Κεφάλαιο 13

1.5K 191 9
                                    

"Ποια είσαι εσύ;" ρώτησε δυνατά, έχοντας το όπλο προς στο στομάχι μου. Συνέχιζα να τον κοιτάζω μήπως με θυμηθεί αν με κοιτάξει στα μάτια, αλλά περίμενε υπομονετικά εμένα να απαντήσω, κρατώντας με ακόμα ενάντια στον τοίχο.


"Harry," μουρμούρισα, βάζοντας σιγά-σιγά το χέρι μου σε ένα μέρος του στέρνου του. "Σ-σταμάτα είσαι μεθυσμένος."


"Δεν το νομίζω." στένεψε τα μάτια του καχύποπτα, τοποθετώντας το όπλο του στο πρόσωπο μου. Πήγα πιο πίσω και κατέβασα το κεφάλι μου. "Δεν είσαι σε θέση να με θυμώσεις τώρα, για αυτό σου προτείνω να αρχίσεις να μιλάς." σήκωσε το πιγούνι του. "Ο Louis σε έστειλε;"


Κούνησα γρήγορα το κεφάλι μου αρνητικά, συνεχίζοντας να κοιτάω το όπλο. Οι παλμοί της καρδιάς μου αυξήθηκαν ακανόνιστα αλλά προσπάθησα να το αγνοήσω.


"Γιατί δεν σε έχω ξαναδεί πιο πριν;" ο Harry μουρμούρισε και έριξε το όπλο στο πάτωμα. Έσφιξα τα μάτια μου για να κλείσουν αλλά το όπλο δεν πήγε μακριά. Έγλειψε τα χείλια του και διάβασε το πρόσωπο μου. "Φαίνεσαι αόριστα γνωστή." είπε και κατέβασε το βλέμμα του. "Αόριστα γνωστή." ύψωσε το φρύδι του και δάγκωσε το κάτω του χείλος. "Αόριστα γνωστή φαίνεσαι, ναι."


"Harry, είμαι η Evelyn." και τον άγγιξα απαλά και προσεχτικά. "Είμαι, um, η σύντροφος σου."


"Έχω σύντροφο," είπε αυξάνοντας ελαφρώς την φωνή του. Ο Harry έσπρωξε τα δάχτυλα του ανάμεσα στα μαλλιά του και μετά έτριψε το πρόσωπο του. Τα μάτια του χαμήλωσαν. "Την λένε Esme."


"Όχι, την λένε Evelyn." είπα βρίζοντας τον εαυτό μου που αφήνω μια μεθυσμένη συζήτηση να συνεχίσει αλλά έχω ένα προαίσθημα οτι αν τον σπρώξω θα τον θυμώσω. "Κοίτα, χρειάζεται να κοιμηθείς."


"Δεν είμαι κουρασμένος," στάθηκε με περηφάνια και άφησε χώρο μεταξύ μας με το να μετακινηθεί προς το τραπέζι. Κάθισε πάνω του και βολεύτηκε.


Ένωσα τα χείλια μου και έφυγα από τον τοίχο. Τα μάτια μου ταξίδευαν πάνω στα ντουλάπια. Τον κοίταξα άλλη μια φορά πριν πάω να ψάξω μέσα σε δύο ντουλάπια και βρω ποτήρια. Πήρα ένα, το γέμισα με νερό και το έφερα κοντά του.


"Τώρα," είπα με λίγο αυστηρή φωνή, "θα το πιεις όλο αυτό,"


Ο Harry σήκωσε το κεφάλι του και δάγκωσε το πάνω χείλος του σε εμένα. "Κανε με." είπε και χαμογέλασε μετά από λίγο.


Παράτησα την προσπάθεια να τον βοηθήσω και αποφάσισα να πάω πίσω στο δωμάτιο μου. Στρυφογύρισα τα μάτια μου και περπάτησα μακριά, πηγαίνοντας προς τον διάδρομο πριν ακούσω ένα δυνατό ήχο. Ο Harry ήρθε από πίσω μου λέγοντας μου να περιμένω.


Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα