Κεφάλαιο 35

1.4K 149 4
                                    

"Δεν ξέρω γιατί αρνείσαι να πεις οτιδήποτε, αλλά τώρα, μπορώ να το σεβαστώ αυτό." ο αστυνομικός, που έμαθα οτι το όνομα του ήταν-- Aaron--, είπε ήρεμα. Έκπληκτα, η έκφραση του δεν άλλαξε. Θα πίστευες οτι τώρα θα έπρεπε να ήταν έξαλλος ή να έδειχνε κάποιο ίχνος οτι είχε εντελώς ενοχληθεί από τις 'απαντήσεις' μου. "Αλλά θα χρειαστεί να σε ρωτήσω κάποια άλλα πράγματα αργότερα. Θα το εκτιμούσα ειλικρινά αν οι απαντήσεις σου δεν ήταν αλλαγμένες ή εντελώς ψεύτικες.

"Αυτό μόνο αν πάρει κάτι από εμένα." ψιθύρισα.

"Η πρόταση ακόμη παραμένει."

Αναστέναξα από την μύτη μου και έκλεισα τα μάτια μου, νιώθοντας το κεφάλι μου να πονάει λίγο. Γιατί τον πατέρα μου; Γιατί όχι εμένα; Υποθέτω για αυτό συμπεριφερόταν τόσο κρύα προηγουμένως. Ο πατέρα μου θα έτρεχε στην αγκαλιά μου όπως κάθε φορά. Μακάρι να γινόταν την φορά. Και και λαμβάνοντας υπόψιν οτι δεν τον έχω δει παραπάνω από μια εβδομάδα.

"Συγνώμη που το κάνω αυτό." είπε και μετά εγώ μιμήθηκα την φωνή του κοροϊδευτικά στο κεφάλι μου και κοίταξα αλλού. Μετά άνοιξα τα μάτια μου και τον κοίταξα ξανά. "Αλλά μας αποτρέπεις από το να σταματήσουμε έναν δολοφόνο. Ελπίζω το να καταλαβαίνεις."

"Δεν σκέφτηκες ποτέ γιατί δεν σου λέω;" ρώτησα θυμωμένη και έκλεισα τα μάτια μου ξανά, προκαλώντας ένα δάκρυ να πέσει. Δεν είχα συνειδητοποιήσει οτι ήμουν από πριν έτοιμη να κλάψω.

"Γιατί δεν μου απαντάς τίποτα;  Δεν μου λες!" ο Aaron ύψωσε την φωνή του και ήρθε πιο κοντά. Λοιπόν, αυτό δεν το περίμενα. "Αυτό το αγόρι δεν μπορεί να σε πάρει γιατί είσαι ασφαλής για αυτό μπορείς να μας πεις οτιδήποτε!  Αυτός είναι ο λόγος που σε φέραμε εδώ."

"Μόλις μου είπες οτι έχει συσκευή εντοπισμού πάνω μου!" κλαψούρισα και έβαλα το μαξιλάρι στα αυτιά μου.

"Οι αγγλικές δυνάμεις είναι εδώ, μαζί με την αστυνομία και είμαστε τέρμα οπλισμένοι. Πρέπει να ηρεμήσεις και να μας εμπιστευτείς." ο Aaron σήκωσε το φρύδι του.

"Δεν είδες την όλη ενέδρα στο φεστιβάλ;" ανέπνευσα. "Αυτός ήταν. Δεν τον ξέρεις." Θα μπορούσα να πω στον Aaron τις απειλές του Harry. Μπορούσα να του πω οτι ήμουν στο φεστιβάλ, να του πω που ήταν το σπίτι του και το σπίτι της 'συμμορίας' του αλλά δεν θα τίποτα για αυτό, τόσο λεπτομέρειες. Και δεν ξέρω και γιατί. "Δεν είναι μόνο ένα παιδί. Ξέρει τι κάνει."

"Μας αποτρέπεις από το να σταματήσουμε ένα δολοφόνο!" επανέλαβε, τώρα ακουγόταν πιο έξαλλος. "Αυτό το αγόρι θα μπορούσε να είναι στην χαζή πόλη, για όλα αυτά που ξέρουμε. Έχουμε επαγγελματίες, αλλά δεν είμαστε τέλειοι σε όλα."

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα