Κεφάλαιο 79 (ΕΠΙΛΟΓΗ 2)

839 97 20
                                    

ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (ΕΠΙΛΟΓΗ 2) ΤΕΛΟΣ.

-Alice

-:-:-:-

(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 78)

Αλλά δεν ήμουν αρκετά γρήγορη.

Το μαχαίρι χώθηκε στο μπράτσο μου βαθιά και δεν έκανα καμιά προσπάθεια να ουρλιάξω, αλλά σήκωσα τα γόνατα μου για να τον κλοτσήσω.

Τελικά κατάφερα και τον κλότσησα. Ο άντρας έπεσε, με θυμό στο πρόσωπο του γυρισμένο με ένα σκοτεινό χαμόγελο.

"Γαμημένη σκύλα," ούρλιαξα, "χάλασες τα παντ--"

Υπήρξε ένας ήχος και το κεφάλι του άντρα χτύπησε τον τοίχο στο πλάι τόσο δυνατά που πήγε να εκραγεί πριν πέσει κάτω εντελώς.

Μαζεύτηκα και έκλεισα τα μάτια μου, τα χέρια μου έτρεμαν.

"Evelyn, μωρό μου," η φωνή του Harry ήταν κοντά. Άνοιξα τα μάτια μου. Είχε γονατίσει μπροστά μου, το ένα του χέρι πλησίαζε εμένα και το άλλο του κρατούσε το όπλο του.

Κατέβασα τα μάτια μου στην πληγή στο χέρι μου, αίμα κυλούσε μέχρι και τον αγκώνα μου. Πίεσα το δεξί μου χέρι πάνω του για να καθυστερήσω όσο μπορώ την αιμορραγία, κάνοντας έναν ήχο πόνου.

Ο Harry χρησιμοποίησε το μαχαίρι του άντρα που επιτέθηκε και έκοψε το μανίκι του για να το τυλίξει γύρω από την πληγή μου. Αίμα κατευθείαν γέμισε το ύφασμα αλλά προσπάθησα όσο μπορούσα να το αγνοήσω.

"Πρέπει να φύγουμε," ο Harry επέμεινε, τα μάγουλα του ασυνήθιστα κόκκινα. "Πριν έρθουν οι υπόλοιποι."

"Όχι χωρίς τον Niall." επέμεινα και εγώ, μέσα από σφιγμένα δόντια, επίτηδες προσπαθώντας να κρύψω τον πόνο στο χέρι μου. Με έχουν πυροβολήσει ή χτυπήσει και πιο πριν αλλά δεν είμαι ένας από τους ανθρώπους που μπορούν να συνηθίσουν τον πόνο.

Το πρόσωπο του κρατούσε έντονη ενόχληση αλλά μίλησα πριν μπορέσει αυτός. "Χάσαμε δυο ανθρώπους σήμερα. Δύο."

"Και δεν μπορούμε να χάσουμε και άλλον για αυτό έλα πάμε," έσπρωξε.

"Δεν θα πεθάνω από μια μικρή μαχαιριά στο χέρι," είπα, γουρλώνοντας τα μάτια μου. Σηκώθηκα, ακουμπώντας την πλάτη μου στον τοίχο  επειδή συνειδητοποίησα ότι αντικείμενα γύριζαν. "Πάμε να ελέγξουμε πάνω."

Ο Harry έσφιξε το χέρι του στο όπλο του, δίνοντας μου ένα τελευταίο βλέμμα, πριν σκύψει, πάρει το μαχαίρι και να μου το δώσει.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα