The ring.

575 48 6
                                    


//Po téměř měsíci, kdy byly závěrečné zkoušky horší než NKÚ z lektvarů vám přináším novou kapitolku, omlouvám se a doufám, že se vám bude líbit:3 Každá hvězdička potěší, ale váš komentář si přečtu radši:3


Bylo už tři čtvrtě na jedenáct a já přecházela sem a tam po nástupišti 9 a 3/4.Bylo tady skoro tolik lidí, jako na začátku, či konci roku. Bylo jen málo lidí, kteří by si nechali ujít příležitost přijet na prázdniny domů. I když například na Vánoce bylo v Bradavicích krásně. Zasněžené svahy, zamrzlé jezero s obrovskou olihní, holá vrba mlátička, dvanáct velkých Vánočních, zlatě zdobených stromů, květinové girlandy.. Celé nástupiště halila mlha a z mých myšlenek mě vytrhlo až to, že jsem někomu šlápla na nahu. Zvedla jsem hlavu a pousmála jsem se.

"Promiň tatínku." Dodala jsem a smutně se přitiskla otci k boku, který kolem mě ledabyle ovinul paži a letmo mě políbil do vlasů. Zdálo se, že má dost práce přesvědčit Albuse, aby se odtrhl od máminy sukně, což se za celé prázdniny téměř nepovedlo. Jo, já jsem věděla, proč jsem mu to hraný frajerství nežrala. Albus byl prostě maminčin mazánek. Povzdechla jsem si aodlepila se od taťky, který si toho ani nevšiml. Marně jsem se rozhlížela po nástupišti, když mi někdo položil ruku na rameno.. Otočila jsem se a spatřila strejdu George, který se usmíval.

"Ty něco chceš, že jo Lilečku?" Zeptal se.

"Jak to.."

"Máš stejný phled jako Ginny. A tenhle pohled mívala většinou jen když to souviselo s Harrym, takže co je s naším malým blonďatým kamarádíčkem?" Žasla jsem nad výbornou dedukcí strejdy George. Úplný Sherlock Holmes. Rozhlédla jsem se, ale přčs funění a pískání lokomotivy stejně nebylo slyšet na víc, než pár centimetrů.

"Není tady." Pokrčila jsem bezradně rameny. "A nevím co se stalo. Trochu jsme se pohádali, to víš, když se u nás zastavila naše milovaná tetička s cílem zničit všechno ve fracouzským stylu, jenže pak se to zdálo v pořádku.. Vím, že když odcházel, tak mi lhal.. říkal, že slíbil Astorii, že se musí zastavit doma, ale to určitě není pravda.. určitě ne úplně. Slíbil, že tady bude včas, ale mám strach, už je pozdě.." Dodala jsem zklesle.

"A rozhlídla ses pořádně? Víš.. Draco Malfoy zrovna není ten typ, který by se hrnul do přátelského objímání zrovna s naší rodinou, prostě se uvidíte až ve vlaku, nemylíš?" Čekala jsem tu otázku a neměla jsem mu to za zlé, ale už mi docházel čas a nervy.

"Prošla jsem to tady třikrát. Viděla jsem dokonce i Penny , ale Scorpio.. nikde."

"Takže potřebuješ, aby tě někdo vzal na otočku na Malfoy Manor." Tiše jsem přikývla. Strejda se rozhlédl kolem. "Jenže nemá kdo. Ginny s Harrym mají dost práce přesvědčil Albuse aby nastoupil do vlaku a Jamese zase aby se s nimi přišel alespoň rozloučit. Angelina a já.. no máme spoustu práce s neustálým vybalováním Freddieho kufru. Hermiona a Ron se zase o něčem hádají a jak vidím, Hermiona počítá, jestli má Hugo dost svetrů. To počítala včera něco jiného, nebo se ještě neodpočítala? Nic méně, James a Viktorie tady ani nejsou, protože je to pro ni hrozně nebezpečné, jelikož se Viktorie nachází zřejmě v jiném vesmíru, než Jessica, která je taky těhotná a stojí támhle s Charliem, ale zase smůla Lilečku, zřejmě na ni přišly ranní nevolnosti. Ano jistě, Percy a Audrey, kterým lezou po ramenou Lucy s Molly, fracouzsky nadávající Fleur, která po Billovi háže jeden lesk na rty za druhým, jelikož je vytahuje holkám z kufru. A hele, Nevillovi už se zase rozsypaly poznámky, čas na hru sbírá celá rodina. Takže Lilečku se pořádně rozhlédni, kdo zbývá? Kdo má čas a komu žádné dítě neleze po hlavě, ani se nemusí dohadovat se svou ženou o tom kolik sukní má jejich dítě v kufru?" Přejela jsem pohledem znovu celou naši rozsáhlou rodinu a pohled mi spočinul na..

Forbidden love - Zakázaná láskaKde žijí příběhy. Začni objevovat