Κεφάλαιο 19

2K 188 21
                                    

Νέος(οι) χαρακτήρας(ες)!

Ακούσατε το Story of My Life; Είναι καταπληκτικό, δηλαδή, εντελώς τέλειο! #εμμονή

(και όπως είπαμε...αυτή η ιστορία είναι λιγουλάκι παλιά...αχχχ αναμνήσεις... -Β.)

-Alice

-:-:-:-:-

"Evelyn; Evelyn, έλα!"

Το σώμα μου έπεσε ενάντια στο κρεβάτι, σκέψεις από αυτά που είχαν γίνει ήταν πίσω στην μνήμη μου, αλλά δεν είχα την διάθεση. Απλά χρειαζόμουν λίγη ώρα μακριά από τον Harry--χρόνια, παρακαλώ--τον μισώ τόσο πολύ είμαι έκπληκτη που ζω ακόμη.

Αλλά ίσως να μην χρειάζεται να ζω.

Ένας ρίγος διαπέρασε την σπονδυλική μου στήλη στην σκέψη ενός σκοινιού να είναι πιασμένου στον λαιμό μου. Κούνησα το κεφάλι μου πριν σκεφτώ και άλλες από αυτές τις σκέψεις. Αγχώνομαι ήδη με τον να ζω με έναν από αυτούς τους εγκληματίες, δεν θέλω σκέψεις αυτοκτονίας να με κουράζουν πια.

"Μωρό μου, μωρό μου, μωροοοοοο μου." ο Harry έφερε πιο κοντά την φωνή του, υποδεικνύοντας ότι ερχόταν σε εμένα. Ξεκούρασα το κούτελο μου στα γόνατα μου και έκρυψα το πρόσωπο μου στα χέρια μου για να σταματήσω τους λυγμούς.

Η ζωή μου ήταν τόσο απαίσια. Δεν χρειαζόμουν τον Harry σε αυτήν. Η ζωή μου ήταν πιθανών υπέροχη πριν όλες αυτές τις βλακείες, με την εξαίρεση ότι ζούμε σε έναν σκληρό κόσμο. Γιατί έχω αυτό το ηλίθιο τατουάζ του άπυρου; Γιατί όχι κάποιος άλλος; Περίμενε, αυτό ακούστηκε σκληρό. Μπορεί να μην είμαι ικανή να σταθώ για τον εαυτό μου κάποιες φορές, αλλά είμαι ακόμα ζωντανή και υγιείς. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλο στην θέση μου. Για αυτό είμαι χαρούμενη που είμαι εγώ. Μήπως πρέπει να πεθάνω; Ή να σκοτώσω τον Harry; (αυτές οι σκέψεις ήταν σαρκαστικές, παρεμπιπτόντως -Alice)

Η πόρτα έτριξε λίγο και ο Harry έβαλε το κεφάλι του μέσα στην χαραμάδα της πόρτας, η πόρτα άνοιξε όταν αυτά τα πράσινα piercing μάτια έπιασαν τα δικά μου. Γλίστρησε μέσα από την πόρτα όταν εγώ του μούγκρισα. "Άσε με ήσυχη."

Ο Harry με αγνόησε και έφερε τον εαυτό του πιο κοντά, μόνο για να με ενοχλήσει. "Είσαι θυμωμένη;" ο Harry ρώτησε ενώ με κοίταζε για απάντηση.

"Όχι." Κούνησα τα μάτια μου, γυρίζοντας το κεφάλι μου μακριά από αυτόν.

"Ο, Eve, έλα τώρα!" ο Harry στραβομουτσούνιασε και έκλεισα τα μάτια μου για να μην δω το αξιολάτρευτο πρόσωπο. Ακόμα και αν ο Harry σκοτώνει ανθρώπους και κλέβει τράπεζες και πράγματα, δεν μπορείς να αρνηθείς τα βλέμματα του. "Ugh, δεν μπορώ να περάσω τον χρόνο μου μαζί σου για μια φορά;" ρώτησε με ένα στοιχείο σοβαρής ενόχλησης.

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα