Κεφάλαιο 39

1.4K 162 21
                                    

*μετά από αυτό το κεφάλαιο θα σας ανεβάσω και μια ενημερώσω, παρακαλώ διαβάστε την :) -Β.*

ΤΗΝ HOLLY ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ SELENA GOMEZ

-Alice

-

Lana Del Rey, Serial Killer

Imagine Dragons, Monster

Imagine Dragons, It's Time

Imagine Dragons, All Eyes

-:-:-:-

Λίγες μέρες μετά:

Έχουν περάσει 9 ημέρες από τότε που έφυγα από το Beacon Meadows. Το μυαλό μου δούλευε κανονικά, έφαγα σαν φυσιολογικός άνθρωπος, η οικογένεια μου δεν μου συμπεριφερόταν ευγενικά και μαμμόθρεφτα και δεν ήταν πλέον άβολα τα πράγματα. Τώρα ήμουν έτοιμη να πάω σχολείο.

"Evelyn για τ'ονομα του Θεού σου είπα να σηκωθείς πριν από δέκα λεπτά!" η μητέρα μου ήρθε στην πόρτα μου σαν τρελή, κάνοντας κινήσεις με τα χέρια της μέσα στον λόγο της. Μούγκρισα μέσα στο μαξιλάρι μου και ήρθε και μου άνοιξε την κουρτίνα κάνοντας το φως να πέσει πάνω μου. Ναι, έτσι ήταν ο τρόπος που με ξυπνούσε η μητέρα μου συνήθως. (εκτός και αν ξυπνήσω μόνη μου)

"Έχεις μια ώρα μέχρι να αρχίσει το σχολείο." είπε και τραβήχτηκα από το πάπλωμα του κρεβατιού μου. Έκλεισα τις κουρτίνες και έβαλα τα ρούχα μου. Βούρτσισα τα δόντια μου και έπλυνα το πρόσωπο μου, και τελικά περπάτησα προς την κουζίνα, οπού η αδερφή και ο αδερφός μου τελείωναν το πρωινό τους.

"Τι θα ήθελες;" η μητέρα μου με ρώτησε, αλλά της είπα οτι δεν πεινούσα και δεν ήθελα να φάω τοστ το πρωί.

"Καλά τότε, έξω από το σπίτι μου!" αστειεύτηκε και έδειξε με το χέρι της προς την πόρτα. Αλλά ήξερα οτι το εννοούσε να βγούμε έξω.

Η Holly κάθισε στην θέση του συνοδηγού και ο αδερφός μου και εγώ πίσω και μας πήγε στο σχολείο. Όλα τα παιδιά έτρεχαν μέσα όταν το κουδούνι χτύπησε στο λύκειο High Lloyd, αλλά μερικά άτομα σκέφτονταν, σιγά δεν θα αργήσουμε, και δεν σηκωνόντουσαν από τα παγκάκια και μιλούσαν ακόμη με τους φίλους τους λίγο ακόμη. Πολύ ηλίθια σκέψη γιατί η τάξη είναι είδη γεμάτη πάντα όταν χτυπάει το κουδούνι.

"Θέλεις να κάνεις παρέα μαζί μου και με τις φίλες μου στο διάλειμμα;" η Holly με ρώτησε, βάζοντας τα μαλλιά της πίσω στην πλάτη της.

Oh σωστά, η Eleanor δεν ήταν εδώ.

"Ξέρεις, σκεφτόμουν να μελετήσω στην βιβλιοθήκη." είπα καθώς περπατούσαμε στον διάδρομο. Ο Jackson μας είπε γεια και έφυγε όταν είδε τους φίλους του.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα