Κεφάλαιο 17

1.4K 189 4
                                    

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!: Μικρό κεφάλαιο.

-Alice

-:-:-:-:-

P.O.V. Αφηγητή (*θα το έχετε δει πολλές φορές...είναι βασικά κανενούς το P.O.V από τους ήρωες -Β.)

"Τι κάνει αυτή εδώ;" ο Harry φώναξε, δείχνοντας το δάχτυλο του προς την κατεύθυνση της Evelyn όσο κοίταζε τον Louis, κρατώντας το πρόσωπο του εκατοστά μακριά. "Γιατί στο καλό θα την έφερνες εδώ; Είσαι τρελός;"

"Σε ψάχναμε." ο Louis είπε χαλαρά, κρατώντας τα χέρια του σταυρωμένα , το βλέμμα του λίγο ορμητικό. "Θα το ανακάλυπτε όπως και να έχει." σήκωσε τους ώμους του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

"Στον εαυτό σου να τις λες αυτές τις βλακείες, Louis!" ο Harry είπε απότομα. "Είχε αρκετό δράμα στην ζωή της, δεν χρειάζεται και την Gemma σε όλο αυτό, επίσης!"

"Συγνώμη;;" η Evelyn είπε θυμωμένα, εκπλήσσοντας όλους στο δωμάτιο. Έκανε ένα βήμα πιο κοντά στον σύντροφο της, η καρδιά της χτύπαγε γρηγορότερα με όλη την ώθηση της αυτοπεποίθησης. Αυτή ήταν η ώρα της να δείξει θυμό. "Εσύ είσαι ο ένας που με απήγαγε! Δεν έχεις το δικαίωμα να κατηγορείς τον Louis για αυτό!"

Τα φρύδια του Harry ενώθηκαν μαζί, το στόμα του ανοιχτό, οι ώμοι του και το στέρνο του έπεσαν. "Oh, μην το φέρνει τώρα αυτό." γκρίνιαξε, καλύπτοντας το πρόσωπο του με τα χέρια του. Αλλά τρόμαξε το νέο κορίτσι με το να γυρίσει το κεφάλι του προς αυτήν.

Ο Harry έκανε ένα μεγάλο βήμα προς αυτήν για αυτό ήταν ακριβώς μπροστά από το σφιγμένο της πρόσωπο. "Αν φώναζες για βοήθεια," είπε με κρύα και θανατηφόρα φωνή, "να έλεγες σε όλους ποιος είμαι , να προσπαθούσες να φύγεις ή να δοκίμαζες κάτι αστείο, θα σε σκότωνα. Μην χαραμίσεις αυτό το δώρο."

"Δεν υπάρχει κανένα νόημα να τρέξω, Harry, απλά θα με πιάσεις όπως και να έχει."

"Ακριβώς!" ο Harry φώναξε όσο Louis προσπάθησε να τον πάρει πιο μακριά. "Ακόμα και αν στην φωνή σου υπάρχει σαρκασμός, γλυκιά μου," ο Harry είπε, η δικιά του γεμίζει με σαρκασμό και πίκρα, "για αυτό θα πρέπει να σε προειδοποιήσω τώρα οτι δεν σου έλεγα ψέματα. Δεν κυκλοφορώ άοπλος όταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι με ψάχνουν." είπε σιγανά για να μην ακούσει κανένας άλλος. "Θα μπορούσα να κρατάω ένα μαχαίρι, και δεν θα το ήξερες. Για αυτό μην αφήσεις τίποτα να ξεφύγει από το όμορφο μικρο στόμα σου αν πιστεύεις οτι θα μπορούσε να πάει στην καρδιά σου και να την σταματήσει. Το έπιασες;"

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα