Ας ξεμπερδευτούμε

1.1K 102 12
                                    




Όσοι κατάλαβαν το κεφάλαιο 50 δεν χρειάζεται να το διαβάσετε. (αν δεν καταλάβατε έστω κάτι μικρό, διαβάστε ή σχολιάστε το.)

Επειδή είδα ότι αρκετοί μπερδεύτηκαν στο κεφάλαιο 50!.... Ας ξεμπερδεύουμε και θα σας πω τι έγινε και μετά από αυτό θέλω αν δεν καταλάβατε κάτι να πείτε στα σχολια τις προτάσεις οι τις παραγράφους που μπερδευτήκατε και θα σας εξηγήσω μια-μια ατομικά!

Δεν θέλω με τίποτα να ανεβάσω το επόμενο και να μη έχετε καταλάβει κάτι γιατί ήταν ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο.

Λοιπόν...αρχίζουμε... (θα είναι κάπως αυτό αλλά ότι καταλάβετε...)

Η Έβελιν βρήκε στην τσέπη της αυτήν την σημείωση στο κεφάλαιο 49 που έλεγε "θα καταστραφείς, Styles" μετά πήγε πάνω στο δωμάτιο της και είδε την μαμά της μέσα!

Μετά από συζήτηση μαζί της νόμιζε ότι κατάλαβε ότι ο Τάιλερ ταν ο Χάρι αλλά μετά συνειδητοποίησε ότι η μαμά δεν κατάλαβε οι ήταν ο Χάρι αλλά τους έπιασε μαζί στο δωμάτιο και νόμιζε ότι η Έβελιν ήθελε να κάνει την Χόλη να ζηλέψει με το να τα φτιάξει με το αγόρι που της άρεσε. (για αυτό ήταν και η Χόλη θυμωμένη, γιατί τους είδε)

Μετά ήρθε ο Χάρι και συζητήσανε για το σημείωμα και ψέματα κτλ κτλ και μετά ήθελαν να πάνε να φάνε κάτι, αλλά λίγο πριν φύγει η Έβελιν άκουσε ένα τρίξιμο και ένα χτύπο στην πόρτα. Τι ήταν αυτό, δεν ξέρουμε...

Μετά πήγε με τον Χάρι βόλτα να πάνε να φάνε κάτι και ο Χάρι της είπε να τρέξουμε γιατί η Έβελιν πρέπει να συνηθίσει να τρέχει γιατί θα τρέχουν συχνά από τους αστυνομικούς όταν θα ζει με τον Χάρι!

Οπότε της έδωσε 15 δευτερόλεπτα να αρχίσει πρώτη (γιατί δεν θα ήταν δίκαιο αλλιώς αφού ο Χάρι είναι πιο δυνατός και πιο γρήγορος) και μετά εκεί που άρχισαν να τρέχουν και ήταν από πίσω της τον έχασε. Είχε εξαφανιστεί.

Αυτή νόμιζε στην αρχή ότι της κρυβόταν για να την τρομάξει αλλά όπως φάνηκε έλειπε για αρκετή ώρα. (επίσης όταν τον είχε βρει είπε ο Χάρι πως "χάθηκε", φυσικά και δεν χάθηκε) η απάντηση είναι ότι κάτι έγινε (ο Χάρι είδε κάτι ή κάποιον στον δρόμο, δεν λέμε) και τελικά τέλος πάντων εκεί που ήταν τρομαγμένος και όλα αυτά γιατί είχε γίνει αυτό το 'κάτι' τότε η Έβελιν τον βρήκε! Τον ρώταγε τι έχει, και μόνο έλεγε είμαι καλά και είμαι καλά!

Αλλά όταν ξαφνικά εμφανίστηκε αυτός ο μυστηριώδης άντρας στο εστιατόριο ο Χάρι άγριοι κοίταξε και ήθελε κατευθείαν να φύγουν! Ο Χάρι πήγε να πληρώσει ενώ η Έβελιν είχε μείνει μόνη και αυτός ο άντρα ξαφνικά μίλησε και μετά άφησε το σημείωμα! Είδε όλα αυτό και μπλα μπλα και το σημείωμα με λίγα λόγια της έλεγε να τον συναντήσει στο παλιό σχολείο!

Η Έβελιν είχε φρικάρει λίγο και δεν ήξερε τι να κάνει αλλά όπως και να έχει, ήρθε μετά ο Χάρι, μίλησαν και μετά ο της είπε να τον εμπιστευτεί και να το αφήσει το θέμα. Όπως καταλάβατε όμως δεν το έκανε. (αφού είπε ψέματα ότι τον εμπιστεύεται) οπότε τι θα γίνε; Θα πάει σε αυτό το σχολείο ή όχι;

Και στο τέλος η Alice άφησε ένα κομμάτι γιατί το επόμενο κεφάλαιο για να πάρετε μια γεύση!

Αυτά... τώρα πείτε μου αν υπάρχουν ερωτήσεις! Ειλικρινά μην ντραπείτε, πείτε μου! Θέλω να καταλάβετε μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια οπότε ρωτήστε! Αν δεν θέλετε εδώ στείλτε μου προσωπικό μήνυμα!
Σας αγαπώ!

-Βαρβάρα

Redemption (Greek Translation)Where stories live. Discover now