Κεφάλαιο 53

1.3K 158 38
                                    

 Harry's P.O.V.

Ο Niall και ο Louis έτρεξαν μέσα στο δωμάτιο, τα όπλα ακριβώς μπροστά τους. Τα μάτια του Louis γούρλωσαν και έβρισε.

"Evelyn;" την κούνησα ελαφρά αλλά δεν πήρα καμία ανταπόκριση. "Γαμώτο, νομίζω λιποθύμησε."

"Uhh, Harry;" ο Niall μόρφασε, πηγαίνοντας πιο μακριά από την ζέστη. Με το ζόρι μπορούσα να τον ακούσω με τα κροταλίσματα της φωτιάς. "Harry;"

"Έλα, Evelyn." απομάκρυνα μια τούφα μαλλιά από το πρόσωπο της, κρατώντας την πάνω με τα δύο μου χέρια όπως άρχισε να ταράσσετε. "Μην πας για ύπνο ακόμη, μωρό μου." 

"Harold," ο Louis κάλεσε και προσπέρασε την φωτιά.

"Louis, έλα πίσω εδώ," πρόσταξα, ιδρώτας κύλησε από το μέτωπο μου.

Ο Niall σταμάτησε ξαφνικά όπως ακολουθούσε τον Louis. "Βρήκαμε τον Liam!"

"Βγάλτε τον από εδώ," επέμεινα.

Είδα ένα από τα αγόρια να πιάνουν ένα μαχαίρι με αίμα από το πάτωμα και να κόβουν τα σκοινιά γύρω από τους καρπούς του Liam. Οι δύο τους τύλιξαν τα χέρια του Liam γύρω από τους ώμους τους και τον βοήθησαν να σηκωθεί. 

"Harold," ο Louis μούγκρισε. "Ο Liam είναι εκτός." 

Αναστέναξα και έβγαλα το όπλο μου πριν σηκώσω την Evelyn ξανά πάνω. "Για όνομα του Θεού. Κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά."

Βγήκαμε από την μεγάλη φωτιά ασφαλείς και σκοντάφταμε μια στις τόσες. Οι διάδρομοι περιπλέκονταν όλο και πιο πολύ και στένευαν επίσης. Οι τοίχοι ήταν βρεγμένοι και μουχλιασμένοι που με έκαναν να ήθελα να κάνω εμετό. Η Evelyn δεν κουνήθηκε στα χέρια μου. Δεν έμοιαζε να είχε τραυματιστεί μέχρι τώρα, αλλά μετά ξανά δεν είχα τον χρόνο να ελέγξω--με το να είμαι σε ένα δωμάτιο που καίγεται και όλα.

"Σκατά," ο Niall μουρμούρισε από πίσω μου. Αυτός και ο Louis έπρεπε να σύρουν τον Liam πλαγίως μέσα στην στενότητα του τσιμεντένιου τοίχου, ένα μέρος του φτιαγμένο από ξύλο. "Υπάρχει μια σκάλα. Πως θα τους κουβαλήσουμε εκεί πάνω;"

Γιατί υπάρχει γαμημένο υπόγειο εδώ κάτω; Είναι σχολείο, σύμφωνα με κάποιες περιγραφές, και τα τραπέζια και οι καρέκλες μαύρισαν και είναι μισό-καμμένα από μια φωτιά έναν αιώνα πριν. Πάντων δεν είναι καμιά ηλίθια φυλακή. 

"Χοντρέ μαλάκα Liam," ο Louis μούγκρισε από πίσω μου και ο Niall γέλασε, η φωνή του ήχησε σε όλο τον διάδρομο. Παρά την κατάσταση, σχεδόν χαμογέλασα. "Αιμορραγεί, έχει χάσει ένα κιλό αίμα και ακόμη με κάνει να γίνομαι αδύναμος."

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα