Κεφάλαιο 33

1.3K 158 7
                                    

Ξέρω οτι να μην έχω τον Harry τριγύρω θα είναι κάπως βαρετό, αλλά θέλω να κάνω αυτήν την ιστορία όσο πιο ρεαλιστική γίνεται, και αυτός δεν μπορεί να είναι...Ή μήπως μπορεί; Αυτό το κεφάλαιο θα είναι πολύ περίεργο για αυτό συγνώμη αν δεν σας αρέσει. Oh και η Evelyn έλειπε για περίπου 9 ή 10 μέρες, προσπάθησα να μετρήσω με τα κεφάλαια, και δηλαδή είναι αλήθεια. Η ημερομηνία αυτού του κεφαλαίου της ιστορίας είναι 12 Ιουλίου ή κάτι. Και επίσης θέλατε Harry's P.O.V. αλλά αυτό θα σας το χαλάσει, αλλά τέλος πάντων, το κάνω σε τρίτο πρόσωπο για αρχή (P.O.V αφηγητή) Οκ αντίοο :)

Αυτό είναι πάρα πολύ μικρο, συγνώμη.

-Alice

-:-:-:-

"Faster, faster, you want go far."

Chvrches, Lies

-

"We're in trouble, big trouble."

Eminem, Rap God

-:-:-:-

P.O.V αφηγητή

Συνέχισε να πατάει με δύναμη νούμερα και λέξεις στην συσκευή, με μανία να κουνάει τα δάχτυλα του. Ο Harry κοίταζε παθητικά με βλοσυρά μάτια, η πλάτη του ακουμπισμένη στον τοίχο και τα ισχυρά χέρια του σταυρωμένα.

"Χρειάζεσαι κάτι άλλο για βοήθεια;" ρώτησε τον Marcus, που κρατούσε τα μάτια του στον υπολογιστή.

"Το έχω." ο Marcus μουρμούρισε, με το ζόρι να δίνει προσοχή στο αγόρι με τα σγουρά μαλλιά.

Ο Harry στριφογύρισε τα μάτια του και τράβηξε τον εαυτό του από τον τοίχο. Πήγε προς την κουζίνα και έπιασε την συσκευή εντοπισμού από το τραπέζι. Τα ψηλά του πόδια πήγαν πίσω στο δωμάτιο και λοιπόν έκατσε στον νέο πανέμορφο δερμάτινο καναπέ, ακριβώς δίπλα από τον 'φίλο' του.

"Νομίζεις οτι ο Marcus θα τα καταφέρει;" ο Harry ρώτησε σκέτα, κυλώντας δεξιά αριστερά την συσκευή με τα δάχτυλα του.

Ο Alfie άφησε το ποτήρι του νερού που έπινε από τα χείλια του και γύρισε στον Harry με ένα περίεργο βλέμμα. "Ο Marcus μπορεί να κάνει τα πάντα." εξήγησε σαν να ήταν το πιο προφανές πράγμα στον κόσμο.

"Ευχαριστώ φίλε." ο Marcus φώναξε από μακριά, αλλά συνέχισε να δουλεύει στον υπολογιστή με μανία.

"Δεν ήταν κομπλιμέντο." ο Alfie έσκυψε και τοποθέτησε το ποτηράκι που κρατούσε στο κοντινό τραπεζάκι, γυρίζοντας πίσω μετά για να κάτσει στο χέρι του καναπέ όπου ο Harry καθόταν αυτήν την στιγμή. "Είναι απλά μια αλήθεια."

Redemption (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα