And everything fell into darkness - A všechno upadlo do tmy.

2.5K 209 9
                                    

"Radši vážně uhni, pro tvoje dobro." Zašeptala jsem Scorpiovi a odstrčila jsem ho. Rychle jsem seskočila z výklenku u okna a přiběhla k Jamesovi.

"Ne Lily.." Zašeptal Scorpio, nechtěl mě nechat jít, ale já byla bohužel známá tím, že jsem se řídila pouze a výhradně svojí hlavou. 

"Jamesi, to je v pohodě, nic se nestalo.." Položila jsem mu ruku na hrudník a snažila jsem se ho uklidnit, díval se však kamsi za mě a zdálo se, že mě vůbec neposlouchá.

"Expelliarmus" vyřkl nakonec kouzlo, čímž Scorpia odzbrojil. Tohle kouzlo bude nejspíš rodinný problém. Jeho hůlka, kterou pomalu vytahoval z kapsy hábitu, dopadla na kamennou zem. James se sehnul a sebral ji dřív, než Scorpio.

"Jamesi, uklidni se, není to fér, ty jsi v sedmém ročníku, on v šestém.." Snažila jsem se jakkoliv upoutat jeho pozornost, ale on mě nevnímal. Strčil do mě, až jsem dopadla na chladnou zem. Nejspíš jsem si něco udělala ze zápěstím. Vím, že to myslel dobře, nechtěl aby se mi něco stalo, ale špatně odhadl sílu, kteorou do toho vložil.

"Co jsi to udělal?" Scorpiův hlas zněl opravdu vyděšeně. Rozěhl se ke mě, ale James mu zastoupil cestu.

"Řekl jsem ti, ať necháš mou sestru na pokoji a nehodlám to znovu opakovat." Řekl James naštvaně. Viděla jsem, jak zatíná ruku v pěst. "Ona má na mnohem lepší, navíc je ještě malá." Chtěla jsem něco říct, ale akorát bych ho tím víc rozzlobila a nemohla jsem riskovat, že ublíží Scorpovi ještě víc kvůli mě. To bych si nikdy neodpustila. Rychle jsem se zvedla a postavila se mězi ně.

"Nechte toho!" Vyrazila jsem ze sebe. "Pokud mi nechcete ublížit." Dodala jsem. "Stojí přede mnou dva lidi, na kterých mi záleží.." Byla jsem ráda, žeke Scorpiovi stojím zády. "Jak myslíte, že mi bude, ať to dopadne jakkoliv?" Viděla jsem, jak James napřahuje a postavila jsem se před Scorpia. Zády k němu a ruku jsem mu položila okolo pasu. Vážně jsem byla ráda, že mu nevidím do tváře. "Fajn. Jestli chceš jeho, musíš se dostat přeze mě." Taťka mi vyprávěl, jak se za něj kdysi takto postavila tetička Hermiona. Byla jsem si stoprocentně jistá, že si na to James taky vzpomněl.

"Nehraj si na hrdinku a zmiz Lily. Tohle se tě netýká." Zašklebil se na mě James. Byl celý otec.

"Ne to tedy týká." Vykřikla jsem. Scorpio mi mezitím zajel rukou do kapsy hábitu, kde jsem měla hůlku, cítila jsem jeho ruku. A nic jsem neudělala, nechala jsem ho, ať si ji vezme. V tom momentě si stoupl přede mě. James už se chystal vyslat kouzlo a Scorpio se chystal bránit, jak jsem doufala. Nebo se chystá taky zaútočit. 

"Ne.." Zašeptala jsem, vysmekla jsem se ze Scorpiova držení a postavila se před ně před oba. Bohužel v okamžiku, kdy James seslal omračovací kouzlo. Velmi silné. Pak jsem už jen cítila, jak postupně ztrácím vědomí a všude okolo se najednou setmělo.

Forbidden love - Zakázaná láskaKde žijí příběhy. Začni objevovat