Κεφάλαιο 79 (ΕΠΙΛΟΓΗ 1)

734 90 13
                                    

ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ (1η ΕΠΙΛΟΓΗ) ΤΕΛΟΣ.

-:-:-:-

(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 78)

Αλλά δεν ήμουν αρκετά γρήγορη.

Το μαχαίρι χώθηκε στο μπράτσο μου, και δεν έκανα καμιά προσπάθεια να βγάλω ένα ουρλιαχτό, τελικά σήκωσα τα γόνατα μου για να τον απομακρύνω. Αλλά ο άντρας ήταν υπερβολικά γρήγορος και σήκωσε το μαχαίρι στον αέρα, έσφιξε τα δόντια του και το κατέβασε για να μου μαχαιρώσει το στομάχι.

Η αναπνοή μου κόπηκε και ένιωσα μια κρύα αίσθηση να με κυριαρχεί. Ο άντρας έβγαλε το μαχαίρι από το στομάχι μου και το ξανά έχωσε ακριβώς κάτω από την πρώτη μου πληγή, μαχαιρώνοντας με άλλη μια φορά. Αναφώνησα και έκλεισα σφιχτά τα μάτια μου όπως ένας υπερβολικά έντονος πόνος με κυρίευσε σαν να έβαζες φωτιά στο δέρμα μου. Έτρεμα από κάτω του και δάκρυα γέμισαν τα μάτια μου όπως κάποιος έβγαλε με κάποιον τρόπο τον άντρα από πάνω μου πριν προλάβει να κάνει κάποια άλλη κίνηση.

Κοίταξα κάτω το μαχαίρι που ήταν ακόμη μέσα μου και ούρλιαξα αθέλητα.

Ο Harry έσκυψε κάτω σε έμενα, το χρώμα ξεθώριασε από το πρόσωπο του και τα μάτια του γυάλιζαν σαν να ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάματα.

"Όχι,όχι,όχι,όχι,όχι." μουρμούρισε στον εαυτό του, με μανία κοίταζε το αίμα να γεμίζει την μπλούζα μου. Η καρδιά μου άρχιζε να χτυπάει δυνατά και μπορουσα να νιώσω το μαχαίρι μέσα μου, πόνος είχε γεμίσει όλο μου το σώμα.

Ο Harry έπιασε την άκρη του μαχαιριού και το έβγαλε έξω. Έπιασα την πλάτη μου, έκλεισα τα μάτια μου και άφησα τον πόνο μου να κάψει το στερνό, απορροφημένη με το βάσανο ότι ήμουν υπερβολικά φοβισμένη να πιέσω την πληγή.

Ο Harry χρησιμοποίησε το μαχαίρι για να κόψει το μανίκι του και να το δέσει γύρω από το μπράτσο μου. Έκοψε άλλο ένα χοντρό κομμάτι και το κράτησε στην πληγή μου και με τα δυο του χέρια, κλαψουρίζοντας στις προσπαθείς μου να τον σπρώξω μακριά.

"Θα γίνεις καλά," μουρμούρισε, κοιτάζονταν κάτω στα ματωμένα χέρια του. "Θα γίνεις καλά."

"Harry, σταμάτα με πονάς," κλαψούρισα και έπιασα τους καρπούς του.

Δάκρυα έτρεξαν από τα μάγουλα του Harry, πέφτοντας πάνω στα ρούχα μου και δεν τα έδιωξε μακριά. Δεν απομάκρυνε τα μαλλιά του, δεν κάλυψε τα μάτια του. Με αγνόησε και έβαλε πίεση στην πληγή για να σταματήσει να αιμορραγεί.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα