť mi prosím tě.." Astorie mlčela. "Já já.." Bylo to poprvé, co Draco Malfoy nevěděl co říct. "Spal jsem s Pansy." Zahleděl se Astorii do očí. Stále mlčela. "Lásko řekni něco. Proč pláčeš?"  Astorie se odmlčela a trhaně se nadechla.

"Protože tě miluju.."  Zapomněla jsem dýchat. 

"Počkám v pokoji.." zašeptala jsem a Scorpio mi stiskl ruku.

"Prosím Lily zůstaň se mnou." zoufale zašeptal a modré oči se mu zalévaly slzami. Zhroutil se m do náručí a já ho povně tiskla k sobě. Věděla jsem, že musím být tentokrát tou silnou já. 

"Ty mě..cože?" Zeptal se Draco překvapeně. Astorie přikývla. "Ale jak..? Jak můžeš, po tom všem, co jsem ti provedl? Po tom co víš jaký jsem.." zničeně sklopil hlavu do Astoriina klína. 

"Navždy." Dodala Astorie šeptem. Draco vzhlédl.

"Miluji tě." zašeptal. Astorii stekla po tváři jedna osamělá slza. Byla jsem si jistá že je to úplně poporvé co tohle Astorie slyšela. A já jsem si byla téměř jistá že se to zřejmě nebude opakovat často. Draco se malátně zvedl na nohy, zapotácel se a málem spadl zpět na kolena. Naštěstí spadl do milujícího náručí Astorie, která mu pevně svírala ruku. Draco ji roztřesenými prsty pohladil po tváři a pak ji políbil. My se Scorpiem jsme stáli jako opaření. Astorie začala svlékat Dracovi sako.. Natáhla jsem se a zavřela dveře od pokoje. Poumála jsem se na Scorpia.

"Nemusíme vidět vše." Vzala jsem jej za ruku a odvedla do pokoje, políbila jsem ho. "Spi sladce lásko. Od teď bude všechno dobrý." Políbila jsem ho na tvář a objala jeho třesoucí se tělo.

Forbidden love - Zakázaná láskaKde žijí příběhy. Začni objevovat